Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szocikowy dom - czyli... stek pytań i watpliwości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochana moja -baaaaardzo dziekuje :hug:Faktycznie troche sie to brudzi od daszkow ale jesli da sie zmyc myjka cisnieniowa to chyba zaryzykuje ;) Rozuemiem ze szeroksoc slupkow to wlasnie 60 cm a ich grubosc to 25 cm . Planuje wlasnie cos takiego tylko slupki szerokie na 90 cm

W tym jeziorku kolow Was mozna sie kapac? Bajeczna masz ta okolice i jesli jeszcze do pracy niedaleko to jestes szczesciara :yes:

oswietlenie mi przyszło - do kuchni i do przedpokoju

i???

kurde ja nie wiem - czy ja byłam pijana? slepa? a moze chociaż zmeczona????

kupiłam to oswietlenie

piekne nie???

http://www.shilo.pl/uploads/products/product_119_5_image.jpg

Tylko czemu ja nie sprawdziłam wymiarów???

załozyłam z góry ze to w środku to normalny halogen jest, a to cholera nie jest normalny halogen ino taki co ma srednice 11 cm!!!!

Sliczne oswietlenie, tylko zarowki ledowe do tego cuda kosztują bagatela 70zł, a ja mam ich .... 8 SZTUK!!!! (70 to kosztuja w necie - w sklepie stacjonarnym to mieli jeden rodzaj za 120zł!!!!)

A one wyłącznie ledowe, czy można halogeny wlożyć?

Może nie od razu wszystkie kupuj.

Poza tym odliczysz to sobie od rachunku za prąd, który będzie znacznie niższy dzięki ledom.

Szukaj pozytywów :hug: Mam to samo, szczególnie gdy trzeba kupować kosztowne a małe rzeczy.

Szociku, w pięknym miejscu mieszkacie :) dożywotne wakacje :)

ja właśnie dlatego nie kupuje w necie, 3 razy się skusiłam i 3 razy nie doczytałam i kupiłam źle :) ostatnio dzbanki piękne, które miały być na soki, ale jak się okazało mają 0,75 litra więc musiałabym co chwilę je napełniać :p

ja tak jak szocik kupuję masę w necie - nie mam możliwości oglądania na żywo bo mieszkam w malutkiej miejscowości (na wsi :-P ) - gdyby nie zakupy przez net to bym miała w domu wszystko z casto i brw :-P

same lampki piękne!! może jednak nie będą źle wyglądały jak zawisną?

a nie możesz oddać w razie co? przecież jak przez net kupujesz to zawsze można zwrócić :)

szociku ja też mam taki styl ogrodzenia jak Twoje i pod przęsłami na murku też mam "czapki" - podobno to po to by mur nie ciągnął wody i by z czasem tynk się nie odparzył i właśnie by nie brudził się tak murek - tak mi Ł tłumaczył to

kakusek więc może pomyśl o tym by dać też na dole te czapeczki - zobacz że u szocika pod tymi wysokimi słupkami czysto, tylko przybrudzone te dolne, bo woda ścieka z góry i leci w tych dolnych już po murze, a tak znów by miała "odbicie" od muru

• 2 weeks później...