Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szocikowy dom - czyli... stek pytań i watpliwości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieki channelku, dzieki Alija!

Pesteczko - ja juz nic nie chce od rogówek - mysle ze u mnie lepiej ona pasowała, więc jest i juz ja lubię :)

Jedyne co to drażnia mnie jej nozki - sa za ciemne, do podłogi nie pasuja - ale moze jakoś je przezyje :p :D :D :D

Natalio po kolei:

Szafki na zamowienie - niestety nie dogadałam sie z moim panem meblowym i sa 4 szuflady - ja chciałam 2 głebokie, z racji tego ze to łazenka dla gosci i w tych szufladach miały byc schowane reczniki i chemia. Niestety przy tym układzie chemia sie nie miesci a reczniki trzeba pojedynczo rozkładac.

Umywalki nie polecam - przez to ze taka płaska to woda w rogach stoi (potwierdzam co kiedys mowiła o tym typie umywalek... chyba Ania (a moze Aneta?? - nie pamiętam dokłądnie). W dodatku nie jest snieżnobiała i przy bieluśkiej szafce wyglada żółto :( NIe pamiętam jak sie nazywała, ale jak po tej mojej reklamie dalej chcesz wiedziec co to jest to poszukam

Sufit opuszczałam w części "wucetowej", tak jak było na projekcie Agnieszki G.

Płytki to cervino mat - nie sa niestety rektyfikowane (zauwazyłam jak do mnie dotarły).

Nic nie chcemy:D od kanap. Pestko, proszę wręcz błagam o radę w sprawie krzeseł ( u mnie)

szocik- no powiem, dałaś czadu. Bosssko w łazience. Odpowiadaj teraz na masę pytań- szfafki na zamówienie? Co to za umywalka? Opuszczałaś sufit?

Chyba się zgubiłam :( To nie u Ciebie wkleiłam dziś 5 krzeseł?

Dzieki channelku, dzieki Alija!

Pesteczko - ja juz nic nie chce od rogówek - mysle ze u mnie lepiej ona pasowała, więc jest i juz ja lubię :)

Jedyne co to drażnia mnie jej nozki - sa za ciemne, do podłogi nie pasuja - ale moze jakoś je przezyje :p :D :D :D

Natalio po kolei:

Szafki na zamowienie - niestety nie dogadałam sie z moim panem meblowym i sa 4 szuflady - ja chciałam 2 głebokie, z racji tego ze to łazenka dla gosci i w tych szufladach miały byc schowane reczniki i chemia. Niestety przy tym układzie chemia sie nie miesci a reczniki trzeba pojedynczo rozkładac.

Umywalki nie polecam - przez to ze taka płaska to woda w rogach stoi (potwierdzam co kiedys mowiła o tym typie umywalek... chyba Ania (a moze Aneta?? - nie pamiętam dokłądnie). W dodatku nie jest snieżnobiała i przy bieluśkiej szafce wyglada żółto :( NIe pamiętam jak sie nazywała, ale jak po tej mojej reklamie dalej chcesz wiedziec co to jest to poszukam

Sufit opuszczałam w części "wucetowej", tak jak było na projekcie Agnieszki G.

Płytki to cervino mat - nie sa niestety rektyfikowane (zauwazyłam jak do mnie dotarły).

Nóżki przemaluj i już :yes:

Ale zeby nie było ze u mnie wszystko tak gładko i piknie idzie...

Kuchnię Pan mi zmonotował i ...okazało się ze ... źle wymierzył :) Mam 2,5cm dziurę przy wysokich szafkach. WYglada to kiepskoe - ma mi wstawić blende, zobaczymy jak to wyjdzie. Na razie to wyglada jakby meble nie były na wymiar robione, a raczej takie ze sklepu kupione i nie wypasowane.

A moze przesadzam...

zerknijcie

DSCF6858.JPG

W innym miejscu tyz dziura bo blat żle docięty - mowi, ze doklei kawałek blatu. Ja mowie, ze taka sztukowanka nie bedzie dobrze wygladac. A on do mnie ze jak ktos bedzie tam stał i specjalnie w tą dziure patrzył to na pewo zauwazy.

No toć ja tam będe stała i patrzyła. I przez najbliższe 15 lat bedę to widziała!!!!!

DSCF6859.JPG