Emila3000 13.09.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 o morde :bash::bash: nawet 1 metr zmienił by warunki hydrologiczne Trzymam kciuki za wygraną walkę z tymi kretynami do kwadratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 13.09.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Szocik my moE z metr, moze nawet nie. Chodzilo mi o to ze nawet na tak niewielką ingerencje w ukształtowanie terenu potrzebna zgoda, co dopiero na to co robi Twój sąsiad...moja znajoma miala problem wdrugą strone - sąsiad kopal ogromne stawy. Kazano mu to zasypac moge podpytac jaka byla droga formalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.09.2015 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Jak się temat w necie ruszy to zawsze ktos cos ciekawego podpowie... Napisze jeszcze do Elfir - moze ona cos bedzie wiedziła, a jak nie to moze odesle mnie do kogoś kto się na tym zna. jedna osoba zasugerowała mi kontakt z naszym ubezpieczycielem. Mamy dom ubezpieczony od ewentualnych zalań, ale... moze on być zainteresowany świadomym działaniem na nasza szkode, prawda? Z naszą działką jest problem od poczatku - jest tak gliniasta, ze problem ma z przyjmowaniem wody deszczowej, a co dopiero z jakimis ekstra "spływami". Sasiad tłumaczy ze on odprowadzi nadmiar wody na droge, ale... ta droga nawet nie jest jeszcze wyznaczona, wiec gdzie on chce odprowadzać? Kiedys moze jak powstanie droga, deszczówka etc nie bedzie problemu ale... najblizsza jesień moze być ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2015 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Nie można odprowadzać wody na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.09.2015 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 jutro spotkanie z pania wojt. trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.09.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Trzymam mocno! Ech! sąsiedzi Podoba mi się pomysł z fotelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.09.2015 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Trzymam kciuki, chociaz jak to moja druga polowka powiedziala, Facet powie, ze odprowadzenie wody bedzie miec na swojej dzialce i nic mu nie zrobia. Moze byc tak, ze on wyrownuje sobie teren zgodnie z warunkami.. z jednej strony czlowiek przerazony ta wielka nawieziona gora a z drugiej stara sie zrozumiec co inwestor ma na mysli robiac to..ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.09.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 stara sie zrozumiec co inwestor ma na mysli robiac to..ehhh tego się nie da zrozumieć jak chcesz mieć płaską ziemię kupujesz działkę na płaskim terenie a nie na stromej górce i ładujesz 5 milionów w wyrównanie terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.09.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Trzymam kciuki, ale to jest porażka z tą kupą ziemi, u mnie też gliniasta i jesienią czasem bywa baaardzo mokro w jednym miejscu w ofrodzie stoi mi jezioro ale to to już po prostu przesada przecież wiadomo że wszystko do ciebie spłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 14.09.2015 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Pani wojt twierdzi, ze ona niewiele może... Nie wiem, więc kto może???? Tymczasem Pan przywióżl kolejne kilka ciężarówek ziemi zbliżając sie znów o kilka cm w nasza strone, bo ziemia najnormalniej w swiecie sie osypuje Nic to.. dziś mam super dobry humor z zupełnie innego powodu. Czasem cos tam Wam pisze o swoich paczkach i akcjach róznych... I ktos to zauwazył i docenił i jest mi niesamowicie miło! I cieszę sie jak głupia, więc sie pochwale a co! Zostałam zgłoszona do konkursu na http://www.babafest.pl Niby nic, a cieszy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.09.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Pani wojt twierdzi, ze ona niewiele może... Nie wiem, więc kto może???? Tymczasem Pan przywióżl kolejne kilka ciężarówek ziemi zbliżając sie znów o kilka cm w nasza strone, bo ziemia najnormalniej w swiecie sie osypuje Nic to.. dziś mam super dobry humor z zupełnie innego powodu. Czasem cos tam Wam pisze o swoich paczkach i akcjach róznych... I ktos to zauwazył i docenił i jest mi niesamowicie miło! I cieszę sie jak głupia, więc sie pochwale a co! Zostałam zgłoszona do konkursu na http://www.babafest.pl Niby nic, a cieszy :D zagłosowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 14.09.2015 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 dzieki Ivy - Was głupio mi prosic o głosy bo znamy sie mało, pochwalic sie tylko chciałam Bo wiecie - te kobitki co kandydatkami sa to takie działaczki społeczne, a ja to taki pikus przy nich... (Pani Pikus ) Wszystkich dokladnie nie czytałam, ale jest i pani radna i pani wicemarszałek... i pani ekolog... I one wszystkie tyyyyle robia... Ale jedna Pani, nie wiem czemu urzeka mnie najbardziej... pani Ewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.09.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 zagłosowane Ja też, ja też Miło było Cię zobaczyć Madziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.09.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 zagłosowane Ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 14.09.2015 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Dzieki Ja taka jakas niepodobna do siebie na tym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 A ja cała głupia jestem i zarobiona dziś po kokardę Dajcie mi linka, żebym nie szukała, tylko od razu na Szocik trafiła, PLEASE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.09.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 zaglosowane Pestka, wejdz na fb... wysle ci link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Idę, Mel. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Zagłosowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.09.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts