waniliana 18.09.2015 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Szocik pozwoliłam sobie pw napisać, sprawdź skrzynkę jak będziesz miała chwilę ja też głosuję codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 19.09.2015 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Odpisałam OOO julianno to moze nam sie daty jakos "złoża" i uda sie spotkac. Ale by było fajnie! Tymczasem jest duza szana na spotkanie z TOMKOWA! Yuppppi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.09.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.09.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Odpisałam OOO julianno to moze nam sie daty jakos "złoża" i uda sie spotkac. Ale by było fajnie! Tymczasem jest duza szana na spotkanie z TOMKOWA! Yuppppi! ooooo jak super :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.09.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Szocik i Tomkowa, też bym chciała Was obie poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 19.09.2015 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Szocik i Tomkowa, też bym chciała Was obie poznać Moze któregos dnia w Warszawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.09.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Moze któregos dnia w Warszawie... chyba będzie spotkanko w stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.09.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Już ja Was/nas przypilnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 19.09.2015 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 no jak ja zaczne tam studiować, to ze tak powiem OBOWIAZKOWO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.09.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Odpisałam OOO julianno to moze nam sie daty jakos "złoża" i uda sie spotkac. Ale by było fajnie! Tymczasem jest duza szana na spotkanie z TOMKOWA! Yuppppi! Zazdroszczę Wam dziewczyny spotkania . Ja mam być 21-23.10, ale nie będę miała możliwości "wyrwania się", bo grafik wypełniony od rana do wieczora . Tymczasem dowiedziałam się, że w hotelu, który zarezerwowali organizatorzy nie ma już miejsc . Mam nadzieję, że znajdę coś w pobliżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 20.09.2015 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Ale miała fajnego goscia!Sliczna kobieta z pieknym usmiechem!!!Gadało sie jak bysmy się znały od lat... Dziękuję Aniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.09.2015 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Ale miała fajnego goscia! Sliczna kobieta z pieknym usmiechem!!! Gadało sie jak bysmy się znały od lat... Dziękuję Aniu! o jak super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.09.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Ale miała fajnego goscia! Sliczna kobieta z pieknym usmiechem!!! Gadało sie jak bysmy się znały od lat... Dziękuję Aniu! Magda, jesteś niesamowitą kobietą! Piękna, radosna, z wielkim sercem, wspaniałą rodziną i ślicznym domem Bardzo, bardzo dziękuję za przemiłą gościnę. Robisz przepyszną szarlotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 20.09.2015 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 A dziekuje bardzo Nastepnym razem zapraszam z męzem i na dłuzej A wiecie, ze my Tomkowego kierowce siłą do skarpy zaciągnęłysmy??? Obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.09.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Madziu, ja się tym strasznie przejęłam Jeszcze jutro popytam dokładnie, co i jak. TO czytałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.09.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Tomkowa, super, że znalazłaś. Pamiętałam, że kiedyś czytałam. Szocik ma wszelkie prawa, żeby gościa zmusić do naprawienia szkody. A przynajmniej może paskudzie „umilić” życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 20.09.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Zmieniono zasady - mysle ze teraz bedzie uczciwiej 1 głos z jednego adresu IP dziennie Głosujcie - do podium juz blisko A z rzeczy bardziej przyziemnych, a dokładnie "nadziemnych" Andrzej odwiedził dziś starostwo, złozył kolejne pismo... Wniósł tez o sprawdzenie czy sasiad ma wydane pozwolenie na budowe... Heh a ja siedzę i próbuje i zastanawiam się jak dziewczyny to robią, zagadka rozwiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 20.09.2015 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Madziu, ja się tym strasznie przejęłam Jeszcze jutro popytam dokładnie, co i jak. TO czytałaś? Nie znałam. Dzieki - dorzucam do kolekcji. Na poczatku tygodnia bedziemy wiedzieli czy gosc ma pozwolenie na budowe lub czy przynajmniej złozył o nie podanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 20.09.2015 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Heh a ja siedzę i próbuje i zastanawiam się jak dziewczyny to robią, zagadka rozwiązana :D Mozna oddac wiecej niz 1 glos jesli masz rozne nr IP i rozne adresy email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.09.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Magda, TU o taśmach Command, a TU moje obrazki na nich powieszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts