szocik 11.05.2015 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Co do uprawiania truskawek... hmmm no jakby co to powiedziec - nie pamietam jak one sie nazywaja, ale jak poszukasz w moim watku to pestka duzo pisała o truskawkach. Ona jest skarbica wiedzy co do ziółek - to mam: bazylie (tzn cieżko powiedziec ze mam bo ja posiałąm i próbuje wzejść ale ciezko jej idzie wschodzenie) szałwie miete tymianek oregano lubczyk (piekny, dorodny) majeranek (podobna z nim historia jak z bazylia) Mam tez: pietruszke naciowa szczypiorek selery pory ogórki fasole sałat 3 rodzaj...(O te pozostałe się nie pytałas, ale sie pochwaliłam, a co rabarbar Do tego mnostwo malin, poziomek i truskawek. A jutro trzymajcie kciuki zebym nadal to wszystko miała bo przyjeżdza przedstawiciel gazowni i mam nadzieje, ze nie beda chcieli znow ziemi dosypywac bo za mało jej jest. Jak nam znów rozwala to wszystko to już 3 raz sadzic nic nie bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.05.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Ło. No to trzymam kciuki na 150! A co robisz z szałwią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.05.2015 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Szałwie dodaje do kurczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.05.2015 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Mam, mam kanciaty taras!!!! A jeszcze kilka dni temu było tak: Nie uwierzycie ze tu jest tylko 1,5 m kostki wiecej!!! Ja jestem zachwycona i dumna z mojego małżonka ze tak pieknie sobie ze sprawa poradził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 11.05.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 fajnie wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.05.2015 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 fajnie wyszło! Nooo! Strasznie mi sie podoba!!! Strasznie!!! U mnie wszędzie na kanciato - pestko, specjalnie z decykacja dla Ciebie :D aaaa, z jednej strony truskawki doczekały sie wreszcie trocin Na drugą strone czasu zabraklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.05.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Szocik, jak pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.05.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 w dół!! no takiego wieeeeeeeeeeeeeeeeeeelkiego warzywnika to ja jeszcze nie widziałam aż wołam Ł niech patrzy! a dla męża brawa!! się napracował pomiędzy kostką będą roślinki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.05.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Faktycznie super! i jeszcze mówisz, że mężuś sam sobie to poskładał? Wow! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.05.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Medal dla Twojego Ł i tytuł Wielkiego Budowniczego Warzywnik jest cud mniód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.05.2015 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 No skoro juz mam sie w ziemi grzebac (a nadal tego nie lubie) to musi to jakoś wyglądac A tak poważnie to z tej naszej skarpy, która jest nad truskawkami przy kazdym większym deszczy spływa woda i niszczy ogródek. Dopoki były rabaty niczym nie zabudowane to najnormalniej w swiecie nam to rozmywało. Teraz woda popłynie scieżkami, a rabaty zostana w całości - przynajmniej taka mam nadzieje. Tak wiec troche dla urody (no moze ciut więcej niz trochę) ale troche tez z praktycyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.05.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Medal dla Twojego Ł i tytuł Wielkiego Budowniczego Warzywnik jest cud mniód No ja nie wem, czy medal mu się należy. Strasznie zniszczył trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.05.2015 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Trawnik, he, he Co Ty się martwisz? Ja swój "pruję" - opalikowałam, osznurkowałam i wywalamy darń. Będzie mniej tej zarazy, a ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 12.05.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Przepiękny warzywniak. Aż sobie na dysku dla inspiracji zachowała bo sama planuje duża część ogrodu na niego przeznaczyć taras też wyszedł pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Mezu to noRmalnie Bohater Swego Domu zmiany tarasu na plus! i to ogromniasty plus! warzywnik kolejne brawa sie naleza jest pieeknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.05.2015 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Ha ha haha - powiem A. ze jego dzieło sie w inspiracjach znalazło. No troche to tez i moje dzieło powiem szczerze - ja rozrysowałam i scieżki wyznaczyłam przecież :D aaaa i posiałam jak juz miałam co i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.05.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 To jest warzywniak przez naprawdę duże W Zmiany tarasowe ogromne, pomimo niewielkiej ilości zużytej kostki Pięknie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.05.2015 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Nawet nie wiecie ile wiecej jest teraz miejsca. Zupełnie co innego. Wczesniej to jak postawiłam większy stół to krzesła już stały na trawie, a teraz wszystko sie miesci.No i jest miejsce na roslinki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.05.2015 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Jedzie stół, jedzie... bedzie o polnocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 13.05.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts