GUMISIOWA 21.01.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 kurde-skad ja to znam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.01.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Szociku, może nie kolorystycznie, ale pomysł podwójnych zasłon jest piękny i oryginalny Tu natomiast biało, ale powtórzony kolor obicia z leżanki na zaslonie... sam smaczek A może takie chytre rolety, które można opuszczać i wtedy górą wpada światło, a nikt nie zajrzy I moje ukochane shutersy Świetne do każdego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.01.2013 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Kasiu, a te 2 zasłony wiszą na 2 szynach chyba co? Fajny pomysł... moze w sypialni zgapie... Troche mi te podwójne "radosne" zasłony Agnieszka G. wybiła z głowy. Mam nadzieje ze się nie obrazi, ze tu przytocze jej słowa: "Zasłony dałabym białe w jakiś delikatny, nierzucający się w oczy wzór, takie będą najbardziej pasowac do szarych scian, w zadnym razie nie dawaj kolorowych, zywych zasłon - za duzo masz okien." Aga zaproponowała zasłony w tym stylu: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/henny-rand-zasony-szt__0107076_PE247002_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.01.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Tak, te podwójne są na 2 karniszach. Ale wcale nie musisz ich robić bajecznie kolorowych. Można np. 2 odcienie szarości, albo białe nieprzejrzyste (jak zaciemniające) na wierzchu, a pod spodem kolor. Agnieszka ma rację, u Ciebie są same okna !!!!!!!!!!!!!!! Zrezygnowałabym z zasłon na rzecz roletek, albo białych panelowych zaslon, żeby jak najmniej rzucały się w oczy Skoro lubisz kolory – kapitalne połączenie granatowego i zielonego. Kiedyś myślałam o takim do swojej sypialni, ale mój J. oprotestował ...i jeszcze śmietankowy biały z granatowym. Piękne rolety na oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.01.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Pestko o to chodzi ze ja nie wiem czy lubie kolory. Do tej pory miałam pokoje pastelowe. Teraz mnie jakos ochota naszła... Na sciany bym nie dała jakiegoś wsciekłego koloru, bo by mnie meczył. Co do zasłon broń Boze sie nie upieram. Jak dam jasne zasłony to dam kolorowy dywanik, poduche, obraz... i kolor wprowadzę. Skoro więc takie fachury jak pestka, Agnieszka G., julianka, duś... mówia jasne barwy na okna to ja dyskutować nie będę Sorki Gumisiu - jesteśmy w mniejszości - pomysł z wscieklymi barwami w oknach musi zaczekac (na górze mam jeszcze kilka okien wiec tam poszaleje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.01.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Szocik, jak już dotrzesz do momentu, że będziesz „oprawiać” pokoje zgodnie z ich właściwą funkcją, to i decyzja o kolorach przyjdzie sama. Nic na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.01.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 odpuść sobie te jaskrawości w oknach;) ba, odpuść sobie ten korowy dywan poduszki w różny deseń, obrazy/zdjęcia czy grafika dojdą inne pierdółki i nie będzie nudno:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.01.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Dziewczyny napisze Wam to co Gumisiowej - ja na razie nie mam kasy na nic poza zasłonkami (a i z tym ciezkawo ) - nic więcej nie kupię na razie - ani dywanów ani obrazków ani pater, poduszek, wazonów - nic! Słowo honoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.01.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Step by step, przyjdzie czas na kupowanie. Teraz sobie tylko myśl i wymyślaj, żeby potem nie wyszła jakaś upiorna karuzela z przeszkodami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.01.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 A i jeszcze jedno - ja nie boje sie ze bedzie nudno - boje sie ze bedzie zimno Widziałam jedno mieszkanie - zrobione na czarno-biało - sliczne, ale tak strasznie zimne. Ja tak nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.01.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Pestko o to chodzi ze ja nie wiem czy lubie kolory. Do tej pory miałam pokoje pastelowe. Teraz mnie jakos ochota naszła... Na sciany bym nie dała jakiegoś wsciekłego koloru, bo by mnie meczył. Co do zasłon broń Boze sie nie upieram. Jak dam jasne zasłony to dam kolorowy dywanik, poduche, obraz... i kolor wprowadzę. Skoro więc takie fachury jak pestka, Agnieszka G., julianka, duś... mówia jasne barwy na okna to ja dyskutować nie będę Sorki Gumisiu - jesteśmy w mniejszości - pomysł z wscieklymi barwami w oknach musi zaczekac (na górze mam jeszcze kilka okien wiec tam poszaleje ) No nic-jak jestesmy w mniejszosci to nic nie zrobimy;)-dobrze ze ja jaskrawe powiesilam i nikogo nie spytalam:lol2: JESTEM PEWNA ZE DZIEWCZYNY CHCA DOBRZE;) A CO DO ZIMNYCH MIESZKAN-MASZ RACJE-BO CO INNEGO NA ZDJECIU-JAK WYGLADA SZPANERSKO-DYZAJNERSKO:lol2: A CO INNEGO MIESZKAC I CZUC SIE DOBRZE;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.01.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Kurcze, a gdziez te Twoje sa jaskrawe???? Ty sie przyjrzyj temu turkusowi ktory ja proponowałam i swojemu na scianie - widzisz różnice? Twoj przy moim to ... PASTELOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.01.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Kurcze, a gdziez te Twoje sa jaskrawe???? Ty sie przyjrzyj temu turkusowi ktory ja proponowałam i swojemu na scianie - widzisz różnice? Twoj przy moim to ... PASTELOWY No moze troszke;):lol2:ALE TEZ MI SIE PODOBA;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.01.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 MOze jak ja bym zaproponowała taki jasny pastel to by mnie tak nie zbeształy, co? Spróbowac ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.01.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 A co do zimnego wnetrza to taka wyszła moja łazienka górna (ta szara). Na razie sie tym strasznie nie przejmuje bo jeszcze nie ma mebli, nie ma dodatkow, ale... w dolnej tez jeszcze nie ma mebli a jest bardzo przytulnie Ale ja od zawsze wiedziałam ze dolna (ta z płytka drewnopodobna) to bedzie moj ulubiony kącik w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 MOze jak ja bym zaproponowała taki jasny pastel to by mnie tak nie zbeształy, co? Spróbowac ? :D az sie boje ze jak sprobujesz i cie zbesztaja to wyjdzie ze u mnie lipa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 21.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Madziu, gratuluję szybkiej przeprowadzki Sama coś wiem o mieszkaniu na remoncie Ale będziesz już w DOMKU ! Na pewno dacie radę. A pieniądze maja to do siebie że kończą się zdecydowanie za szybko i za długo trzeba na nie czekać Zasłonki - fajny pomysł, ja bym chyba dała stonowane (jakieś ciężkie, ale stonowane). Zawsze kolor można wprowadzić poduchą, a jak oczy się zmęczą po prostu ją schować - zasłonki ciężko zdjąć tak od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.01.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 A co do zimnego wnetrza to taka wyszła moja łazienka górna (ta szara). Na razie sie tym strasznie nie przejmuje bo jeszcze nie ma mebli, nie ma dodatkow, ale... w dolnej tez jeszcze nie ma mebli a jest bardzo przytulnie Ale ja od zawsze wiedziałam ze dolna (ta z płytka drewnopodobna) to bedzie moj ulubiony kącik w domu No to jak to ulubiony-to SE gazetke tam wezmiesz ,spokojnie usiadziesz i nie zapomnij drzwi na lucznik zamkanc zeby nikt Ci spokoju nie zaklucal:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.01.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Gumisiu - zadna lipa! piknie jest i amen! oooo Channelka do mnie zajrzała. Witaj kochana!!! No niestety kaska szybko sie kończy. Zaczynamy jechac na limitach. Przez o siedze i mysle czego nam jeszcze brakuje zeby przez te 2-3 miechy przetrwac. I wiecie na co jeszcze wpadłam? Brakuje mi wieszaka w przedpokoju!!!! Ogólnie brakuje mi szaf, ale z tym sobie jakos poradzimy (docelowo beda same garderoby). Tymczasem moj małzonek zrobi polki w spizarni i przebidujemy Ale bez wieszaka przy wejsciu sie chyba nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.01.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 szocik-Ty sie nic nie martw..U mnie po 13 miesiacach mieszkania tez zadna szafa sie nie pojawila:rolleyes: Mamy garderobe i maz zrobil rurki ale majtasy i skarpetasy nadal w plastikowych pudlach bo regalow brak... W przedpokoju mam wneka na szafe ,ale poki co stoi tam wieszak-o taki... http://www.jysk.pl/750/759/3811501/a/catalog -tylko ja kupilam za 60 zlotych:p I tez tak przekladam,gubie,szukam...I MYSLE SOBIE ZE JUZ NIEDLUGO I COS ZROBIE A POZNIEJ WYPADA COS INNEGO... WIEC JAK JA DAJE RADY TO TY TEZ DASZ:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts