szocik 01.10.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 297x obojętnie ile, ale generalnie im większe tym lepsze.minimum 297 x ok 60 chciałabym ... A najgorsze jest to, ze większość płytek opisanych jest jako 30x60, 30x90... a w rzeczywistości rzadko które takie sa! wrrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.10.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Edytowałam poprzedni post, zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.10.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Dzieki Ja mam RAKO obecnie w lazience - tylko ze 20x30, po 6 latach sprawują sie całkiem nieźle Postaram sie je obejrzec w jakims sklepie. Dzieki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.10.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Rako zamawiałam kiedyś na próbę, tylko w cegiełkowym rozmiarze 10x20. Na stronie napisali, że w rzeczywistości to 97 x 197 i tak rzeczywiście było. Po przystawieniu do mugatów (10x20) brakowało tych 3 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.10.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 A gdzie kupowałas te płytki na próbe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.10.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Jeśli dobrze pamiętam w plytki123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.10.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Dzięki kobieto z serduszkiem Musze troszke nabrac tempa bo... za 3 tygodnie... sie zacznie A mi jeszcze tylu rzeczy brakuje, nie mam płytek do lazienki, nie mam płytek do schodowej klatki, nie mam... ech, łatwiej napisac co mam. Dzis na przyklad obejrzałam sobie klatke schodową i zaczełam się zastanawiać jak ułożyc płytki - przypomnne - na razie jest faza provenza fango Sciana - patrząc na nia na wprost ma taki kształt I teraz pytanie - jak byscie na tej scianie ułozyły płytki? Pierwsza wersja jaką zrobiłam jest taka: ale... nie wiem czy nad drzwiami do dziecięcego pokoju tez chce miec te płytki. A z drugiej strony - jak je połozyc? Drugi temat to sposób ułożenia płytek - ponieważ dziura ma 200cm szerokości, chyba mijanka bedzie najlepszym rozwiązaniem (na pewno bedzie najmniej odpadu, a te płytki tanie nie sa, więc same rozumiecie ) No! Wiecej nie wymysle na dziś - piszcie, krytykujcie, bądzcie mym natchnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semira_ 02.10.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 szociku... odnośnie płytek i ich wymiarów. Z tego co się orientuje to to, że w sklepie płytka ma dany wymiar nie oznacza ze Ty taką dostaniesz. Ja kilka dni temu musiałam wymieni częśc swoich szarych płytek bo Pani w sklepie źle zobiła zamówienie i przyszły kolory na odwrót. W tym celu musiałam podawac oznaczenia kalibracji z moich płytek po to żeby dosłali płytki w takim samym wymiarze co do milimetra. Pan ze sklepu w którym dziś byłam powiedział, że można wysłac do fabryki zapytanie czy mają płytke w danej kalibracji, ale to wtedy wszystko się przeciąga w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.10.2012 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Odebrałam płytki szare i ... maja wymiar 29,5 Mordka mi sie smieje bo to znaczy ze.... pasuje lumina!!!!!! Julianno ty rozumiesz moja radość prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.10.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Szociku, z pewnością będzie mniej raziło takie podcinanie płytek, jeśli zrobisz na cegiełkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.10.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 (edytowane) Wrzucam Wam płytki, które dotarły - na razie po 1 paczce, zeby je można pomierzyć Wszystkie sa cudne!!! Moje ukochane to refiny. Dla mnie pięęęękne!!!! Cerimy - zdjecie troche nie oddaje ich uroku - wyszły bezowo, w rzeczywistości wpadają w szarość. saime Edytowane 2 Października 2012 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.10.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 A co płytek - pestko na cegiełkę czyli tak? - troche więcej odpadu w tym układzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 02.10.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Madziu piekne, naprawde!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 02.10.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Wow, bardzo ładne są te wszystkie płytki Madziu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.10.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Na cegiełkę, ale tak jak tu: A płytki są REWELACYJNE, no po prostu do schrupania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 02.10.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Łał - płytki pierwsza klasa!!! Ależ ich zazdroszczę.....też takie "chcem" i nie "mogem"...... Madziu one są r e w e l a c y j n e !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.10.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 ciesze sie ze Wam sie podobaja Nieskromnie powiem ze mi tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.10.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Płytki obłędne, TE!!!!!: Ja bardzo uprzejmie proszę o nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.10.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Te płytki to refin wood dust rett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 02.10.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Łał - płytki pierwsza klasa!!! Ależ ich zazdroszczę.....też takie "chcem" i nie "mogem"...... Madziu one są r e w e l a c y j n e !!! Dlaczego nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts