Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szocikowy dom - czyli... stek pytań i watpliwości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szocik - u mnie była dokładnie taka sama sytuacja. Tez podcinałam parapety zeby blat wszedł mi pod okno. I ja ten pasek o którym piszesz (jesli dobrze rozumiem) mam wykonczony lacobelem tym samym co ścianę nad blatem.... U mnie w galerii mozesz sobie looknąć na zdjęcia kuchni -jak Ci sie nie chce przeglądac albo nie będa Ci się chciały otworzyć zdjęcia to wkleje jeno tutaj..

I nie ma żadnego mostka :no: Tzn na pewno jest cieniej w tym miejscu ale przeciez styro jest od zewnątrz. Nie sądzę, żeby taki fragment miał aż takie znaczenie.

Pozdrawiam :bye:

Ps. jakbys potrzeboiwała zdjęcia to napisz u mnie w komentach - tam zagladam najczęściej ;)

Madzieńka,

Uff... może jeszcze zdążę - ostało się coś jeszcze na dnie? :rolleyes:

Ogromnie się cieszę, że współpracę z tymi ludźmi masz już za sobą, bo byli naprawdę okropni :(.

Na szczęście macie to za sobą, a teraz już tylko realizacja planów :).

Gratuluję Madziu z całego serca :wave:

Nie masz pojęcia jak cieszą mnie postępy u Ciebie :). Trzymam mocno kciuki by wszystko szło sprawnie i nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć :).

Kolejne zdjecia już na dniach - robota az furczy. W tym tygodniu chłopaki kończa brudna robotę, w przyszlym wchodzi moj małzonek i jeszcze troche on pokurzy, a potem... mozna sprzatac i przygotowywac się do ułozenia paneli. Jak dobrze pojdzie to pojawią się na podłodze jeszcze przed swietami, jak troche gorzej to zaraz po swietach :)

Jak beda panele to ... bedzie choinka!

Chocby malutka, ale bedzie :D

Aaaa, dziś zafugowali nam sciane schodowa - piknie jest!