szocik 16.02.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ja bardzo chciałam miec szerokie blaty, dlatego podkłulismy sciane pod oknami. Potem mielismy problem, zeby ją jakoś sensownie obrobić Staneło na kawałkach blatu - zdjecie robione przy sztucznym swietle, wiec wyostrzyło kolor akrylu - w rzeczywistosci nie rzuca się az tak w oczy i wygląda na prawde ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 16.02.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Pestka, Natalka, Dus, Anitka i Ślężanka... dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potoczka 16.02.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 szocikowy dom jest piękny,łazienka i kuchnia śliczne chyba poproszę cie o mała pomoc u mnie z łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.02.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 PIĘKNA KUCHNIA!!! całkiem fajnie wyszło z tym blatem pod oknem, ja też tak chciałam ale okazało się, że mi drewnianego blatu w jednym kawałku nie zrobią w sensownych pieniądzach:( Blat ala beton super - bardzo mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 16.02.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 oooo potoczka!!!! Witaj kochana!!!! Dla mni eten blat pod oknem to była najsensowniejsza rzecz jaka przyszła mi do głowy - przymierzałam kilka rzeczy i wszystko za bardzo rzucało sie w oczy. to sie brawie zlało ze sciana i jest GIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potoczka 16.02.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 oooo potoczka!!!! Witaj kochana!!!! Dla mni eten blat pod oknem to była najsensowniejsza rzecz jaka przyszła mi do głowy - przymierzałam kilka rzeczy i wszystko za bardzo rzucało sie w oczy. to sie brawie zlało ze sciana i jest GIT jutro pochwale się twoją piękna kuchnią w świetle dziennym łuci.codzienne podglądam cie jak ci idzie i pokazuję dalej.jesteśmy pełne zachwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 16.02.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 jutro pochwale się twoją piękna kuchnią w świetle dziennym łuci.codzienne podglądam cie jak ci idzie i pokazuję dalej.jesteśmy pełne zachwytu. ciesze sie, ze Wam sie podoba jak postawia mi schody to mozecie przyjezdzac, zeby zobaczyc na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2013 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Szocik, to jakieś wyścigi z Basią (Guthouse) Obie celujecie w szczegółach i... udaje się Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 18.02.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 No dobra to zaczynam narzekanie: 1)małzonek wyjechał do Rosjii 2)w zwiazku z tym, ze miał wyjechać w OSTATNIM tygodniu lutego wszystko co możliwe w pracy zaplanowałam na ten tydzień, zeby przyszły w razie jak cos sie bedzie działo mieć wolny - no pomylił sie ciutke, ale kto by sie tym przejmował. Urlopu wziąć nie mogę, bo se zaplanowałam warsztaty ktore sama prowadze! 3)Średni ma jakiegos wirusa i jest chory.Gorączka prawie 40st trzyma go od soboty Wczoraj w szpitalu powiedzieli ze to wirus bardzo popularny i jak mam inne dzieci to mam je izolować - no ciekawe jak? Toc oni wszyscy w jednym pokoju mieszkają! Znając moje szczęście do powrotu taty (czyli w piatek) wszyscy przejdą juz tego cholernego wirusa 4) Mieszkam na końcu swiata. 5) Rozpoczynają sie zawieje i zamiecie. Snieg kurzy jak diabli i pizga niemiłosiernie. 6) Zjadłam obiad w pracy - rzadko się zdarza, ale dzis się trafiło. Jest mi po nim niedobrze! Dobrze ze chociaż nianię mam cudowna, fantastyczną i ...słów mi brak, zeby ja opisać. Jutro rano zorganizowała sobie transport i bedzie już o 7:00. To tak w skrocie jesli chodzi o dzisiejszy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.02.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Taka grypa z wysoką i długo utrzymującą się gorączką panuje wszędzie ( i mnie złapała) Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.02.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Szocik dużo wytrwałości i zdrówka dla całej rodzinki życzę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 18.02.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Madziu duzo sie tego nazbieralo jak na jeden dzien:( dobrze, ze przynajmniej na nianie mozesz liczyc. Przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 18.02.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Powoli zaczynam odpoczywac i juz mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.02.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 szocok-KUCHNIA SLICZNA I BAAAARDZO PODOBA MI SIE GOLABKOWY BLAT:yes:ZDROWIA ZYCZE.U NAS TEZ GO OSTATNIO ZABRAKLO:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Szocik Szczęście nie świnia, po północy się odwróci Jak teraz Cie tak hurtowo dopadło, to potem będziesz miała wolne od wszelkich Czarnych Aniołów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 19.02.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Faktycznie sporo się zebrało. U nas ten wirus przeszedł jakieś 2-3 tygodnie temu. Klasy w naszej szkole były zdziesiątkowane. W związku z tym życzę dużo, dużo zdrówka. No i czekam na schody, alem ciekawa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potoczka 20.02.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 20.02.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Dziewczyny Potoczka to moja dobra znajoma, zaczeła juz budowe swojego domu i trzeba jej pomoc zeby głupot nie narobiła Zaczyna dopiero swoja przygode z forum, więc jeszcze nie potrafi po nim smigac jak nalezy. Zagladnijcie prosze czasem do jej watku i pomożcie ciutkę http://forum.muratordom.pl/showthread.php?212375-Dom-Potoczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 22.02.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Sortujecie śmieci? Jesli tak to jakie kosze macie w kuchni? Na jakie odpady? Chciałabym sortowac smieci, chociazby ze względu na koszty wywozu (sortowane 8zł/osoby, nie sortowane - 14zł) Nie mam niestety zbyt duzo miejsca na kosze - mam szuflade pod zlewem o wymiarach 40x50 (max możliwa wysokość kosza - 38 cm) i chciałabym wstawić w nia plastikowe pojemniki. Tylko znależć nie mogę dość wysokich ale waskich pojemników. Moze wpadło Wam cos takiego w oko? Myslałam ze ikeowe się zmieszczą, ale brakuje mi 1-2 cm na fajny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 U nas do tej pory było tak, że podpisywało się umowę z miejscową firmą na obsługę z obowiązkiem oddania miesięcznie 1 worka 200 l. sortowanych śmieci za 16 zł., albo tej samej wielkości wora śmieci niesortowanych, tzw komunalnych – 32 zł.. Można oczywiście więcej worków jak ktoś ma taką potrzebę.Sortujemy na metale, szkło z obowiązkiem potłuczenia, plastiki twarde, papier. Reszta to komunalne. Z komunalnych odpada nam jeszcze to co można skompostować.Mamy w garażu skrzynię w której stoją te wielkie wory 200 litrowe i czekają na zapełnienie. Gazety wędrują tam od razu. Tak samo wszelkie szkło. Na plastiki, metal, komunalne i to co wędruje do kompostownika mam 4 wiaderka made in IKEA. Jak się zapełniają to je opróżniamy do worów w garażu. Z upływem czasu utarło się, że dzwonimy i przyjeżdżają zabrać jak nam się wory zapełnią.Aha, metale, szkło i plastiki muszą być czyste „bez śladów zawartości”. To mycie śmieci jest trochę kłopotliwe, ale okoliczne psy w pierwszym roku mieszkania, gdy garaż nie miał bramy, szybko nauczyły nas porządnego podejścia do sprawy. Tak się przyzwyczaiłam, że myję nawet to, co wrzucam do komunalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts