Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szocikowy dom - czyli... stek pytań i watpliwości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szocik - mnie życie nieforumowe bardzo zajmuje, dlatego tylko podglądam raz na jakiś czas, ale

schody - miodzo, Pestka- dobra dusza wizualkowego geniusza

umywalka - i ładna i widzę pewien aspekt praktyczny. Ta umywalka ma po bokach zostawione jeszcze takie ceramiczne miejsce do odstawiania. Jest to rozwiazanie o tyle dobre, że na przykład u moich rodizców, którzy mają umywalkę wpuszczaną w blat, praktycznie nie ma miejsca na umywalce po bokach. W efekcie, przy mocniejszym strumieniu wody, chlapie się nie na krawędzie umywalki tylko od razu na blat. Przy takiej umywalce jak proponujesz, jest na tyle dużo krawędzi że chclapać się będzie na nie. (mam nadzieję, że dobrze opisałam o co chodzi :D)

Mebluj się i zdjęcia wrzucaj. Chociać cholera jasna nie wiem czemu muszę je na innym komputerze oglądać niż wszystkie inne:D

Alez miałam stresujący wieczór :)

Własnie nabyłam:

kibelki z deskami - 2 szt

bidet

baterię wannową z zestawem prysznicowym

baterię bidetową

spłuczkę do wc

wanne

umywalke do łazienki górnej

i... już sama nie wiem co.

Wydałam majatek, ale jestem z siebie dumna :D

aaaa, przyszły płytki, ale kurka nie mam ich gdzie złożyc i jeszcze ze 3 tygodnie poleżą w sklepie - nie pytajcie jak to możliwe, bo sama tego nie rozumiem, ale tak jest i już :) Troche mnie nosi bo juz bym je chętnie macałą, dotykała, mierzyła, układała.... wrrrrrrr!

No i pora wrócić do tematu płytek. Poszukuję dalej białych płytek, z których jeden wymiar to 29,7cm.

Edytowane przez szocik