Natalia Stanko 04.10.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 pogubiłam się, gdzie u szocika provenza będzie? W łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.10.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Natalia planuję na scianie na ktorej beda schody, ale jak zaczełam liczyc koszty to troche mi zaczyna ochota na nie przechodzić. Tylko ze małzonek sie nakręcił, a on momentami gorszy ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 04.10.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Madziu, a ja z innej beczki. Odnośnie suszarki. Czy Ty wszystko suszysz w suszarce? I jak nastawiasz? - właśnie jedną nastawiłam i nie wiem czy nie wyjmę ubranek dla misia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 06.10.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Kochana, ręczniki mięciutkie, pachnące, ściereczki pachnące. Pranie z 4 osób z tygodnia +student na weekend - zrobione w jeden dzień; poprane, wysuszone, poskładane i pochowane! Noramlnie bajera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.10.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 No to rozumiem, ze suszarka staje sie Twoim ulubionym sprzętem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.10.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Niestety szafki Riho Broni nie moge nigdzie dostać - napisałam do kilku sklepów, ale w zadnym jej nie mają i nie wiedza na kiedy sprowadza Dlatego poszukiwania umywalki trwaja nadal. Czy znacie umywalki i szafki antado? Na fotkach wyglądaja fajnie - ciekawe jak w realu http://www.grekon.pl/allegro/F4/2xFM-C-442-6-2_UMMC-1200_00.jpg Widziałyście je kiedys na zywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 06.10.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Widziałam te szafki w Max-flizie we Wrocławiu - wykonanie całkiem porządne. Ładnie wyglądają, szufladki chodzą delikatnie. Madziu - to trzeci już "ukochany" mój sprzęt. Pierwszy to thermomix, drugi to piekarnik parowy a teraz - suszarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.10.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 A co przygotowujesz w piekarniku parowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 06.10.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Dużo jedzenia Np. obiad - ziemniaki, fasolka szparagowa, kalafior, pulpety z mięsa mielonego (takie samo jak kotlet mielony tyle że nie obtaczam w bułce tartej) nastawiam czas i ...gotowe! Wyjmuję i podaję na talerze - bez bałaganu, kipienia i 4 garnków na płycie. Osobno w thermomixie robię jaki fajny sos, koperek siekam i ..gotowe. Wczoraj wyrastało mi ciasto drożdżowe. Jak miałam mini parapetówkę (teściów na obiedzie) to nasmażyłam kotlety, kurczaki i włożyłam do piekarnika - utrzymywanie temp. - podałam na stół gorące, pachnące i nie wysuszone. Często odgrzewam mężowi obiad - nie wysusza jak mikrofala - wszystko jest ciepłe i soczyste. Piekę biszkopty - wychodzą rewelacyjne. Paruję ryż, kaszę gryczaną czy jęczmienną, podsmażam na patelni mięso i "pruję" w piekarniku, warzywa na sałatkę, jajka, ....no prawie wszystko Najlepsze jest to, że mogę go zaprogramować i wyjść np na babski wieczór, a on włączy się sam, uparuje jedzenie, a mąż po powrocie z pracy wyjmuje z piekarnika świeże, i gorące. (mój mąż pracuje na 4 zmiany i wraca o dziwnych porach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.10.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Poszukując umywalki do łazienki rodzinnej (górnej) znalazłam taka do łazienki dolnejJak Wam sie podoba?http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/26/96/98/67/2696986716_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 07.10.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Bardzo ładna, i myślę ze świetnie będzie pasowała. No i bateria też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.10.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Bardzo ładna i bateria też. Tylko to wenge do chrzanu, takie ciemne i popaskowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.10.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 napaliłaś na dolomitową widzę Forma ostatniej jest super, Antado z Elity jest bardzo płytka, musisz koniecznie zobaczyć na żywo i 'na sucho" rączki umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.10.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Channelko, ale narobiłaś mi smaka . Zaczynam zatem intensywniej myśleć o takim parowym cudzie Madzia, wpadam, bo Basia właśnie wrzuciła u mnie link do tańszych Re-Use. Od moich różnią się tym, że nie mają efektu lappato. Jeśli Tobie nie zależy, to cena jest fajna . https://www.domino.pl/sklep/category.php?id_category=28949 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.10.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Bardzo fajna umywalka. Szociku a czy mogłabym Cię poprosić, żebyś sprawdziła cenę tego zestawu kanciastego, który stoi obok tej umywalki? I kupiła go dla mnie na ten przykład? Czegoś takiego szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.10.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Channelko, ale narobiłaś mi smaka . Zaczynam zatem intensywniej myśleć o takim parowym cudzie Madzia, wpadam, bo Basia właśnie wrzuciła u mnie link do tańszych Re-Use. Od moich różnią się tym, że nie mają efektu lappato. Jeśli Tobie nie zależy, to cena jest fajna . https://www.domino.pl/sklep/category.php?id_category=28949 Julianno, co to znaczy "efekt lappato" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.10.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Julianno, co to znaczy "efekt lappato" ? Odpowiem u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.10.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Bardzo ładna i bateria też. Tylko to wenge do chrzanu, takie ciemne i popaskowane. Pestko ja też takiego drewna nie cierpię Chanelku jaką masz tą suszarkę pochwal się i też tym piekarnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.10.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 (edytowane) Po dlugiej i mozolnej podróży, omijając ukochany, channelkowy Paryz, dotarłam na południe Francji Cieplutko tu - wlasnie kłade sie spac przy otwartym oknie (To tak, zeby Was podraznic troszkę na początek Aniu - nie mam pojęcia co to za kanciaty zestaw. Zdjęcie pochodzi z allegro, z tej aukcji: http://allegro.pl/elevenfox-umywalka-11fox-loft-od-producenta-i2615027104.html Może ten sprzedawca bedzie wiedział? Natalio co do dolomitowych, to one są takie... leciutkie, delikatne... Wolałabym ceramiczna, ale nie można miec chyba wszystkiego Julianno i Basiu - dzieki za namiary. U mnie niekoniecznie musi byc lappato. Juz do nich napisałam - dziękuje slicznie raz jeszcze Edytowane 8 Października 2012 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.10.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Channel no brzmi to niesamowicie kusząco - a drogie takie cudo? Jaki masz model? Pochwal sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts