szocik 09.04.2015 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Kakusku mam masakryczny tydzień - jak wracam to juz prawie ciemno zdjęcia zrobię ci w weekend, a dzis chociaż wymiary podam, zeby nie było ze zapomniałam wysokość - 75 szerokość - 60 głebokość - 25 wysokość całkowita ogrodzenia: 135 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.04.2015 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 kakusku: Jeszcze w tym roku nie mylismy murków. Moze w weekend sie uda - wtedy ci wrzuce jak wygladaja "po kapieli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.04.2015 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 A za pięknym płotem piękny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Mieszkasz w przepięknym otoczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.04.2015 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Dzieki dziewczyny - przyznam nieskromnie ze tez mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.04.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Kochana moja -baaaaardzo dziekuje :hug:Faktycznie troche sie to brudzi od daszkow ale jesli da sie zmyc myjka cisnieniowa to chyba zaryzykuje Rozuemiem ze szeroksoc slupkow to wlasnie 60 cm a ich grubosc to 25 cm . Planuje wlasnie cos takiego tylko slupki szerokie na 90 cm W tym jeziorku kolow Was mozna sie kapac? Bajeczna masz ta okolice i jesli jeszcze do pracy niedaleko to jestes szczesciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.04.2015 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 oswietlenie mi przyszło - do kuchni i do przedpokojui???kurde ja nie wiem - czy ja byłam pijana? slepa? a moze chociaż zmeczona????kupiłam to oswietleniepiekne nie???http://www.shilo.pl/uploads/products/product_119_5_image.jpgTylko czemu ja nie sprawdziłam wymiarów???załozyłam z góry ze to w środku to normalny halogen jest, a to cholera nie jest normalny halogen ino taki co ma srednice 11 cm!!!!Sliczne oswietlenie, tylko zarowki ledowe do tego cuda kosztują bagatela 70zł, a ja mam ich .... 8 SZTUK!!!! (70 to kosztuja w necie - w sklepie stacjonarnym to mieli jeden rodzaj za 120zł!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.04.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ale te ledy założysz i zapomnisz. Inne musiałabyś często wymieniać. Ledy prawie wieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.04.2015 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Pestko na jak ja za nie tyle zapłace to predko o nich nie zapomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.04.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 A one wyłącznie ledowe, czy można halogeny wlożyć? Może nie od razu wszystkie kupuj. Poza tym odliczysz to sobie od rachunku za prąd, który będzie znacznie niższy dzięki ledom. Szukaj pozytywów Mam to samo, szczególnie gdy trzeba kupować kosztowne a małe rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.04.2015 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Mozna włozyc halogeny - tylko ze pojde z torbami jak mi rachunek za prad przyjdzie - disiaj nie ma wszystkich zarówek, a i tak płacimy jak za zboże.Własnie powoli wymieniamy na energooszczedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.04.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Widzisz płacisz za Ledy raz i spokój co najmniej na kilka lat. Zwrócą się, a potem będziesz czuć tę oszczędność prądową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.04.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Szociku, w pięknym miejscu mieszkacie dożywotne wakacje ja właśnie dlatego nie kupuje w necie, 3 razy się skusiłam i 3 razy nie doczytałam i kupiłam źle ostatnio dzbanki piękne, które miały być na soki, ale jak się okazało mają 0,75 litra więc musiałabym co chwilę je napełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.04.2015 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 juskro ja mnostwo rzeczy w necie kupuje - nie mam czasu na bieganie po sklepach. takiej wtopy dawno nie zaliczylam dodam ze te lampiska duze sa, zdecydowanie wieksze niz je sobie wyobrazalam ciekawa jestem jak one beda wygladac na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.04.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 ja tak jak szocik kupuję masę w necie - nie mam możliwości oglądania na żywo bo mieszkam w malutkiej miejscowości (na wsi ) - gdyby nie zakupy przez net to bym miała w domu wszystko z casto i brw same lampki piękne!! może jednak nie będą źle wyglądały jak zawisną? a nie możesz oddać w razie co? przecież jak przez net kupujesz to zawsze można zwrócić szociku ja też mam taki styl ogrodzenia jak Twoje i pod przęsłami na murku też mam "czapki" - podobno to po to by mur nie ciągnął wody i by z czasem tynk się nie odparzył i właśnie by nie brudził się tak murek - tak mi Ł tłumaczył to kakusek więc może pomyśl o tym by dać też na dole te czapeczki - zobacz że u szocika pod tymi wysokimi słupkami czysto, tylko przybrudzone te dolne, bo woda ścieka z góry i leci w tych dolnych już po murze, a tak znów by miała "odbicie" od muru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 12.04.2015 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Dziewczyny, zazdroszczę Wam, ja to muszę jednak pomacać i na żywo zobaczyć wszystko jest kwestią przyzwyczajeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.04.2015 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Madzia, a nie możesz zwrócić tych lamp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.04.2015 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Lampki nie zostały oddane, część zawieszona - wyglada całkie fajnie.Ladnie się zgrywają z podciagami między którymi wiszą (sa niemal tak samo wysokie jak podciągi).Zarówki kupilismy LEDowe - troche to kosztowało, ale mam nadzieje ze zwróci sie w rachunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.04.2015 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Kawałek przedpokoju: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.04.2015 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 i łazienka górna - z oświetleniem tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts