szocik 27.10.2012 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Witaj Turlututu!Dzieki wielkie za lampkę. Faktycznie bardzo przyjemna. U mnie w ostateczności mogłaby chyba byc 100-ka - sprawdze dokładnie jak mi juz płytki położą.A jak ona się nazywa to spróbuję ją znaleźć na stronie polskiej ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 27.10.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 http://swiatswiatla.pl/images/product_images/p_images/411_3.jpg220,00zł http://swiatswiatla.pl/product_info.php/info/p411_Osiris-II-galeria-nad-lustra-i-obrazy-2x75W-srebrny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 27.10.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Witaj Turlututu! Dzieki wielkie za lampkę. Faktycznie bardzo przyjemna. U mnie w ostateczności mogłaby chyba byc 100-ka - sprawdze dokładnie jak mi juz płytki położą. A jak ona się nazywa to spróbuję ją znaleźć na stronie polskiej ikei. Niestety na polskiej stronie jej nie ma, nazywa sie GODMORGON. W Niemczech kosztuje 79 eruo za 100 cm, wiec pewnie w pl ok 300-320 zl tutaj wiecej zdjec http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/70167176/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 27.10.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Dzieki dziewczyny za pomoc Bardzo fajna ta lampa ikeowa - jak położą mi płytki to sprawdze czy się zmieści 100-ka. W podziękowaniu wrzucam Wam... pierwszą fotkę z placu boju Po 3 dniach mam 1) położone 1/2 płytek w łazience - zostały podłogi i jedna ściana. 2) zrobiony szkielet do sufitu podwieszanego w kuchni i wiatrołapie 3) położoną pierwsza warstwe szpachli w salonie i jadalni Wg mnie chłopaki maja niezłe tempo - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 27.10.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Dzieki dziewczyny za pomoc Bardzo fajna ta lampa ikeowa - jak położą mi płytki to sprawdze czy się zmieści 100-ka. W podziękowaniu wrzucam Wam... pierwszą fotkę z placu boju Po 3 dniach mam 1) położone 1/2 płytek w łazience - zostały podłogi i jedna ściana. 2) zrobiony szkielet do sufitu podwieszanego w kuchni i wiatrołapie 3) położoną pierwsza warstwe szpachli w salonie i jadalni Wg mnie chłopaki maja niezłe tempo - prawda? cześć szocik, tempo niezłe, chwalić pracowników trzeba:) mam pytanie, jakie to są płytki te drewnopodobne? ślicznie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 27.10.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 http://swiatswiatla.pl/images/product_images/p_images/411_3.jpg 220,00zł http://swiatswiatla.pl/product_info.php/info/p411_Osiris-II-galeria-nad-lustra-i-obrazy-2x75W-srebrny.html szociku, przepraszam za zaśmiecanie Twojego wątku, ale chciałam podziękować Natalii za ten kinkiecik - szukałam takich do sypialni do podświetlenia obrazu i podświetlenia lustra , a ten jest po prostu super i pasuje do moich kinkietów do czytania, jakie już mam o takie http://img716.imageshack.us/edit_preview.php?l=img716/5411/08102012437.jpg&action=rotate też srebrny i kanciaty - bomba po prostu:yes: bardzo dziekuję Natalia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.10.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 WOW - SUPER tempo ! Gratuluję Madziu, nie wszystkie przedmioty są na stronie IKEA . Ale można zadzwonić i zapytać o dostępność i dokładną cenę. Masz nazwę i wymiar . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 27.10.2012 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Amglad nie ma problemu - mozesz wykorzystywać moj watek do podziekowań. A kinkiet natalii fajny całkiem, tylko wąski niestety. Do ikei zadzwonie, jak bedze miała dokładne wymiary łazienki. Płytki drewnopodobne to cerim wood essence - kolor white. To była jedna z moich pierwszych domowych miłości W rzeczywistości wg mnie wyglądają nawet lepiej niż na zdjęciach. A ekipy nie bede chwalić za wczasu, ale jestem pod wrazeniem. Przede wszystkim tego, ze widac jak im zalezy na czasie - przyjezdzają wczesnie, kończa bardzo poźno. Wprawdzie po łazience dolnej bede miała jakąś 2-3 tygodniową przerwe, ale sama się na nią zgodziłam bo mnie nic nie goni (a czasu bede miała więcej na podejmowanie skomplikowanych decyzji ) Lazienke powiedzieli ze skończą do ... najbliższej środy ! Niestety efektu końcowego nie bedzie w środe bo nie mam jeszcze szafki, oswietlenia, lustra i szyby do prysznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 28.10.2012 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 (edytowane) No to dylematów oświetleniowych ciąg dalszy - górna łazienka. Na początek rzut z rozmieszczeniem sprzetów. Nad lustro planuję kinkiet aquaform set raw. Pytanie do Was - która wersja lepsza:) Wersja I: 2 kinkiety po 120 cm kazdy - niestety wersja sporo droższa. Wersja II: 1 kinkiet 150 cm - zerknijcie prosze na nia i powiedzcie co o niej myslicie. Czy warto dopłacac do opcji nr I czy ta tez nie jest zła? Kolejna sprawa - jak rozmieścić pozostale punkty świetlne? Dac jeden punkt centralny i wystarczy czy może jakoś rozwiązac to inaczej? Edytowane 28 Października 2012 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 29.10.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 jak dla mnie wersja II jest w zupełności wystarczająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.10.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Wersja 2. I tak stajesz zawsze na środku umywalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 29.10.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Madziu ja też uważam, że jedna na środku wystarczy. Jest dopasowana do rozmiaru umywalek i wygląda to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Szocik, wersja II. Ta z dwoma kinkietami jest jakoś zbyt symetryczna, powtarza podział szafki i robi się jakbyś wszystko wsadziła w niedokończoną ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 29.10.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 I ja dodam, że wersja druga. Dwie tak długie lampy nawet dziwnie wyglądałyby przy tyle węższej od nich umywalce. Mimo, że podwójnej. Pozostałe punkty świetlne czyli co? Sufit? Ja nie lubię jednego centralnego oświetlenia (chyba, że jest to łazienka stylizowana: retro, orientalna, glamour, etc.). Stawiam na kilka punktów rozmieszczonych symetrycznie i w raczej niespecjalnie rzucających się w oczy oprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.10.2012 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 ooo, nawet nie wiecie jak sie ciesze ze Wam się bardziej podoba wersja ekonomiczna A co do reszty oswietlenia to ja tez nie jestem zwolennikiem centralnego oswietlenia i wolałabym jakies halogeny. Ale jak je rozmieścić? Lazienka ma wymiary 2,2x3,2 Jednym rzedem wzdłuz łazienki - 3 punkty czy może 2 x 3 rzedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 29.10.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 tez jestem za wersja ekonomiczna zreszta u mnie bedzie podobnie co do oswietlenia sufitowego stawiam na punktowe, a moze oprawa tez w bialym kolorze?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.10.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Tu masz tego Rawa najtaniej http://www.strefalamp.pl/aquaform-set-raw-kinkiet-150-cm-bialy-241213-p-1213.html?zenid=3d51e9544871efb63364e5a04f2a4e59 A mi co byś doradziła? Ja muszę punktowo doświetlić umywalkę, bo mam różnicę kolorystyczną z blatem. Pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.10.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 dzieki natalio - wrzucone do ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.10.2012 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Tu masz tego Rawa najtaniej http://www.strefalamp.pl/aquaform-set-raw-kinkiet-150-cm-bialy-241213-p-1213.html?zenid=3d51e9544871efb63364e5a04f2a4e59 A mi co byś doradziła? Ja muszę punktowo doświetlić umywalkę, bo mam różnicę kolorystyczną z blatem. Pomożesz? Natalia, chyba wycięło mi posta:( Pisałam, że możesz pokombinować z temperaturą barwową lampek. Są światła zimne – niebieskawe i ciepłe bardziej żółte. Te zimne świecą mocniej przy tych samych wartościach Wat. No i oczywiście daja inny kolor we wnętrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 30.10.2012 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Pesteczko a tyś w watku Natalii tego posta nie pisała??? Ja go czytałam przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts