szocik 08.02.2013 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 No niestety - sypialnie beda jasne, a reszta domu srednio ciemna. Mam nadzieje ze nie bedzie się to strasznie gryzło. Mam rogówke, ale jeszcze w paczkach Jutro w dzień zrobie jakas fotkę. Musze odgrzebac linka pestkowego bo jakies poduchy trzeba na nia rzucic. W home&you fajne były. A wogóle to byłam dzis na szkoleniu w super miejscu. To taka restauracja, ktora ma tez sale szkoleniowe. Zobaczcie jak wyglada sala... a tak restauracja: A kibelki ... marzenie Normalnie kilka rzeczy do własnego domu zgapie - jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.02.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 .http://forum.muratordom.pl/images/smilies/happyyes.gif Normalnie kilka rzeczy do własnego domu zgapie - jak nic ja biorę stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ivy, jeśli lubisz taki styl, to Ambasada USA takie prawie co miesiąc sprzedaje na licytacjach. Widziałam jak podobny z 12 krzesłami sprzedał się za 1500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 No niestety - sypialnie beda jasne, a reszta domu srednio ciemna. Mam nadzieje ze nie bedzie się to strasznie gryzło. Mam rogówke, ale jeszcze w paczkach Jutro w dzień zrobie jakas fotkę. Musze odgrzebac linka pestkowego bo jakies poduchy trzeba na nia rzucic. W home&you fajne były. A wogóle to byłam dzis na szkoleniu w super miejscu. To taka restauracja, ktora ma tez sale szkoleniowe. Zobaczcie jak wyglada sala... a tak restauracja: A kibelki ... marzenie Normalnie kilka rzeczy do własnego domu zgapie - jak nic Ładnie zestawione kolory – to cała sztuka. Link to pewnie był dekoria.pl Gumisia u nich swój piękny zygzakowaty materiał kupiła. Oni mają w stałej ofercie gotowe, ale możesz kupić tkaninę, albo zamówić uszyte z ich tkanin na taki wymiar jak chcesz. Ostatnio mają kapitalne szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.02.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) Ivy, jeśli lubisz taki styl, to Ambasada USA takie prawie co miesiąc sprzedaje na licytacjach. Widziałam jak podobny z 12 krzesłami sprzedał się za 1500 zł. Edytowane 8 Lutego 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.02.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A na tematyce szkolenia, to Pani potrafiła się skupić? Bo ja bym chyba rady nie dała Czekam na fotki rogówki A z jasnej podłogi będziesz zadowolona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.02.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Rogówka nam się podoba tylko koloru brakowac mi zaczyna i musze jakiś poduszki jej zapodać. Zasłonki kupiłam - na razie wersja nisko-budzetowa bo na lepsze mnie nie stac. Za cały komplet dałam 300zł (a mam ich 20 m ) Szczerze mowiąc zwinięte bardziej mi sie podobały, ale trudno sie mowi. Miałam je podszywac taśmą, ale jak obliczyłam ze mam jeszcze do tasmy i podszycia dołożyć prawie 200 zł, to ... podszywam ręcznie sama, a upne na zabkach. Gdyby mi sie strasznie podobały to bym inwestowała, ale tak - szkoda mi trochę pieniędzy. Jutro wielkiego sprzątania ciąg dalszy. Trochę mróż odpuscil to może uda mi sie okna umys po drugiej stronie... Nie mowcie zem durna i ze przy sniegu sie okien nie myje, wiem... ale ja tak lubię czyste okna miec i juz sie nie moge doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.02.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A na tematyce szkolenia, to Pani potrafiła się skupić? Bo ja bym chyba rady nie dała Skupic sie mogłam, ale się na mnie głupio patrzyli jak w przerwach chodziłam i wszystko macałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.02.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dziewczyny - co myslicie o takim stole?http://www.damnet.pl/media/com_hikashop/upload/greg_01.jpg Na ten oryginalny mnie nie stac zupełnie, ale pomyslałam ze pogadam z facetem od schodów. Model skomplikowany strasznie nie jest.A jakby go zrobic w kolorze schodów i wybarwic identycznie... Myslicie ze by pasowało do mojej chatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.02.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 jasssne że będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.02.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 ciekawa jestem ile on będzie chcial za ten stół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Super stół. Surowy i szlachetny, a przede wszystkim inny. Krzesełka będziesz musiała jakieś lekkie, delikatne do niego znaleźć. Tylko proszę Cię nie Eamsy. Ja mam czasem wrażenie zaglądając w wątki, że „wchodzę” do tych samych domów. Kolory – szary, biały i czarny. Właściwie szary, bo czarny i biały to nie kolory (fachowo). Kuchnie są właściwie tylko białe. Łazienki – biały, szary, czarny. Do tego troszkę drewna. Mało która fm-owiczka wyłamuje się z tego i dodaje jakieś elementy kolorowe. Stoły to blat na 4-ech grubych nogach, a do niego jak nie Eamsy to Pantony. Kanapy głównie szare. SZARO, SZARO Nie żebym nie lubiła szarego, ale zaczyna mi się przejadać. Ciekawe, kiedy któraś wizytując inną forumowiczkę, zatrzyma się w progu i stwierdzi, że wróciła do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.02.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ani eamsy ani pantony - nie mam ich gdzie zobaczyc na zywo, a w ciemno kupowac nie bede. Tymczasem plastik mi nie leży,chociaż wiele dziewczyn twierdzi ze jest super wygodny. Jak wpadna Wam w oko krzesła pasujące do tego stołu to wrzucajcie mi do wątku prosze (najlepiej z adresem sklepu). Na razie to raczej odległa przyszłość, ale jak beda w watku to nie zgina i zajrze do nich kieyd trzeba będzie. Pestko, ja tez czasem mam wrazenia ze te wnętrza podobne do siebie. Zreszta moje tez i szare i drewniane i biała kuchnia :lol2: Ale koloru mi brakuje i go dołozyc musze, bo mi jakoś dziwnie w tym domu jest bez koloru. W poprzednim mieszkaniu miałam kolor na scianie - moze nie intensywny ale jednak był, miałam tez kolorowe zasłonki, poduchy... Tu na razie szaro i jakos tak jak nie u mnie Zreszta jak posprzatam to wrzuce Wam kilka fotek to same ocenicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Szocik, stół rewelacyjny. Skoro podobają Ci się meble w takim stylu to proszę http://www.belbazaar.pl/Jadalnia,8,1.html Ile razy jestem w Jankach, to lecę do nich do sklepu ponapawać się i... po jęczeć, bo mnie na nich nie stać Krzesła: http://www.pagedmeble.pl/ – pasowałoby kilka, ale podoba mi się Wenus (dąb) http://www.idealmeble.pl/catalog,pl,krzesla,11.html – tu dużo drożej i masę plastików, ale drewno mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.02.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Tera rozumiem, czemu pestka do mnie nie wchodzi:lol2: Ale żeby nie było- dom mam cały w brązie, drewnie, zielony kominek i kolorowy dywan. Tak dla przypomnienia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.02.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Dzieki pestko - ciesze się ze Ci sie stół podoba. Mi tez przypadł do gustu. Zaraz sobie pooglądam krzesełka. A teraz kilka obiecanych zdjęć: Moj obecny stól - podoba mi sie bardzo, ale obawiam się, ze codziennego uzytku nie przetrwa. Rogówka: I jeszcze kilka róznych ujęć: Tu widzicie kawałek zasłonki. Jak na nie patrze na tych zdjeciach to chyba je zaraz ściągne - buuuu Miałam taśma podszywać, ale chyba sobie daruje. One tak ładnie wyglądały jak były w jednym kawałku, a pojedyncze mi sie nie podobaja wcale. To co widzicie ma 180 cm szerokości - jak je mniej umarszczyłam to jeszcze gorzej wygladały. Swiatło je tak brzydko podswietla. Może powiesze drugą obok, zeby było szerzej albo podwójną warstwe to może bedzie lepiej... Musze pokombinowac, a jak nic mi nie wyjdzie to zdejme i tyle. Teraz już wiem - przy tej ilości okien powinny byc grubsze zasłony - takie cienkie (przyłożyłam 3 zasłonki stare które miałam w domu) wygladaja ładnie dopiero wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Tera rozumiem, czemu pestka do mnie nie wchodzi:lol2: Ale żeby nie było- dom mam cały w brązie, drewnie, zielony kominek i kolorowy dywan. Tak dla przypomnienia:rotfl: :lol2: Biegnij do siebie, to się zdziwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Szokik, ale Ty już masz krzesła Bedą pasowały. Ja nawet w tym Pagedzie podobne widziałam. Dom zaczyna być widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.02.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Krzesła mam - ale tylko 4, a nas jest 5 sztuk. Poza tym mało wygodne niestety tzn do przyjecia ksiedza po koledzie sa ok, ale na dłuzsze pogauchy przy kawce juz nie koniecznie. Na razie przez dłuzszy czas postoja, ale kiedys bedzie trzeba je zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Na spokojnie na pewno znajdziesz. A na te kup np. w Dekorii poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts