szocik 18.08.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Nie, u mnie bedzie tradycyjnie. Zeby wkopać w podłoge to trzeba miec większą łazienke a nie 2,2x3,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.08.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Też się przygladam tej Koło Modo i też raczej nie zakopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.08.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Nie, u mnie bedzie tradycyjnie. Zeby wkopać w podłoge to trzeba miec większą łazienke a nie 2,2x3,2 Szociku, pewnie masz już wsio przemyślane, ale ja zawsze optuję za jakimiś odjechanymi pomysłami. To że łazienka jest wg. Ciebie mała nie świadczy, że ma być grzecznie i jak po sznurku Dla Tatarak wyszukiwałam jakieś tony fotek. Tu masz kilka, a nóż jakiś element, jego wykorzystanie w łazience, albo kolor podbije Twoje serducho: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.08.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.08.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 18.08.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Pestko jestes okrutna Takie inspiracje mi na koniec wrzucasz???? Chcesz mi w głowie namieszać, tak? A kysz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.08.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 E, tam, dopóki nie zaczniesz lepić kafli i montować sprzętów możesz wprowadzać modyfikacje. Potem będzie za późno, a żal pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 18.08.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Też polecam sprawdzanie wanny osobiście. Tak kupowałam swoją. Zawsze pytałam sprzedawców czy mogę to zrobić. Nikt mi nie odmówił. Miałam ze sobą kocyk Julianny i oczywiście ściągałam buty . Mam podobny wzrost (klika cm ponad 160), ale mój K. jest 20 cm wyższy i z tej wanny musieliśmy zrezygnować, bo miał naprawdę niewygodnie , a pojechaliśmy do sklepu już z zamiarem jej zaliczkowania. http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/25/58/55/14/2558551436 Kupiliśmy inną, też z konglomeratu, bo Mąż nie chciał akrylu. Moja wanna nie jest duża, ale naprawdę wygodna. Dla mnie super komfortowa, a dla K. taka na styk. Samą mnie zdziwiło, że ma takie wymiary - 159x73. Komfort wynika z jej kształtu - bardziej się w niej siedzi niż leży. http://www.fajnalazienka.com/data/gfx/pictures/large/2/7/3572_3.jpg http://www.fajnalazienka.com/data/gfx/pictures/large/2/7/3572_9.jpg Wiem Madziu, że Ty chcesz zupełnie inną wannę, ale niezależnie od tego, warto byście oboje się do niej przymierzyli . Z wanny korzysta się rzadziej i dla prawdziwego relaksu. Warto więc zadbać by taki był stał się faktem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.08.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Ale jak się mierzy taką wannę w sklepie, to rozumiem - nie trzeba się rozbierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 18.08.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Moja siostra ma taka wannę (170x75) - jak pojade do niej to nawet kąpiel wezme zeby potestowac, a nie tylko posiedzę na sucho )) moorela - rozbawiłas mnie do lez :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 18.08.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Opowiadałam Wam kiedyś o moim domku z dzieciństwa. Ma on 32 lata, zbudował go dla mie dziadek kiedy miałam niespełna roczek W tym roku przechodzi renowacje - w srodku juz odmalowany, zostało jeszcze tylko nadanie mu koloru na zewnątrz. Skrzynia, ktora jest przykryta kocem kiedys była pełna zabawek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.08.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Szociku, miałaś szczęśliwe dzieciństwo prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 18.08.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Cuuuudny Morelko, no to teraz dopiero zrozumiałam dlaczego tak chętnie się zgadzali bym się przymierzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 18.08.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Szociku, miałaś szczęśliwe dzieciństwo prawda ? Miałam szczęsliwe dzieciństwo. Mieszkałam z rodzicami, dziadkami, pradziadkami... Miał nas (w sensie mnie i siostre) kto rozpieszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.08.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 19.08.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Jaki cudny domek!!! Wspaniały, i miałaś szczęście wzrastać w rodzinie wielopokoleniowej! Jaki kolorek otrzyma? A co do mojej wanny - to jest wygodna właśnie ze względu na nietypowy kształt i też się w niej bardziej siedzi niż leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.08.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Domek boski, pewnie przejadlas w nim kilka niezłych piaskowych ciast i kwiatowych zup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.08.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Szociku ciagle mnie zaskakujesz Wspanialy domek ze wspomnieniami.Czy te obrazki na scianach to Twoje dzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 19.08.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 NIe kakusku to dzieło kolejnego pokolenia To moi mali artyści malowali Domek dostanie kolor ... jagodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.08.2012 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Poszłam dzis do sklepu wymierzyc płytki i co?I dowiedziałam sie ze firmy maja najróżniejsze kalibracje i miedzy tymi kalibracjami jest nawet 3-7mm różnicy.Np taka firma casalgrande meteory ma w 6 kalibracjach. Zamawiasz i albo podajesz jaka cie interesuje, albo przysyłają ci losowo. Jak chcesz domówić to podajesz nr zapisany na opakowaniu. No i bądz tu człowieku mądry.Ja chyba najpierw zamowie te szare, a potem bedę sie martwić o dobranie białej płytki bo w tych jest zdecydowanie większy wybór. Dziś doszłam do wniosku ze jednak wersja jasniejsza szarości jakoś bardziej mi gra.Pytanie tylko które płytki wybrać? Saime Caleido (sa ciemniejsze)http://www.art-ceramika.com.pl/iaranzacje/20.jpg Casalgrande Metalwoodhttp://www.art-ceramika.com.pl/iaranzacje/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts