szocik 02.12.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dzieki dziewczyny za opinię. Niestety siemens z no frost nie jest na moja kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.12.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dzieki dziewczyny za opinię. Niestety siemens z no frost nie jest na moja kieszeń To może poszukaj innej firmy ale chociaż z funkcją no frost. Jeśli chcesz to też poszperam Może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 02.12.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 no wiesz, ja nie inwestowałam w sprzęt, bo to kawalerka, mam ten model Electrolux ENN2900AOW chodzi bardzo cichoima2 komory, reszty nie ma ( NF) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.12.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Znalazłam takiego Boscha:BOSCH KIN 86AF30 Lodówka marki Bosch KIN86AF30 w klasie energetycznej A++. Posiada technologię NoFrost, elektroniczną regulację temperatury, cyfrowy wyświetlacz, funkcję super chłodzenie, automatyczne odszranianie, półki z bezpiecznego szkła, alarm wzrostu temperatury, komorę z kontrolą wilgotności HydroFresh oraz bardzo jasne oświetlenie LED. Klasa klimatyczna: SN-ST, poziom hałasu: 39 dB. Edytowane 2 Grudnia 2012 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.12.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Szocik to dwie inne chłodziarko-zamrażarki.Wklejam specyfikację poszczególnych modeli: BOSCH KIS 86AF30Chłodziarko-zamrażarka, zamrażarka na dole****,pojemność 268l (194+74), W177xS56xG55cm, klasa efektywności energ. A++, 219 kWh/rok, elektroniczna regulacja temperatury, wyświetlacz cyfrowy, oświetlenie LED, osobne sterowanie temperatury w chłodziarce i zamrażarce touchControl. Chłodziarka: 5 szklanych półek w tym 4 o regulowanej wysokości, 1 EasyAccess Shelf, szuflada na warzywa Hydrofresh, superchłodzenie. Zamrażarka: 3 szuflady w zamrażarce w tym 1 duża typu BigBox, supermrożenie, system ostrzegania z funkcją pamięć, zdolność zamrażania 7kg/24h, super cicha 35 dB(A) re1pW, zawiasy płaskie. BOSCH KIN 86AF30Chłodziarko-zamrażarka, zamrażarka na dole****, pojemność 257l (189+68 ), W177xS56xG55cm, klasa efektywności energ. A++, 222 kWh/rok, NoFrost, elektroniczna regulacja temperatury, wyświetlacz cyfrowy, oświetlenie LED, osobne sterowanie temperatury w chłodziarce i zamrażarce touchControl, automatyczne odszranianie w chłodziarce i zamrażarce. Chłodziarka: 5 szklanych półek w tym 4 o regulowanej wysokości, 1 EasyAccess Shelf, szuflada na warzywa Hydrofresh, superchłodzenie. Zamrażarka: 3 szuflady w zamrażarce w tym 1 duża typu BigBox, supermrożenie, automatyka zamrażania, system ostrzegania z funkcją pamięć, zdolność zamrażania 8kg/24h, super cicha 39 dB(A) re1pW, zawiasy płaskie. Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.12.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Zorientowałam sie ze to 2 różne sprzęty, dlatego poprawiłam wczesniejszego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.12.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Zorientowałam sie ze to 2 różne sprzęty, dlatego poprawiłam wczesniejszego posta A mnie się zawiesił komp i dopiero teraz się zrorientowałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 02.12.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Madziu, łazienka zapowiada się rewelacyjna Przedpokój też super. Przy lodówce patrzyłam na klasę energetyczną komorę "0", strefę hydrofresh. Ja zdecydowałam się Siemensa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.12.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Lodówka Siemensa ,dla mnie również była za droga ;)dlatego zdecydowałam się na Tekę i nie żałuję .Przyjrzyj się jej .Ma te wszystkie bajery co Siemens (alarm wzrostu temp.,tryb wakacyjny ,funkcję antybakteria,no frost ,komora"0"),a cena znacznie przyjemniejsza .No jest bardzo cicha ,bynajmniej ja jej nie słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.12.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ja może sie tego Siemensa/Boscha czepiłam jak rzep psiego ogona, ale.. od 8 lat uzywam sprzętów tych firm - lodówka/zmywarka/piekarnik/płyta.. i kompletnie nic się z tym nie dzieje.Ale nad ta teka muszę pomysleć. Ile czasu jej uzywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.12.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ja też mam wszystkie pozostałe sprzęty Siemensa ,ale szkoda mi było za lodówkę do zabudowy wywalić ponad 4k (bo po tyle były modele z funkcjami ,które chciałam ).Poza tym szukałam oszczędności ,coby móc zakupić kawiarkę :lol2: Teka jest włączona od 2 lipca br i jak na razie (tfu,tfu ,tfu )nie ma z nią żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.12.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Mnie sie ten Bosch z opisu podoba: BOSCH KIN 86AF30 - ma i A++ i nofrost i cene ludzką. Tylko opinii o tej lodówce znaeźć nie moge Tymczasem inny dylemat. Mikołaj zapytał mnie co chce dostac pod choinke i pomyslałam o baterii kuchennej Tylko sama nie wiem co mi sie podoba. Moze taka: TEKA ARK 939 http://static3.skapiec.pl/4059929-1-1-0-teka-ark-939-239391200.jpg [h=1]Teka Vita 915 249150200[/h] http://www.agdstyle.pl/product/image/14415/vita_915.jpg http://static2.skapiec.pl/4059931-1-1-0-teka-ark-938-239381200.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 04.12.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Mnie się podoba ta pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.12.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Dzięki channelku za opinię - decyzję podjełam, ale nie powiem Wam co wybrałam. Nie wybrałam tej, która mi się najbardziej podobała - wybrałam tą, która wydała mi sie najbardziej praktyczna. Pokaże Wam - jak zamontujemy Jeszcze tylko 5 dni do podpisania umowy i domek wreszcie będzie nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.12.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 I jeszcze jedno - zostało mi 2 paczki Provenzy Fango Sand - macie na nia jakis pomysł? (6płytek - każda 45x90 czyli 2,43 m)Moge je położyc w pralni na podłodze, ale troche mi szkoda.Kominka nie mam bo tam by pasowałyA moze do sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.12.2012 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Tej pierwszej nie bierz. Mam podobną do IKEowskiej – podwójnie: kran + prysznic zagięty jak w tej z 1szej fotki. Mój wmówił mi, że będzie świetna do mycia owoców i wszelkiego spłukiwania. Wydaliśmy kupę kasy i w ogóle nie używam tego prysznica, bo wszędzie mam wtedy nalane. Poza tym ta konstrukcja jest ciężka i nawet na moim ceramicznym zlewie się od czasu do czasu obluzowuje u podstawy i zaczyna kiwać. Wkurza mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.12.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Szocik przynioslam:hug: i jesli moge moje skromne zdanie-ja tez nie jestem fanka tej pierwszej-nie wiem dlaczego nie kojaza mi sie te baterie z kuchnia a ze stacja benzynowa:rolleyes:-przepraszam bez urazy dla posiadaczek;)Ja mam cos w stylu tej drugiej-kuchnie intensywnie uzytkuje od roku i jestem bardzo zadowolona;) Co do lodowki ja mam SIEMENSA-musze sprawdzic jaki model-jest bardzo cicha i energooszczedna-na zdjeciu wyglada jak Twoja,ale nie pamietam wszystkich funkcji-zaplacilam 1600zlotych,chcialam zaoszczedzic na lodowce aby mOc kupic cicha zmywarke a te byly drozsze.Mysle ze te wszystkie dodatkowe funkcje czesto sa przez nas niezauwazone w zyciu codziennym,sa tylko tak zebysmy za nie zaplacili;)Pozdrawiam Edytowane 5 Grudnia 2012 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.12.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Osobiscie wybralabym baterie nr 3 -az musze sprawdzic jej cene edit:Sprawdzilam i zapisalam w ulubionych-dzieki szocik Edytowane 5 Grudnia 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 05.12.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Ja mam ostatnią baterie , jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 ho ho ho http://1.1.1.2/bmi/www.emotka.pl/emotikony/zima/110.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts