Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szocikowy dom - czyli... stek pytań i watpliwości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dodałam na schemacie pręty. Program mi się zbiesił więc mają 18 mm średnicy, a nie 16. Ech, ciężką ma wyobraźnię pan schodowy :wiggle:

+++SCHODY-schemat_SHOCIK-02.jpg Całkiem spory zostaje ten prześwit

Julianna, od początku byłam pewna, że te schody to będzie poważna konkurencja dla Twoich :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dałam czadu z chwaleniem własnego ogonka :sick:

Julianno skoro ci się podoba to ... juz go masz :)

O rany, dziękuję :hug: Ale się cieszę, że nie jesteś do niego mocno przywiązana ;). Jak będziesz chciała go ekspediować, to daj znać, bo mnie się jak wiesz nie spieszy :no: Dogadamy się wtedy na priva :). Znam Twoje dobre serduszko, ale nie chcę go nadużywać :no:

Julianna, od początku byłam pewna, że te schody to będzie poważna konkurencja dla Twoich :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dałam czadu z chwaleniem własnego ogonka :sick:

Pesteczko :rotfl: zdolny ogonek to chwalić trzeba :D. Moje schody w Twoim wykonaniu zachwycają mnie niezmiennie :D, zresztą jak wszystkie które wyczarowałaś. Domek Madzi czuję niemal "jak własny", bo sporo działałyśmy ramię w ramię na FM i cieszy mnie każdy postęp, więc wizki przeżywam jak swoje :D.

Ja na razie ubolewam, ze na robienie wizualek dla innych czasu nie mam, ale moze jak sie przeprowadze na łazienkowym watku razem popracujemu.

Na razie szans na to nie ma - nawet się nie zabieram.

A co do stolika to mojego meza kawalerski... w przypadku kobitki to byłoby WIANO, a w przypadku faceta???

Gadałam z nim - powiedział ze odda :D

Wiec jak juz przestanie pełnic swa funkcje to ci go wysle :)

Dla mnie kawałeczki Waszych domków, do których dokładam ciut swojej wyobraźni, to jak wizyta w Narni. Aż mi żal, że tak mało umiem, a programy, z których korzystam mają ograniczone możliwości. To powoduje, że strasznie długo motam się zanim zrobię coś co uznaję za możliwe do pokazania. Każdy ślad jaki zostaje potem w Waszych pomysłach jest dla mnie jak najwyższa pochwała.

Szociku tu jest wizualka z podzielonym na pól podestem. Wydaje mi się, że nie zaszkodziło. Jeśli chodzi o wygodę w chodzeniu też myślę, że nie będzie problemu. W końcu do każdych schodów trzeba się przyzwyczaić :rolleyes:

SZOCIK_stairs-podwojny_spocznik.jpg

Pestko - slicznie ci dziekuje - tez mysle ze nie zaszkodzilo tym schodom pociecie podestu na pol.

Pestko głupio mi troche cie juz prosic, bo wiem ile czasu robi sie takie rzeczy, ale spróbowałabys może zrobic mi jeszcze rzut z boku (oczywiście jesli bedziesz miec czas). Nie musi byc całej tej otoczki - wystarcza schody i łyse sciany

Te schody sa poprostu piekne!!!!

Już zaczęłam, na tej fotce, którą wklejałaś :wiggle:

:popcorn:

:wave::wave::wave:

Ja na razie ubolewam, ze na robienie wizualek dla innych czasu nie mam, ale moze jak sie przeprowadze na łazienkowym watku razem popracujemu.

Na razie szans na to nie ma - nawet się nie zabieram.

A co do stolika to mojego meza kawalerski... w przypadku kobitki to byłoby WIANO, a w przypadku faceta???

Gadałam z nim - powiedział ze odda :D

Wiec jak juz przestanie pełnic swa funkcje to ci go wysle :)

Madziu pozdrów męża serdecznie i podziękuj :). Może ma jakiś ulubiony trunek? :rolleyes:

To dopiero stoliczek z historią :). Od pół roku bywam i szperam na targach staroci. To strasznie wciąga :).

Cudny dywanik i faktycznie pasuje do lampy u Ani :).

:D to tak jak mój, z tymi wyborami między http://emoty.blox.pl/resource/0825.gif a http://emoty.blox.pl/resource/th_smilie_muffin.gif (na szczęście :D). Nie zaprzątaj sobie na razie głowy zdjęciami :no:. To, że ma ślady życia, to normalne :).