Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szocikowy dom - czyli... stek pytań i watpliwości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurcze sama nie wiem - chyba ta umywalka powinna byc bardziej kanciata. Zobaczcie

wanna:

http://www.sklepkati.pl/galerie/k/kolo-modo-wanna-prostoka_24105.jpg

wc

http://nokautimg3.pl/p-25-3b-253bdfbb3af34a2d16c0aeb1ca67fe6a500x500/roca-miska-wc-gap-stojaca-a347477000.jpg

Piszcie co myslicie, bo ja musze to juz kupowac.

Terminy mnie gonia.

No i kolejna sprawa - co z tym oświetleniem w łazience górnej?????

Jaka szerokość? 60/90/120/150? (chyba pojde w 2x120cm - wtedy bedzie nad całym lustrem)

Co poza tymi kinkietami? Same halogeny?

A moze nad wanną 3 halogeny + 2 kinkiety nad lustrem+punkt centralny

Edytowane przez szocik

Kurcze wszystkie te umywalki, ktore mi sie podobają to kosztuja majatek, a w tych tańszych zamiennikach zawsze cos jest nie tak.

Czemu tak jest? No czemu????

A może 2 odzielne umywalki na 2 różnych szafkach? Albo 2 umywalki na jednej dużej szafce?

A z innej beczki - ile kosztuje u Was położenie gładzi?

Kurcze wszystkie te umywalki, ktore mi sie podobają to kosztuja majatek, a w tych tańszych zamiennikach zawsze cos jest nie tak.

Czemu tak jest? No czemu????

A może 2 odzielne umywalki na 2 różnych szafkach? Albo 2 umywalki na jednej dużej szafce?

A z innej beczki - ile kosztuje u Was położenie gładzi?

Madziu, jeżeli chcesz dwie umywalki kup połączone z blatem i takie "wpadające do środka". Ja mam nablatową - już zamontowana - dla mnie porażka :-( co z tego że wygląda ładnie, ale chlapie się z niej przy korzystaniu. Po KAŻDYM myciu rąk muszę wycierać blat.

Madziu, mam dylemat łazienkowy "na wczoraj" możesz do mnie zajrzeć?

Edytowane przez channel8

Luxum piękne umywalki ma - niestety nie na moją kieszeń (ostatnia załaczona przez Luxum została wyceniona na ponad 3,5 tys)

Channelku zaraz do ciebie wskocze - chociaż dziś jestem mało kreatywna.

Ostatni weekend spedziłam we Wrocławiu,a wczoraj wracaliśmy z rodzicami do ich domu. 300 km pokonaliśmy w ... 8 godzin! Była taka mgła, ze momentami nie było widac kompletnie nic. Dotarliśmy do domu o 00:30

Dziś dla odmiany wstałam rano o 4:15, zeby dotrzeć do siebie do domu (200km), pojechałam na dworzec o 5 rano i ... okazało sie ze autobus został odwołany, tylko strony internetowej nikt nie zaktualizował.

Jestem padenieta!

Ale mam tez dobre wieści! Mam klucze do swojego domu. W srode wchodzi ekipa wykończeniowa!!!!