szocik 05.01.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Julianno skoro ci się podoba to ... juz go masz Pestko sliczne te schody Powiedz mi jednak - ty sugerujesz dac pręty jakiej grubości? 1,6mm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.01.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Dodałam na schemacie pręty. Program mi się zbiesił więc mają 18 mm średnicy, a nie 16. Ech, ciężką ma wyobraźnię pan schodowy Całkiem spory zostaje ten prześwit Julianna, od początku byłam pewna, że te schody to będzie poważna konkurencja dla Twoich :rolleyes: Dałam czadu z chwaleniem własnego ogonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.01.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 eee pan schodowy to jeszcze zadnej wyobraźni nie ma, bo on jeszcze do końca nie wie o co mi chodzi. Ja kiedys u niego byłam, ale pokazywałam mu kompletnie inne schody. Teraz gadalismy tylko przez telefon. W poniedziałek sie z nim spotkam to moze wtedy cos mądrego poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.01.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Julianna, od początku byłam pewna, że te schody to będzie poważna konkurencja dla Twoich :rolleyes: Ja tez tak mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.01.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Julianno skoro ci się podoba to ... juz go masz O rany, dziękuję Ale się cieszę, że nie jesteś do niego mocno przywiązana . Jak będziesz chciała go ekspediować, to daj znać, bo mnie się jak wiesz nie spieszy Dogadamy się wtedy na priva . Znam Twoje dobre serduszko, ale nie chcę go nadużywać Julianna, od początku byłam pewna, że te schody to będzie poważna konkurencja dla Twoich :rolleyes: Dałam czadu z chwaleniem własnego ogonka Pesteczko zdolny ogonek to chwalić trzeba . Moje schody w Twoim wykonaniu zachwycają mnie niezmiennie , zresztą jak wszystkie które wyczarowałaś. Domek Madzi czuję niemal "jak własny", bo sporo działałyśmy ramię w ramię na FM i cieszy mnie każdy postęp, więc wizki przeżywam jak swoje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.01.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ja tez tak mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.01.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ja na razie ubolewam, ze na robienie wizualek dla innych czasu nie mam, ale moze jak sie przeprowadze na łazienkowym watku razem popracujemu. Na razie szans na to nie ma - nawet się nie zabieram. A co do stolika to mojego meza kawalerski... w przypadku kobitki to byłoby WIANO, a w przypadku faceta??? Gadałam z nim - powiedział ze odda Wiec jak juz przestanie pełnic swa funkcje to ci go wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 05.01.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Szociku czy możesz pokazać dywanik, do którego pasuje mija lampa? Bo ja właśnie dywanu usilnie szukam... Coraz piękniej u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.01.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 A prosze cie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.01.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Dla mnie kawałeczki Waszych domków, do których dokładam ciut swojej wyobraźni, to jak wizyta w Narni. Aż mi żal, że tak mało umiem, a programy, z których korzystam mają ograniczone możliwości. To powoduje, że strasznie długo motam się zanim zrobię coś co uznaję za możliwe do pokazania. Każdy ślad jaki zostaje potem w Waszych pomysłach jest dla mnie jak najwyższa pochwała. Szociku tu jest wizualka z podzielonym na pól podestem. Wydaje mi się, że nie zaszkodziło. Jeśli chodzi o wygodę w chodzeniu też myślę, że nie będzie problemu. W końcu do każdych schodów trzeba się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.01.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Pestko - slicznie ci dziekuje - tez mysle ze nie zaszkodzilo tym schodom pociecie podestu na pol.Pestko głupio mi troche cie juz prosic, bo wiem ile czasu robi sie takie rzeczy, ale spróbowałabys może zrobic mi jeszcze rzut z boku (oczywiście jesli bedziesz miec czas). Nie musi byc całej tej otoczki - wystarcza schody i łyse sciany Te schody sa poprostu piekne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.01.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ha! Mam jeszcze jedno pytanie - jak w tych schodach bedzie teraz szła ta noga, ktora jest pod trepami????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.01.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Już zaczęłam, na tej fotce, którą wklejałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.01.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ha! Mam jeszcze jedno pytanie - jak w tych schodach bedzie teraz szła ta noga, ktora jest pod trepami????? Trzeba podzielić podporę pod podestem na dwie części. Narysuję jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.01.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Idę oglądać koncert Rolling Stonesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.01.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Już zaczęłam, na tej fotce, którą wklejałaś :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.01.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Już zaczęłam, na tej fotce, którą wklejałaś :wave: Ja na razie ubolewam, ze na robienie wizualek dla innych czasu nie mam, ale moze jak sie przeprowadze na łazienkowym watku razem popracujemu. Na razie szans na to nie ma - nawet się nie zabieram. A co do stolika to mojego meza kawalerski... w przypadku kobitki to byłoby WIANO, a w przypadku faceta??? Gadałam z nim - powiedział ze odda Wiec jak juz przestanie pełnic swa funkcje to ci go wysle Madziu pozdrów męża serdecznie i podziękuj . Może ma jakiś ulubiony trunek? To dopiero stoliczek z historią . Od pół roku bywam i szperam na targach staroci. To strasznie wciąga . Cudny dywanik i faktycznie pasuje do lampy u Ani . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.01.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Julianko on jesli miałby wybór - piwo i czekolada - wybrałby to drugie Moze ja ci go chociaz ofotografuje bo on taki troche zniszczony jest...(tzn stolik, a nie maz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.01.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 to tak jak mój, z tymi wyborami między http://emoty.blox.pl/resource/0825.gif a http://emoty.blox.pl/resource/th_smilie_muffin.gif (na szczęście ). Nie zaprzątaj sobie na razie głowy zdjęciami . To, że ma ślady życia, to normalne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.01.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Podpisalismy umowe mieszkanie wynajete od 1.02!!!A to znaczy ze ze schodami lub bez, z meblami lub bez ... ze drzwiami lub bez.... od 1.02 bedziemy mieszkac w nowym domku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts