pestka56 27.01.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Tak jest „oswajaj” i ciesz się tym jak będzie się zmieniał, i robił coraz bardziej Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 28.01.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Pomysł domku - pierwsza klasa A jak mebelki do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 28.01.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Gratuluję przeprowadzki :wave:,niech się Wam dobrze mieszka :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 29.01.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Z dnia na dzien bedzie lepiej, to tylko kwestia czasu;) Teraz tylko pozsotalo dopieszczanie Twojego pieknego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 29.01.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 hej pocieszyć przyszłam - my się wprowadziliśmy 28 grudnia - pierwsze dni błam załamana - czułam się nie jak w domu, ale jak NA BUDOWIE - szczególnie, że większość rzeczy nie bła skończona lub była prowizorką... nadal jest masa do zrobienia, ale jest nam tu naprawdę DOBRZE - więc i Tobie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.01.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 o witaj kamilciu - ja tez sie czuje jak na budowie - zwlaszcza drabina doprowadza mnie do szału W przyszłym tygodniu maja pojawic sie fronty przy meblach kuchennych - mam nadzieje ze wtedy zrobi sie jakos tak bardziej domowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.01.2013 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Aaaa i najwazniejsze!!!Znaleźliśmy fajny narożnik!A wogóle to zeby była jasność - do poprzedniej soboty nie lubiłam rogówek, ale w tym moim kącie salonowym to jakos mi nic innego nie pasowało i chyba bedzie takie "cuś"http://www.meble.vox.pl/public/images/zdjecia/naroznik-Lars-maly-2.jpg Kolor:http://www.meble.vox.pl/public/images/zdjecia/HUGO_06-0002.jpg Edytowane 2 Lutego 2013 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.01.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) http://home-you.com/pl/31-salon-poszewki-dekoracyjne A tu masz poszewki na poduszki na tę kanapkę I jeszcze coś fajnego do pokoi dzieci. Jak byłabym dzieckiem, a nawet nastolatką to bym takie chciała http://www.ecopuf.pl/p,Poducha-Fashion,128.html Są dziś też na Westwing niektóre i oczywiście taniej. Ale tu pokaźny wybór Edytowane 29 Stycznia 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.01.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Pufki super!!! Mysle ze moje dzieciaki doczekaja sie kiedys takich - oni uwielbiaja sie po podlodze tarzać jak TV ogladają. Dzieki pesteczko - wrzuc je Juliannie - ona takie drutowe lubi, moze coś sobie wypatrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.01.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 przeprowadzki gratuluję i jakiś zdjęcia by się przydały:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.01.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Beda jak przyjda fronty do kuchni. Na razie to jest "plac budowy", a nie dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.01.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Pufki super!!! Mysle ze moje dzieciaki doczekaja sie kiedys takich - oni uwielbiaja sie po podlodze tarzać jak TV ogladają. Dzieki pesteczko - wrzuc je Juliannie - ona takie drutowe lubi, moze coś sobie wypatrzy Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 01.02.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No to czekamy na fronty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.02.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Madziu, co słychać na placu boju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.02.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 na razie nie wiele sie dzieje, z frontami poszło cos nie tak i wjezdzaja dopiero w najbliższy poniedziałek. Za to schody przyspieszyły - za tydzień w piatek powinien zacząc sie montaz. Dziś je widziałam - jeszcze nie polakierowane ale juz sliczne tymczasem intensywnie mysle nad panelami do sypialni na gore. Leza przede mna 3 próbki i wybrać nie moge Zastanawiam sie nad: 1) king size dąb ardeński 2) king size dąb prowansalski 3) balterio stretto dąb amiente - najbardziej mi sie podobaja ale cena 30 zł wyższa na metrze, a potrzeba mi 80m wiec róźnica spora... a moze mi chociaz pomozecie... jasne czy srednio-ciemne...(takie podobne do tych moich na dole)? jasne wydaja mi sie praktyczniejsze ale moze sie myle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.02.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A obrazków nie będzie? Tak na ślepo to ja jasne wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.02.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Obrazków nie wkleję bo i tak na zdjęciach te panele inaczej wygladaja. Musiałabym fotki im zrobic przy dziennym swietle, a o tej porze to troche trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.02.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Boś się za późno z tym pytaniem wyrwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 07.02.2013 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ej bo ja za poznii zaczełam myslec Schodziarz robi nam tez 2 schodki do jedego pokoju. Pokoj jest nad garazem, a ze deweloper zrobił je strasznie krzywe to wpadlismy na pomysl zeby je drewnem obłozyc i w ten sposób kształt im nadac. No i jak tenze schodziarz zadzwonił, zeby spytac o kolor na jaki ma te schodki wybarwic to wpadlismy na to ze zanim zacznie to montowac to przydałoby sie miec podłoge. I tak w jeden dzień - znaczy sie dzisiaj - wybralismy panele Beda jasne - tyle powiem. Bardzo jasne nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.02.2013 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Panele wybieraj takie, żeby w całym domu kolor był podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts