Barbara74 12.11.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Szociku ,nie wiem czy sprawa aktualna,ale ja bym dała wnękę i obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.11.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Wnęka będzie git;) a co do kuchni...sama borykałam sie z podobnym dylematem. U mnie jest tylko farba i daje rade. z dwojga złego wybrałabym jednak szkło. Ściana będzie biała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.11.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ja mam szkło. Pod względem estetycznym, praktycznym pierwsza klasa. Przyklejone, nieprzezroczyste. Ale wizualnie .... hmm... po czasie chyba jednak skłaniałabym się ku kaflom. Np. w szarej łazience mam kafle gresowe imitujące beton - teraz bym je dała w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.11.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ja mam szkło. Pod względem estetycznym, praktycznym pierwsza klasa. Przyklejone, nieprzezroczyste. Ale wizualnie .... hmm... po czasie chyba jednak skłaniałabym się ku kaflom. Np. w szarej łazience mam kafle gresowe imitujące beton - teraz bym je dała w kuchni. a jeśli można zapytać czemu skłaniala bys sie teraz ku kaflom...sa jakies względy konkretne , praktyczne przemawiajace za tym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.11.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 praktycznie nie , są super - wyłącznie wizualne. Szkło sprawdza się idealnie. Po prostu podobałoby mi się coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.11.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 szocik- rozważ mozaikę ( srebrną lub w podobnym odcieniu,co ściany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.11.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 ja mam lacobel i sobie chwalę Czyszczenie to woda i ściereczka z microfibry. Zero fug. Jedyne co bym zmieniła to zamontowała tak jak MarJelka czyli tak aby szkło po przyklejeniu było zlicowane ze ścianą, A tak w ogóle to witam sie bo mnie chyba tu jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.11.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ale wy kochane babki jesteście! Dzieki Wam wszystkim za podpowiedzi i rady. Moj deweloper tak mi dał dzis czadu, ze nie mam siły sie rozpisywać. Przepraszam, ze nie doczytam dokladnie co napisałyście, ale ... nie dziś, dziś ide juz spać. Mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.11.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Szociku nie smutaj się Kochana - poprzytulać Cię przyszłam z rana:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.11.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 dużo cierpliwości życzę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 13.11.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Mam nadzieję, że dziś już lepiej. Pomyśl, że niebawem nie będziesz już musiała się z nim użerać (mam nadzieję). W łazience jestem ZA wnęką jak najbardziej. I faktycznie obrazek zamiast fototapety głównie z tego powodu, że obrazek nadaje łazience takiego bardziej eleganckiego, salonowego wyglądu. W kuchni stawiam bardziej na szkło niż płytki, a to dlatego, że płytki w tym narożniku i tak wysoko wydają mi się cięęęężkie wizualnie. Ja mam szybę niezlicowaną ze ścianą. Klejoną, lakierowaną, ale zlicowana będzie wyglądała ładniej. Chcesz ją dać aż do wysokości okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 15.11.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Dzieki za rady i przytulanki.1976pinakolado - witam w swoich progach! Rozgość się prosze! Co do łazienki to bedzie wnęka, a potem kiedys pojawi się jakis obrazek.W kuchni myslałam, zeby dac szkło do wysokości okna, bo te dwieścianki sa wąskie - jedna ma 55cm, druga 80. Jesli dam tam szybe do połowy wysokości to jakoś chyba głupio bedzie wyglądac.Myslałam o szybie w kolorze sciany, albo o bezbarwnej - tak zeby była ona jak najmniej wudoczna.A wy co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.11.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 myślimy, że to bardzo dobry pomysł. a nie lepiej pomalować ściany i dać przejrzystą szybę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 15.11.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 No własnie to miałam na mysli pisząc o bezbarwnej czyli przezroczystej szybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.11.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 szociku looknij na moje meble łazienkowe i napisz coś o kinkiecie, bo ja dostaje szału, jak chcę zdecydować jaki kinkiet;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 15.11.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ja mam tylko farbę (z czego się bardzo cieszę ),tyle ,że u mnie płyta jest na wyspie ,a to zupełnie inna bajka :yes:Na Twoim miejscu dałabym własnie bezbarwną szybę .Unikniesz ryzyka ,że nie dopasujesz odcienia farby i szkła Jeszcze apropo zlicowania jak u MarJel,świetny pomysł ,ale trzeba to zrobić na etapie gładzi ;)Marta ma powyżej szkła przyklejone płyty k-g.W tak powstały uskok wklejone zostało szkło i wszystko się pięknie zlicowało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.11.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Madziu myślałam, że już masz z głowy swojego dew... Bezbarwna szyba ok, chociaż też poczekałabym jak już będą meble, a z tego co czytam będą niebawem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 17.11.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Meble jeszcze troche - myslę ze za jakies 2 miesiące. A deweloper.. no coż, jeszcze nie mamy finalnej umowy i dopoki jej miec nie bedziemy to jeszcze troche powojujemy, ale nic to. Dzielnie walczymy o swoje Jesli chodzi o szybe w kuchni to bedzie mi ja robiła osoba, która bedzie montowała meble, dlatego wazne to jest juz teraz (przy wycenie mebli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.11.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Madzia masz nowe zdjecia lazienki z "drewnem"? Pochwal sie efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 17.11.2012 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 W łazience na razie nie wiele się zmieniło, bo moja ekipa poszła robic wykończeniówkę u sąsiadów. Wkleję fotki jak bedzie lustro i szyba od prysznica - czyli po 25.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts