AniaS79 22.08.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 I jedne i drugie są fajne, ale z białą płytką chyba lepiej będą wyglądały jaśniejsze. Będzie mniejszy kontrast między jednymi a drugimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 22.08.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Zarówno jedne jak i drugie mogą byc w wersji cenere i grigio, więc problemu nie ma. A który wzór bardziej Wam się podoba albo który bardziej bedzie pasował do fototapety? (Saime Kaleido ma wzór bardziej nieregularny, nie powtarzający się, Casalgrande mawzór regularny. Zreszta zdjecia całkiem nieżle je oddają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 22.08.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Pierwsze podobają mi się bardziej - właśnie ze względu na niepowtarzalny wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Zawsze wybieram wzór niepowtarzalny. Nie lubię efektu „kratki” na ścianach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.08.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Zawsze wybieram wzór niepowtarzalny. Nie lubię efektu „kratki” na ścianach:D Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 22.08.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 ok, dzieki za pomoc Jutro jade zamawiac płytki. Najpierw kupuje szarości - jak do mnie dotra i je wymierzę to przez neta kupie białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 23.08.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Widzę, że zakupowe szaleństwo trwa A co za tym idzie niedługo łazienka będzie zmieniać wygląd. Czekam na ten moment z niecierpliwością. A jeszcze bardziej na upiększanie kuchni... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 23.08.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 A czemu oszalałam? No cóż - 3 dzieci, budowa i studia. Brzmi ekstremalnie A to mnie zaskoczyłaś z tymi dziećmi... cały czas kojarzyłam, że masz dwóch synków, jednego chyba w wieku mojego Marcinka (5-latka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 23.08.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Bo ja lubie zaskakiwać Mam Kubusia - 7 lat, Jaśka- 5 lat i Majkę-3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.08.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 To najmłodsza chyba wyczekana mocno, po dwóch urwiskach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 23.08.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Najmłodsza to najwiekszy urwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 24.08.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam,i zgłaszam się jako podglądacz wątku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 24.08.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Idealna różnica wiekowa między dziećmi A mówili nam, żebyśmy się pospieszyli z kolejnym Im później, tym mniej się chce pakować od nowa w pieluchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.08.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Najmłodsza to najwiekszy urwis U mnie jest tak samo, tylko najmłodszy syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.08.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Madzia, masz gdzieś pod nosem LM? Byłam tam dzisiaj "przypadkiem" i widziałam naprawdę sensowne gresy. Powiedziałabym, że baaaardzo podobne do moich Zirconio cemento. Jedyna różnica to brak powierzchni lappato, ale Tobie chyba na tym nie zależy (?). Zajrzyj tak z ciekawości, może Ci się spodobają. Nie jestem pewna ich nazwy, ale chyba coś Cementi Silver (były też ciemniejsze) i kosztowały 89 zł/m. Gdybym nie miała swoich, to byłyby naprawdę moimi faworytami Ucałuj wszystkie swoje Urwiski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 24.08.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Domi rozgość sie u mnie i oprócz podglądania komentuj dużo, Kazda opinia jest cenna bo daje mi sporo do myslenia. Dzieki julianno za namiary, ale po pierwsze to niestety na tym moim zadupiu nie ma LM, a po drugie to... włąśnie dzis zamowiłam płytki Nie wszystkie, na razie szarości i cerimy. Zamawiałam je w lokalnym sklepie bo dostałam 10% upustu i ceny wyszły mi dość atrakcyjne. I tak - do łazienki dolnej - Cerim Wood Essence White 16x96. do górnej łazienki Saime Kaleido Cenere Nat i do wiatrołapu Refin Wood2 Dust. Powiedzcie ze jesteście ze mnie dumne Powinny przyjść w połowie września. Wtedy je dokładnie wymierze i zamówię białe. Wg Pani w sklepie Kaleido rektyfikowane ma 29,7 cm (drugi wymiar jest nieistotny). Białych rektyfikowanych w tym rozmiarze nie znalazłam. Czy któras z Was moze ma dla mnie jakas propozycje???? Luminy 29,4, te drugie juliankowe (których nazwy nie umiem zapamietac ) dokładnie 30. Aniu racja ze 2 lata to super różnica wieku, ale doceniam to dopiero teraz. Kiedy Jaś sie pojawił to Kuba miał tylko 2 lata, dalej sikał w pieluchę, dalej nie potrafił do końca sie sam najeść, nie potrafił tez np chodzic sam po schodach (nota bene te młodsze doskonale z tymi czynnościami sobie radziły mając 2 lata - starsze rodzeństwo zrobiło tu swoje ). Poza tym jeden (Jas) nie sypiał w nocy, a drugi (Kubuś) nie sypiał juz w dzień a jesli sypiał to w kompletnie innych godzinach. Momentami chodziłam na rzęsach, Pierwszy rok był naprawde bardzo cieżki. Z Majką było inaczej, ale to akurat temat nie na publiczne forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.08.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Powiedzcie ze jesteście ze mnie dumne :yes: O tak BARDZO . Cieszę się i gratuluję. Masz temat z głowy . Madziu, jak przeczytałam o Twoich doświadczeniach z Chłopcami, to tym bardziej podziwiam, szanuję i cenię fakt, że Maja jest z Wami. Julianna ma 2 latka i 3 mies. Śmiga po schodach, sama je, ubiera buciki, ściąga ubranka, śpi jeszcze 3-4 godziny popołudniami - prawdziwy aniołek (tylko pampersów nie chce pożegnać), a i tak mam myśli, że teraz byłoby mi trudno z dwójką, choć wiesz, że tak w ogóle to chciałabym przynajmniej tyle co Ty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 25.08.2012 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) :yes: O tak BARDZO . Cieszę się i gratuluję. Masz temat z głowy . Temat z głowy to ja bede miec jak kupie jeszcze białe A co do julianki pampersów to przyjdzie to samo. Kuba ganiał z pielucha do 2 lat i 7 m-cy, ale troche przez złośliwość sprzętu Mając lekko ponad rok pieknie sikał na nocnik (oczywiście wtedy nie wołał jeszcze sam, ale wszystko szło ku dobremu). Pojechalismy wtedy do moich rodziców i zapomnieliśmy nocnika. Mama moja na powitanie wreczyła mu nowy, ktory na nieszczescie miał melodyjke. Mlody sie tak wystraszył melodyjki ze nigdy wiecej nie usiadł nam na nocnik. Nauczył sie sikac bezpośrednio do kibelka Jasiek mając 18 m-cy oświadczył ze "pielucha beee" i nigdy wiecej jej nie załozył, przy czym niestety wpadki nocne zdazały sie srednio raz w tygodniu przez jakies 2 lata. A Maja mając 2 lata i 3 miesiące lała równo w pieluche, a mając 2 lata i 4 miesiace przestała używac pieluchy kompletnie i do dnia dzisiejszego nie zaliczyła zadnej wpadki Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 25.08.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Z białymi dasz radę. Jest ich trochę na rynku. Na pewno coś wybierzesz A z pampersami to mnie pocieszyłaś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 25.08.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Oj, bardzo jesteśmy z Ciebie dumne Jeszcze jakbyś mi tak trochę przesłała swojej zaradności i stanowczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts