Emila3000 12.09.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 fotel się wciśnie, przecież pokój to nie sala balowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.09.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Tomkowa z grubej rury pojechałaś przecudniaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.09.2015 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Nooo Tomkowa poszalałas Pokoj ma 260x340 cm + miejsce z szafa. Łozko ma 90x205cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Ale że co? Że nie można kilimu nad tym łóżkiem Twoim powiesić? I ładnego dywanu dać? Do tego fotel, lampa, stolik i gotowe Kącik od Lucy z obrazkami z koralowcami jest przepiękny Malujesz szociku morski obraz nad łóżko, na ścianie obok koralowce. Żółty jest chyba wtedy zbyt agresywny. Jakiś turkus lub piękny granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.09.2015 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Nieeee no mozna i kilim i dywan Bardziej o róznorodności barw mówiłam Tak radośnie mocno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.09.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 (edytowane) Fotel uszak ikeowy jest bardzo wygodny. Dziś sprawdziłam Obiecane inspiracje łóżkowo-kanapowe. Na Bonami mają kilka sof, np Indie duńskiej firmy Karup - cena 2159 PLN. Są też o 1000 tańsze Edge tej samej firmy, które zupełnie nie kojarzą się z łóżkiem do spania. https://www.bonami.pl/szukaj?q=sofa&p=1 https://www.bonami.pl/p/rozkladana-sofa-indie-pistacjowa-naturalna To się nazywa daybad Edytowane 12 Września 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.09.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 piękne te sofy nr 1 daybad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.09.2015 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Fajne te daybed'y. Ten cudak z bonami tez ciekawy... Moze kiedyś... Tymczasem bedzie stał daybed zakupiony w ikei Dorobie mu poduchy zeby sie można oprzec było i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 (edytowane) Ja za uszakiem ikeowym nie przepadam, mimo, że podobno wygodny Wszędzie go ostatnio widzę i jakoś straciłam zainteresowanie Mam też wrażenie, że jak bym się na niego rzuciła z impetem, to by się połamał Dorzucając dwie stówki można mieć piękny, niepowtarzalny fotel Mówię o TYM. Moim zdaniem jest super. Gdybym nie miała w planie renowacji swojego, to nabyłabym ten. Swój zrobię dwukolorowy. A może i w KDC się taki da zrobić?? Edytowane 12 Września 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.09.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Zrób 2 wałki okrągłe na boki i ze 3-4 po 60x60 do oparcia o śianę i będzie gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.09.2015 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 A z atrakcji lokalnych....mieszkam ja sobie na górce tzn własciwie u stop tej niewielkiej górki. Nad nami sa jeszcze 2 dzialki budowlane i wlasnie z owymi dzialkami, a dokladnie z ich wlascicielami mamy problem.Nowi sasiedzi postanowili wyrównac sobie teren pod budowe domu i równaja.. równaja niemal do szczytu owej górki.Tuz za moim warzywniakiem mam na dzien dzisiejszy swiezo usypana skarpe wysokosci ok 3 m, a sasiad zapowiedzial ze jeszcze planuje ok 2 m podniesc.rozpoczelismy wielkie larum w gminie bo boimy sie ze zupełnie gosc zmienił warunki hydrologiczne i najnormalniej w swiecie - bedzie nas zalewac.Gmina napisała pismo do niego ze ma przywrocic stan wyjsciowy przepływu wód.... a on dalej wozi kolejne tony ziemi.Co powinnismy robic? trzymac sie gminy czy zgłaszac to gdzies dalej (zgłosilismy do gminy, do nadzoru budowlanego i do gazowni bo gosc przysypuje tez rury z gazem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Jeśli podnosi grunt wyżej niż u Ciebie to nie wolno mu bez Twojej zgody nawet o przysłowiowe 10 cm! Zapytaj prawników muratora, bo z tego co pamiętam, to robi to bezprawnie. Grozi mu poza obowiązkiem przywrócenia stanu poprzedniego, mandat, kara, kolegium czy coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.09.2015 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Zdjęcia zrobiłąm zeby Wam pokazac: zdjęcie sprzed roku i zdjęcie dzis: (ogrodzenie odzielajace nas od sąsiada stoi na wysokosci "wyjściowej", za nim jest 10 m terenu z rurami gazowymi. Zaraz za tym jest skarpa, która widzicie na zdjęciu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.09.2015 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Napisałąm tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?241363-Zmiana-kszta%C5%82tu-terenu&p=6941876#post6941876 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.09.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 ozesz w morde jaki kopiec ziemi Szocik, ja Ciebie kochana podziwiam za czas jaki oddalas tam gdzie bylas podczas nieobecnosci na fm masz ogromne serducho!!! w przyszlym roku i ja dolacze tylko bede musiala wiedziec ciut predzej co i jak i z czym Co do pokoju to swietny on jest, fotel uszak potwierdzam ze wygodny. Wyrazy kondolencji ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.09.2015 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Nooo kopiec powala. W poniedziałek kolejne spotkanie z pania wojt. Niestety nie mozemy spotkac sie z nią i nowym sasiadem jednocześnie - szkoda, b mogłoby byc bardziej efektywnie A czas poza fm... fajnie było Powtórka ze szkolniaczka za rok, a juz wkrótce "Swiateczna paczka" Ruszamy pod koniec pażdziernika. Po głowie mi chodzi fundacja, ale zabrac sie za nia jakos nie moge... Trzeba by to jakos wreszczie spiac. Ech gdyby doba dłuższa była.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Szocik, ta góra to jakaś kpina. WALCZ i to ostro.Mam nadzieję, że muratorowcy podpowiedzą co i jak. Napisz też z prośbą o wsparcie do moderatorów. Mnie bardzo pomogli wyjaśnić tę (bzdurną wprawdzie) nieprzyjemnąsytuację z Yarkwoodem. Myślę o Elfir przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 13.09.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 My równamy dzialke do poziomu drogi i mamy to uwzglednione w pozwoleniu na budowę. To co widac na zdj zdecydowanie wymaga pozwolen....swoją droge ja chcę tą ziemię, aaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.09.2015 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Waniliana - nie wiem ile ty musisz ziemi nawieżć zeby wyrównać ta działke. W tym przypadku to jest podniesienie terenu o ok 5-6 m!!!!Gdyby chodziło o 0,5 - 1 m to zamieszania bysmy nie robili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts