Natalia Stanko 08.06.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 szocik-a jakie drzwi będziesz miała ( pytam w kontekście paneli)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 08.06.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Mnie podoba się wersja z pierwszego zdjęcia - o ile szukasz czegoś podobnego. Ja osobiście lubię kontrasty. Natalia zadała dobre pytanie - jakie będą drzwi bo panele/deski można dobrać do drzwi lub odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.06.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Jesli podłoga bedzie ciemna to myslałam o białych drzwiach i białych listwach, jesli jasna to sama nie wiem jakie, ale może w kolorzed podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.06.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Madziu Ja kilka razy przeglądałam Twoje pomysły na podłogę . Ten pierwszy typ idealnie pasuje do mebli, ale podobają mi się też lity orzech i Quick-step dębowy (kolory mają ładne na Twoich zdjęciach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.06.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 ja jestem z tej szkoły gdzie drzwi i podłogi dopasowane, a meble stanowią kontrast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.06.2012 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 julianno i natalio dziękuję za opinie No ja się powaznie zastanawiam nad tym orzechem - on w necie kompletnie inaczej wyglada niz ten ktorego próbki widziałąm w sklepie. Nie jest taki sam jak mebel, ale chyba niezle wyglada. Zreszta ten lity klon tez fajnie wygląda. Jesli się zdecyduję na jasną podłoge to bedzie to właśnie ten klon (jak na lite drewno to ma tez niezła cene = 160zł/m2) Ten panel z pierwszego zdjęcia rewelacyjnie pasuje kolorem, jest identyczny. Zaden inny tak nie wygladał. Niestety tarkett polecany przez Agnieszkę ma kompletnie inny odcień niz meble. Pewnie dlatego ze meble to laminat a tarkett ma warstwe naturalnego drewna. Zaden orzech amerykański w desce nie pasuje kolorystycznie do tych mebli mimo ze one też niby sa w tym kolorze. Kolejny etap to beda schody... Az boje się o nich myśleć A co mysli reszta moich szanownych gości??? Piszcie co wy byście wybrały patrzac na powyzsze zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 10.06.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Witam poweekendowo mie sie podoba: lity orzech i dab, pierwszy panel, oraz kolorem - orzech tarkett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 10.06.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 ps. IMHO do orzecha tez moga byc biale drzwi. albo orzechowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 10.06.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 a ja mam pytanie z innej beczki-co to za zestaw prysznicowy na twojej inspiracji?http://tamizo.pl/projekty/wnetrza/kacb_15.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.06.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dzis byl kolejny dzien ogladania podłóg - tym razem litych ale tych raczej niskobudzetowych. Dosc ciekawie wygladał dab wedzony ipowood - niestety zdjecie wyszło kiepsko (robione ono było w OBI i moj małzonek osobiście skakał po drabinie bo obsługa nie chciała nam zdjac próbnika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.06.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Natalio nie pamiętam nazwy , ale chybaw tym watku o nim pisałam. Pamietam tylko ze zestaw prysznicowy + bateria umywalkowa kosztują ponad 15 tys zł PS. Z tego co widze ciemniejsze podłogi wygrywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.06.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Dziewczyny piszcie co myslicie - pliiiiiz. Lity dab wedzony ipowood i z moim meblem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.06.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 szocik nie dobieraj identycznego odcienia, bo się zleje. Weź odrobinę ciemniejszy kolor-będzie elegancko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.06.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 czyli ty dałabys ciemniejsza niż ten dąb, tak? Kurka, a juz myslałam ze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.06.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Magda,podoba mi się orzech olejowany, ja generalnie jestem za ciemną podłogą i ciemne uwielbiam - i dziewczyny dobrze radzą, nie bierz identycznego odcienia, jak meble!!!!Bo taka harmonia może się okazać strzałem w kolano:(Raczej mały nawet, ale kontrast, wskazany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.06.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Sharlotko witam Cie serdecznie Wiem ze trochę obecnośc wymusiłam, ale co mi tam Trza walczyc o opinie Ja się czepiłam podobnego, po tym jak Agnieszka G to zasugerowała. Ten dab mi w oko wpadł bo ...kolor ma ładny, a i cena (jak na lita deske wg mnie atrakcyjna) Orzech olejowany to panel Ide czytac Twoj watek, bo tytuł 'biało-czarno-szaro z akcentami koloru" brzmi intrygująco Edytowane 12 Czerwca 2012 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka G. 12.06.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Heloł No więc nie podejmę się Szociku sugerowania konkretnej podłogi na podstawie zdjęcia, no chyba ze jest to zdjecie duzej powierzchni w pokoju oswietlonym swiatłem dziennym. Moim zdaniem powinna spełniac 2 warunki - być drewniana (nawet ten tarkett czy inne deski barlineckie) i miec kolor maksymalnei zblizony do mebli CHYBA ZE niejestes do tych mebli za bardzo przywiazana i np. za 5 lat i tak je zmienisz... wtedy nie ma sensu sie meczyc i szukac idealnego odcienia. Imho jednak kolor drewna musi byc jeden, no maksymalnie dwa, liczac ciemne okna. Przynajmniej we wnetrzu nowoczesnym i prostym. Wiadomo, ze rózne stylizacje rządzą sie swoimi prawami, ale tutaj chyba zadnych stylizacji i odjechanych klimatów nie przewidujemy. Jesli nie znajdziesz idealnego odcienia, ale np jakas deske w bardzo okazyjnej cenie, kolor obojetny, to bym brała. Meble mozna zmienic, podłogi nie bardzo Sugerowałabym tez połozenie parkietu w klasyczna jodełke, ktory jest obecnie bardzo modny (poza tym ze ponadczasowy) no i pieknie wyglada. Proste deseczki juz troche sie opatrzyły moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.06.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Agnieszko a gdzie ja ci znajde duzy oświetlony pokój z tymi dechami. szans nie ma. Ostatnie zdjęcie robione przy swietle dziennym i tak w jednym momencie wyglada to niemal identycznie, w innym zupełnie inaczej (bo swiatło pada inaczej)Identycznie wyglada jedynie ten panel na pierwszym zdjęciu w poście #578 - reszta się różni w mniejszym czy większym stopniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.06.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Mecz ogladam dziołchy - trzeci w swoim zyciu I normalnie przezywam go jak zaba okres Wy tez ogladacie, ze Was nie ma? Rewelacyjny mecz był! Jestem pod ogromnym wrażeniem - nasi grali jak równy z równym! Super! Edytowane 12 Czerwca 2012 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.06.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Szocik, ja tylko pól drugiej połowy. Akumulator (roczny) nam się zbiesił i zaliczyłam 5 kilometrów do domku on foot. Ale trochę emocji liznęłam. Warszawa przed meczem – jeden amok i to wielki. Biało-czerwony tłum, śpiewający, zagadujący do siebie wzajemnie. Fajnie Nawet metro zwariowało i pociągi na każdej stacji czekały, aż ostatni maruder wsiądzie. No i gadało w różnych językach, a przede wszystkim po rusku Tyle że harmider byl taki, że tylko można się było domyślać w jaki języku zapowiadają stacje. Podłoga – słusznie mówisz o świetle. Ono tu rządzi. Dziewczyny mają rację. Bierz trochę ciemniejsze drewno, bo i tak światło powoduje zmianę odcienia. Inaczej widzisz kolor na poziomej płaszczyźnie a inaczej na pionowej. Wię nie daj się zwariować i bierz dechy, które Ci do serca przypadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts