szocik 26.05.2015 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Rozmaryn? Mnie tymianek rozsiewa sie okrutnie - i w szczyporku i w szczawiu i w ogorkach i na sciezce... wszedzie tymianek wschodzi. A tymczasem... pierwsze podrygi ogródkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 27.05.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Śliczna szachownica widzę że dzieciom się podoba się chodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.06.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Farba tymczasem spisuje sie genialnie. Jak przetrwa gotowanie za 3 tygodnie (będe robiła sama komunie na 27 osób) to powiem, ze polecam z czystym sumieniem. Madziu, jak po Komunii? Dla stołu to raczej chrzest był Jak się spisał? Jak farba? Jak TY?? P.S. Daję obrazy do oprawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.06.2015 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 No dla stołu chrzest i to bojowy Wyzwanie to było spoooore Farba przetrwała ... bez sladów. A ja... no cóż, ja ostanio musiałam troszkę zwolnic bo, jakby to powiedział moj syn, zaczeły wyczerpywac mi sie baterie Organizm zaczał sie buntowac niestety. Komunia to była taka kropka nad I. Teraz przez długi weekend nic nie robie, maluje, szydełkuje... relaksuje se. Zadnego pielenia, sprzatania,... Tylko to co lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.06.2015 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Pestko - specjalnie dla Ciebie: (no troche za mało krzeseł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.06.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Przepięknie Uważaj na siebie :hug:i machnij jakiś obrazek na tę pionową wąską ścianę. Albo tkaninkę Popatrz jaki fajny zbiór mam na Pintereście: tu różne tkaniny https://www.pinterest.com/pestka56/embroidery/ a tu inspiracje może do malowania https://www.pinterest.com/pestka56/and-what-if-it-would-be-a-quilt/ Skoro wypoczywasz to zapraszam Może znajdziesz na innych tablicach także coś fajnego - inspirującego. A ja szaleję w ogrodzie. Same zmiany. Dziś przyjechały róże na rabatę. Kupowałam na raty, teraz policzyłam i trochę mnie ta ilość przygniotła. Pisałam u Gosiek i Jagi. Będzie rabata na tle róż pomarszczonych. Muszę posadzić jutro 27 sztuk Raphsody in Blue, 17 sztuk Solero i 17 sztuk Nowalis. Tym sposobem będę mieć w ogrodzie 65 róż, w tym 4 pnące. Trzymaj kciuki, żebym czegoś nie schrzaniła J. dzielnie zdjął kawał darni i nawet okiem nie mrugnął jak powiedziałam, że może zabraknąć miejsca. Ma dosyć trawnika, koszenia... więc spokojnie oddarniuje tyle ile będę chciała. W przyszłym tygodniu jadę do Ciepłuchy pod Łódź nabyć rododendrony i azalie do uzupełnienia rabaty iglastej. Potem trawki ozdobne. Całe lato i jesień pewnie też ogrodniczo-domowa. J. ciężko pracuje w domu, więc jest nadzieja, że wreszcie dom nabierze wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.06.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 No u nas z racji komunii ogródek miał troche odpoczynku. Zrobilismy tylko to co na zdjęciu powyzej - obsadzilismy te dziury w tarasie, zeby głupio nie wygladały. Co do reszty to się mocno zastanawiamy czy ruszac teraz - za miesiąc wyjezdzamy na urlop, troche kiepsko bedzie z podlewaniem swiezych roslin jak wyjedziemy. Boje się zeby wszystko nie padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.06.2015 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 A kciuki za róze trzymam baaaaardzo mocno!!! Kawał roboty planujesz zrobic w ten długi weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.06.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 szocik ślicznie znajde gdzies u Ciebie co to za lampy i co w oknie wisi ?? pestko koniecznie pokaż rabate jak obsadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.06.2015 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Lampy kupiłam w tchibo na wyprzedazy - koszt 75 zł/sztuka Modelu nie pamietam - w tym wypadku najwazniejsza była cena A w oknie wisi ... tkanina zasłonowa - koszt 11 zł/m Najtańsza lejąca szarośc jaką dostałam w sklepie Skoro juz się chwale niskimi cenami to ... wazoniki na stoł kupowałam specjalnie na komunie - wyprzedaż w carrefurze - najmniejszy kosztował 5 zl, większy w kształcie sakiewki 9zł, a najwyższy 11zł. Najbardziej podobaja mi sie sakiewki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.06.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Pokażę. Wreszcie będę miała czym się pochwalić SZOCIK, z obsadzanie ogrodu poczekaj aż wrócicie. Masz talent potrafisz skomponować wnętrze z drobiazgów, na dodatek w sposób łagodny dla kieszeni. Edytowane 3 Czerwca 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.06.2015 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Pestko ten tekst z łagodnościa dla kieszeni wydrukuje mojemu mezowi i bede mu kazala czytac przed każdymi zakupami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.06.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.07.2015 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 (edytowane) Strasznie dawno mnie tu nie było - u nas rewolucja w ogródku... troche pogoda nam nie sprzyja - albo goraco albo deszcz pada, ale powolutku, powolutku idzie ku dobremu Czesc trawnika została zdjeta, robimy system nawadniający, beda robione podwyzszenia różne,.. moze sie do mrozów wyrobimy Poza tym robimy ... wróóóóc... ROBIĘ przetwory. Na pierwszy rzut poszły truskawki. Zrobiłam dzemy truskawkowe, truskawkowo-rabarbarowe, truskawkowo-poziomkowo-jagodowe Soki truskawkowe Nalewke truskawkową i ... czekam na wiśnie Kolejna rzecz - zeby sie wytłumaczyc dlaczego tu nie zaglądałam to paczka "Paczka dla szkolniaczka", akcja, która sobie wymysliłam i robie. Zbieram artykuły szkolne dla dzieciaków z ubogich rodzin. Mam konkretna liste dzieci. Zaczelismy od 20, dzis dobijamy do 50 W paczkach bedzie wszystko to co pozwoli im normalnie rozpocząc nowy rok szkolny - od plecaka począwszy, a na temperówce skończywszy W akcje wkreciła sie cała moja rodzinka, a najbardziej moja 6-latka, która najpierw za 2 zł od wrózki zębuszki zakupiła 5 zeszytów 16-kartkowych, a dzis oddała namalowany przez matke obraz Obraz wystawiłysmy na aukcje - wszystko co zostanie wylicytowane bedzie przekazane na zbiórke. moze uda sie z tego przygotowac chociaz jedna wyprawke ? Zapraszam do licytacji: Edytowane 11 Lipca 2015 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.07.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Magda, jesteś niesamowita.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.07.2015 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Teraz mam zamowienie na OLAFA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.07.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Szocik, pokazujesz „pazurki”. A ja nie mogę się doczekać co „wydziergasz” w ogrodzie. Te górki brzmią zachęcajęco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.07.2015 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Na razie to wszystko rozkopane - pogoda nam nie pomaga - albo upał niemiłosierny, albo dla odmiany pada na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.07.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 To jak u nas. Mam masę w ogrodzie rozgrzebane i nie mogę skończyć, a zielsko i trawa oszalały. Nie nadążamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.07.2015 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 (edytowane) Mysmy poprosili pania projektantke o projekt - W tym kierunku chcemy iść. Edytowane 11 Lipca 2015 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts