Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szocikowy dom - czyli... stek pytań i watpliwości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madzia,

Gresy wyglądają jak dechy :D. Pięknie wygląda kuchnia. Wiem, że te szpary mogą Cię wkurzać, ale całość wygląda bardzo, bardzo ładnie :). Niesamowite jest to jak Twoje wizualki zmieniają się w realne zdjęcia. SUPER :)

Czekam na zdjęcia w dziennym świetle :popcorn:

A kiedy montujesz tubki? :D

Szociku,

od dawna podglądam Twoje zmagania wnętrzarskie:cool:

łazienka jest absolutnie fantastyczna, jest piękna, elegancka i ponadczasowa- zawsze bedzie modna i zawsze będzie się podobać. Po prostu jest cudowna. a to, że szuflady nie takie - e tam, przyzwyczaisz się do takich jak masz, bo już je masz i szybko nie zmienisz... jak nie mozna czegoś zmienić, trzeba się przyzwyczaić, poradzisz sobie z takimi szufladami

serdecznie Cię pozdrawiam z Nadmorza i bardzo gratuluję przepięknej łazienki:D:lol2::wave:

ps Pestka, kiedy wkleisz te zdjęcia krzeseł???? ja też na tym etapie, eamsy u mnie poległy - sorki dziewczyny, które lubia - mąż orzekł, że siedzi się jak na taborecie, krzesło, które wybraliśmy razem jest - hmmm niezgrabne z wyglądu ale fantastycznie wygodne do dłuższych posiadówek przy suto zastawionym stole i winie- czyli jak dla nas, tylko mnie troche wygląd martwi i czekam, może pojawi się jeszcze jakaś inspiracja od innych osób.

w każdym razie pesteczko byłabym wdzięczna:D

Szociku,

od dawna podglądam Twoje zmagania wnętrzarskie:cool:

łazienka jest absolutnie fantastyczna, jest piękna, elegancka i ponadczasowa- zawsze bedzie modna i zawsze będzie się podobać. Po prostu jest cudowna. a to, że szuflady nie takie - e tam, przyzwyczaisz się do takich jak masz, bo już je masz i szybko nie zmienisz... jak nie mozna czegoś zmienić, trzeba się przyzwyczaić, poradzisz sobie z takimi szufladami

serdecznie Cię pozdrawiam z Nadmorza i bardzo gratuluję przepięknej łazienki:D:lol2::wave:

ps Pestka, kiedy wkleisz te zdjęcia krzeseł???? ja też na tym etapie, eamsy u mnie poległy - sorki dziewczyny, które lubia - mąż orzekł, że siedzi się jak na taborecie, krzesło, które wybraliśmy razem jest - hmmm niezgrabne z wyglądu ale fantastycznie wygodne do dłuższych posiadówek przy suto zastawionym stole i winie- czyli jak dla nas, tylko mnie troche wygląd martwi i czekam, może pojawi się jeszcze jakaś inspiracja od innych osób.

w każdym razie pesteczko byłabym wdzięczna:D

Nooooooo, krzesła u Natalii są :D

Ale jak chcesz, to prosz

PAGED-mistral-005.jpgPAGED-a-0140-ta.jpgil_fullxfull.251586547.jpg

I jeszcze jedno – Gioirgetti włoskie cacko obijane czarną lub beżową lakierowaną skórą, albo białe na czarnych nóżkach

Giorgetti-Dora-with-and-without-arms-01.jpggiorgetti_chaise_dora.jpg

Są też kolorowe.

Tyle, że to wyzwanie dla dobrego stolarza, bo do nas sprowadzają na zamówienie i cena zaporowa :(

Edytowane przez pestka56

Jejku alez się ciesze, ze Wam sie moje wnetrza podobaja. Miło sie to wszystko czyta...

Anitka, amglad.. bardzo mi miło ze sie ujawniłyście

Niestety na zdjecia w swietle dziennym bedziecie musiały poczekac do weekendu bo jak rano wychodze to JESZCE szaro na dworze, a jak wracam do domu to JUŻ szaro na dworze.

Pestko Gioirgetti jest boskie, ale o ceny nawet nie pytam. Dobrze ze moje niewygodne krzesła sa jeszcze w dobrym stanie :p

Piekne te ich mebelki i krzesełka - na razie o nich zapominam, bo chora bede :)

Julianko - tubki bede montowac jak je kupię czyli ... nie mam pojecia kiedy :) TYmczasem chłopaki zle mi dziury na nie wycieli - niesymetrycznie i za daleko od scian, wiec jak już je kupię to bedzie sufit do poprawki bo trzeba bedzie dziury przesuwac.

Wczesniej jednak musze kupic okap i wymyslec co dac na sciany, zamiast płytek/lakobelu. Czytałam pestko to co napisałas u Sharlotki ale sama chyba bym sie bała na to porwac - musiałabym znaleźć jakiegoś fachowca... ale sama nie wiem...

No Szocik, bardzo dobrze wykonana łazienka, kafelkarz zrobił dobra robote, szafki ładne, a szyba miodzio:) Widze tez, ze zrobiłaś sufit podwyzszony nad prysznicem tak jak sugerowalam, to też jest fajny detal. W lazienkach projekt jest wazny, ale 90% to jest wykonastwo i detale wykonczeniowe. Musisz teraz znalezc fajna listwe oswielteniowa nad lustro. Ja powiem szczerze nie znam producentów, ale ostatnio trafiłam na tego:

http://www.topmet.pl/Articles/1400_1195_0_-1_realizacje/1284_lampy-mieszkaniowe.aspx

nie wnikałam, ale oni tam chyba na wymiar robią nawet. Interesujące są te jakby półki oswietleniowe, prosty ładny kształt.

Napisz czy sie chlapie na szafkę od prysznica.