Natalia Stanko 11.02.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 dopatrzyłam się, obniżyłaś sufit:yes: co to za białe płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.02.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dzieki channelku, dzieki Alija! Pesteczko - ja juz nic nie chce od rogówek - mysle ze u mnie lepiej ona pasowała, więc jest i juz ja lubię Jedyne co to drażnia mnie jej nozki - sa za ciemne, do podłogi nie pasuja - ale moze jakoś je przezyje :D Natalio po kolei: Szafki na zamowienie - niestety nie dogadałam sie z moim panem meblowym i sa 4 szuflady - ja chciałam 2 głebokie, z racji tego ze to łazenka dla gosci i w tych szufladach miały byc schowane reczniki i chemia. Niestety przy tym układzie chemia sie nie miesci a reczniki trzeba pojedynczo rozkładac. Umywalki nie polecam - przez to ze taka płaska to woda w rogach stoi (potwierdzam co kiedys mowiła o tym typie umywalek... chyba Ania (a moze Aneta?? - nie pamiętam dokłądnie). W dodatku nie jest snieżnobiała i przy bieluśkiej szafce wyglada żółto NIe pamiętam jak sie nazywała, ale jak po tej mojej reklamie dalej chcesz wiedziec co to jest to poszukam Sufit opuszczałam w części "wucetowej", tak jak było na projekcie Agnieszki G. Płytki to cervino mat - nie sa niestety rektyfikowane (zauwazyłam jak do mnie dotarły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 11.02.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 ale na zdjęciach umywalka miodzio, a moja szarapłytki strasznie drogie były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.02.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 79zł/metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.02.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Szociku przesliczna łazienka -wyszlo jak z katalogu i absolutnie nie widac ze plytki nierektyfikowane:) Szkoa ze umywalka sie nie sprawdza bo wlasnie czegos takiego poszukuje (ona jest wpuszczana w blat?) Jakiej wysokosci jest rant ktory wystaje nad blat i jakiej grubosci i szerokosci masz blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.02.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Blat tradycyjny - 3,8cm - laminat, bo kaski nie było na nic lepszego. Rant umywalki - 3cm. Umywalka wpuszczana w blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.02.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 lazienka cudniasta:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Nic nie chcemy:D od kanap. Pestko, proszę wręcz błagam o radę w sprawie krzeseł ( u mnie) szocik- no powiem, dałaś czadu. Bosssko w łazience. Odpowiadaj teraz na masę pytań- szfafki na zamówienie? Co to za umywalka? Opuszczałaś sufit? Chyba się zgubiłam To nie u Ciebie wkleiłam dziś 5 krzeseł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dzieki channelku, dzieki Alija! Pesteczko - ja juz nic nie chce od rogówek - mysle ze u mnie lepiej ona pasowała, więc jest i juz ja lubię Jedyne co to drażnia mnie jej nozki - sa za ciemne, do podłogi nie pasuja - ale moze jakoś je przezyje :D Natalio po kolei: Szafki na zamowienie - niestety nie dogadałam sie z moim panem meblowym i sa 4 szuflady - ja chciałam 2 głebokie, z racji tego ze to łazenka dla gosci i w tych szufladach miały byc schowane reczniki i chemia. Niestety przy tym układzie chemia sie nie miesci a reczniki trzeba pojedynczo rozkładac. Umywalki nie polecam - przez to ze taka płaska to woda w rogach stoi (potwierdzam co kiedys mowiła o tym typie umywalek... chyba Ania (a moze Aneta?? - nie pamiętam dokłądnie). W dodatku nie jest snieżnobiała i przy bieluśkiej szafce wyglada żółto NIe pamiętam jak sie nazywała, ale jak po tej mojej reklamie dalej chcesz wiedziec co to jest to poszukam Sufit opuszczałam w części "wucetowej", tak jak było na projekcie Agnieszki G. Płytki to cervino mat - nie sa niestety rektyfikowane (zauwazyłam jak do mnie dotarły). Nóżki przemaluj i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.02.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Na razie moj A. nie chce słyszec o malowaniu nowej sofy, ale poczekam do wakacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.02.2013 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Chyba się zgubiłam To nie u Ciebie wkleiłam dziś 5 krzeseł? Ha ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.02.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Szocik ale masz śliczną łazieneczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.02.2013 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Szocik ale masz śliczną łazieneczkę dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 12.02.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Piękna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.02.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Madziu wypada mi tylko przytaknąć zachwytom, bo łazienka wyszła pierwsza klasa Piękna, jasna i nowoczesna . A kiedy pokażesz górną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.02.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Górna pokaże jak sie w niej chociaz raz umyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.02.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 pociesze Cię z szafkami, ja też u siebie wymyśliłam taką wysokość szuflad, że nie mogę włożyć chemii do żadnej szafki. Odkurzacz mały się zmieścił ( nie planowałam tego) a płyn do szyb, WC nie mieści się. Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.02.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ale zeby nie było ze u mnie wszystko tak gładko i piknie idzie... Kuchnię Pan mi zmonotował i ...okazało się ze ... źle wymierzył Mam 2,5cm dziurę przy wysokich szafkach. WYglada to kiepskoe - ma mi wstawić blende, zobaczymy jak to wyjdzie. Na razie to wyglada jakby meble nie były na wymiar robione, a raczej takie ze sklepu kupione i nie wypasowane. A moze przesadzam... zerknijcie W innym miejscu tyz dziura bo blat żle docięty - mowi, ze doklei kawałek blatu. Ja mowie, ze taka sztukowanka nie bedzie dobrze wygladac. A on do mnie ze jak ktos bedzie tam stał i specjalnie w tą dziure patrzył to na pewo zauwazy. No toć ja tam będe stała i patrzyła. I przez najbliższe 15 lat bedę to widziała!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.02.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Szocik-u mnie szpital ,ale wpadlam na sekundke...Jestem strasznie do tylu,ale widze lazienkei musze powiedziec ze jest ABSOLUTNIE MISTRZOWSKO ZAJEFAJNA!!!!!-DLA MNIE JEDNA Z LADNIEJSZYCH NA FM!!!!!PROSTA,BEZ PRZEPYCHU-CZYSTY ,PIEKNY MINIMALIZM ,KTORY KOCHAM:DGRATULUJEI pedze do Olinka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.02.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Gumisiu, Julianno, Olu... dziekuję bardzo.Ciesze sie ze łazienka Wam się podoba. Szkoda, ze ja takich pięknych zdjęc nie potrafie robic... moje nie oddaja w pełni uroku tego pomiszczenia.Agnieszko G. - dziekuje!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts