Ślężankaaa 07.01.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Szocik czekam z niecierpliwością Gumisiu lecę do Ciebie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.01.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Szociku, Ty się tymi tralkami na razie nie przejmuj. Niech pan schodowy machnie te schody. Wtedy się przymierzysz. Są zresztą 2 możliwości zamocowania prętów do stopni i to trzeba przemyśleć. Szociku, a czy on zrobi Ci trepy takiej szerokości, żeby po bokach kończyły się równo ze ścianami salonu i przepokoju – patrz rysunek ? Bo to cały smaczek Jeszcze narysuję Ci te balustrady zewnętrzne i tę środkową, ale to później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.01.2013 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Trepy beda miały 8cm grubości i on zaproponował zeby zrobic takie wchodzace na boczne ścianki, ale mówił zeby tak właziły na 3/4 tej scianki a nie na całość, bo lzej bedzie to wygladało. Co o tym sadzisz? Ja jeszcze moge mu powiedzieć ze chce na całość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.01.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 On może mieć rację z tym, że lżej będzie. I super, że grubaski 8 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.01.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Madziu, czyli schody z głowy . Ale się cieszę Co teraz na tapecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.01.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Teraz przygotowania do przeprowadzki Zaczełam pakowac pierwsze kartony, bo od niedzieli mnie nie ma A w weekend - sprzety do kuchni. Musimy jechac do jednego z lokalnych sklepów zeby je zamowić. Przez neta zaproponowano nam niezłe ceny -zobaczymy jak przebiegną negocjacje w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 18.01.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 przyjechały meble kuchenne - na razie bez frontów,od jutra wielkie sprzatanie i przewożenie rzeczy. Juz się nie moge doczekać pierwszej nocy w nowym domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.01.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 przyjechały meble kuchenne - na razie bez frontów, od jutra wielkie sprzatanie i przewożenie rzeczy. Juz się nie moge doczekać pierwszej nocy w nowym domku! Super! Gratulacje! O matko jak Wam zazdroszcze! I wynajmu i przeprowadzki i nawet troche Francji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.01.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) O mamo jak sie szybko uwinelas z ta wykonczeniowka Przeciez co dopiero ogladalam poczatki lazienki a Ty juz pakujesz toboły-super !!!! Czemu fronty nie dojechaly? Edytowane 18 Stycznia 2013 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 18.01.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 z frontami wszystko ok - wiedziałam ze beda pod koniec stycznia - powinni sie wyrobic. przyjechały same pudła bo meblarzowi graciły, a nam nie przeszkadzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.01.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Szociku jestem z Tobą,ale jakieś fotki to czasem wrzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.01.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Szociku,ekstra, że to będą te piękne schody od Pestki!!!!!!!!Czekam bardzo niecierpliwie. Na wszystko:)Na Twoje schody, kuchnię, sprzęty!!!! I gratuluję jak Beata wszystkiego:) - przeprowadzki i Francji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 19.01.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Fotki będą jak juz bedzie co fotografować :) Na razie bedzie to raczej szkoła przetrwania Wprowadzamy sie wyłacznie na jedno piętro bo schody pojawią się dopiero w marcu. Czesc rzeczy jakoś na góre wrzucimy, ale duza część bedzie na dole - ubrania, łóżka itd Bedzie więc niezły rozgardiasz Ale wprowadzić sie musimy, więc jakoś rade damy. Mam nadzieje, ze wielkanoc spedzimy juz w jakiś ludzkich warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.01.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Szocik, trzymam kciuki za start w nowym domu i szczęśliwe mieszkanie.U Was też taka piękna biała zima? To jak na powitanie na włościach:wiggle: Mój zawsze mówi, że jak naśnieży, to on się czuje wczasowo.Wiesz jak u Młynarskiego „Jesteśmy na wczasach, w tych góralskich lasach. W promieniach słonecznych....” U nas lasy są, ale górek za cholerę, no troszkę w lesie, ale bardziej wyglądają jak parowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.01.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Madziu Dacie radę Nie będziesz musiała latać na budowę, wszystko będziesz miała pod ręką i na wszystko oko. Wiem, że życie "w remoncie" bywa kłopotliwe, ale radość z nowego domu na pewno Wam to wynagrodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 19.01.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Oczywiście ze u nas zima biała i mrożna - a jakby mogło byc inaczej. Posprzątałam dzis górną łazienkę, alez się zrobiło jasno I płytki szare uroku nabrało - one maja takie błyszczące drobinki - wreszcie je widać Moj A. pomalował dzis salon, jadalnie i kuchnie. Jutro pomaluje raz jeszcze i ... bede czekac na listwy ktore uroku ścianom nadadza. Ale trzeba bedzie dluuuugo poczekac bo kaska sie na takie pierdoły skończyła Powiedzcie mi proszę czy istnieje taka cudowna farba, zeby nie trzeba było dawać nic nad zlew czy płyte (zadnego szkla, płytek etc)? Istnieje cos takiego? Wydawało mi sie ze gdzies o tym czytałam tu na forum, ale znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.01.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Tak Madziu, istnieje Na pewno AniaS79 ma taką farbę Niestety nie zapisałam jaką, ale w jej wątku na pewno znajdziesz. Niedawno pisała też u mnie Ardea o swojej , I jeszcze AnetaS też taką ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.01.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Szocik, nie pamiętam, która Kobita pisała o Beckersie, chyba z Basią od Guthouse dyskutowały. Ja farb nie śledzę więc mogę się mylić, choć Beckers na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 19.01.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 a nie chodzi o farbę PARA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 19.01.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Tak Madziu, istnieje Na pewno AniaS79 ma taką farbę Niestety nie zapisałam jaką, ale w jej wątku na pewno znajdziesz. Niedawno pisała też u mnie Ardea o swojej , I jeszcze AnetaS też taką ma Napisałam do dziewczyn - moze odpisza. Czuszko ide sprawdzić co to za PARA - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts