szocik 11.11.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 prawa strona: a co to jest dibond? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.11.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ja chyba zrobiłabym jakąś wnękę...dibond to zdjęcie - wydruk na aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.11.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ja też bym dała obrazek/zdjęcie na niekorzyść fototapety. Z tą wneka to chyba nie rozumiem, miałaby być wykuta w ścianie przy wannie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.11.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 No własnie ja tez się zaczynam coraz bardziej nad tym zastanawiać.Po obydwu stronach wanny bedą 13 cm murki i jak nie zrobie wnęki to znając życie, własnie na nich wszystko bedzie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.11.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Nie trzeba byłoby kuc bo tam bedzie karton-gips ktory miał wyrównać obudowe stelaża, słup i schować rury. Byłoby to cos takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.11.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 A to na pewno, jeszcze się taki nie urodził, co by mu się udało te murki nie poobstawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.11.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 ja tez jestem za wnęką...nie lubię wystawek kosmetyków a wnęki pozwalaja je troche ukryc...co do obrazka to chyba juz na gotowo jak bedzie najlepiej zadecydowac co bedzie lepiej pasowało.,..chociaz dla mnie lepiej obrazek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.11.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Sprytne, sprytne, zmierz najpierw ile cm mają kosmetyki, które regularnie kupujecie, żeby potem się nie okazało, że i tak na murku muszą stać. Sama nie wiem, co myśleć o tej wnece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.11.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 No to jeszcze jedno ujęcie z wnęką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.11.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Moim zdaniem jest dobrze, naprawdę dobrze. Rób tę wnękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.11.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Moim zdaniem jest dobrze, naprawdę dobrze. Rób tę wnękę jest dobrze i nie bedzie widac jej na "pierwszy rzut oka":bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.11.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Moim zdaniem jest dobrze, naprawdę dobrze. Rób tę wnękę I takie konkretne porady lubię Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 11.11.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ja również jestem za wnęką-zdecydowanie i za dibondem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 11.11.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 wnęka i obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.11.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Wnęka na BANK a co do obrazka wolalabym jakąś tapete /zdjecie z powiekszonym motywem .Madzia a chcesz tam dac obrazek.tapete zeby ozywic łazienke? Bo moze byc problem ten co u mnie ze to co na scianie bedzie odbijalo sie w lustrze i moze byc przesyt:rolleyes: A jakbys zrobiła tam szafke-zawsze cos w niej mozna pochowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.11.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Fototapeta Obrazek A może dałoby się do tej wnęki dokooptować jakieś drzwiczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.11.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Kakusku własnie ze względu na to "odbijanie" powoli zaczynam odchodzić od fototapety i iść w strone obrazka. Ma tam coś wisieć, własnie zeby ożywić ta łazienke - biel z szarością lubie bardzo, ale pod warunkiem ze czymś jest to ocieplone. Szafki nie sa mi az tak bardzo potrzebne - bede miec dużą szafkę pod umywalka i zaraz obok mała pralnię. Gdybym nad wc zrobiła szafeczki miałyby one max 18-20cm głebokości - troche mało, a wydatek na szafki spory (tak mi kiedyś julianna napisała, a ona mądra babka jest ) Drop-Inn dam drzwiczki, a potem one i tak ciągle otwarte będą - ja mam w domu 3 facetów przecież (z zamykaniem deski klozetowej maja problem, a o takich drzwiczkach mieliby pamiętac - nie ma szans ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Nie chce znow schodzic na sprawy wc-towe ale po ostatniej dyskusji nt jestem coraz blizsza zakupu pisuaru Ty masz chociaz rosnaca pomoc a ja raczej juz zawsze zostane w pojedynke w nierownej walce Madzia mysle ze sama juz odpowiedzialas sobie na pytanie ze obrazek bedzie najlepszym wyjsciem-trzeba tylko znalezc odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.11.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Nad obrazkiem az tak bardzo dzis nie myslałam - bardziej mnie wnęka interesowała bo jutro moim fachowcom daje układ płytek na karteczce I wnęka na nich jest - dzięki za upewnienie mnie, ze nie bedzie to głupio wyglądało Mam do Was kolejne pytanie - tez to rozwiązania w najbliższym czasi (czyli w tym tygodniu) Co na sciany w kuchni? Farba oczywiście i ??? i co - płytki? szkło? chodzi mi tu o okolice płyty. Jesli chodzi o szkło to jak je ładnie wykończyć? Dla przypomnienia moja kuchnia: Tu wersja z malowanym szkłem - wzór raczej przypadkowy niż ulubiony A tu wersja z płytkami - srednio mi sie widzi, ale może Wam się spodoba - dałam te same płytki które sa na podłodze, pocięte na mniejsze kwadraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.11.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Pamietam ze MarJelka przygotowywujac w kuchni podklad pod szklo robila to w ten sposob ze na gore chyba bylo grubiej nakladane gladzi aby powstalo zalamanie i potem po nalozeniu szkla sciana sie ladnie wyrownala.Nie wiem czy wytlumaczylam jasno (pewnie nie:p) wiec zalaczam zdjecia a o szczegoly pytaj Marte ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts