elfika 17.02.2015 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 yes! przebrnęłam (4 dni)! witam się i chylę czoła efekt jest na prawdę mega, aczkolwiek jako wzrokowiec życzyłabym sobie więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 17.02.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 O coś cisza tutaj. Halo !!! Chyba trójka dzieci daje się bardziej we znaki niż budowa bo nawet Tomasz zamilkł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 17.02.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Bo budowa się skończyła a w prywatę nie wkraczamy.trzeba uszanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 24.02.2015 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Witajcie tak, nastala cisza w eterze. Mierzylismy sie w tym czasie z trudnymi dla nas sprawami. Podejmowalismy decyzje, ktorych nie zycze zadnemu z rodzicow, decyzje z ktorych kazda jest tak samo dobra jak zupelnie zla. No i sie zaczelo, za nami pierwszy etap - poczatek drogi, pewnie trudnej i dlugiej, ale taki juz ten swiat jest gowniany Ale najwazniejsze ze Adasiek trzyma sie dzielnie, zniosl wizyte w szpitalu chyba lepiej niz my i oby tak bylo w przyszlosci Budowa... sie wcale nie skonczyla, no pomijajac kwestie czysto formalna Prady u Adasia w pokoju nadal mam rozgrzebane, garderoby nie tknalem, gornej lazienki tez nie Przymierzamy sie powoli do kostki przed domem bo mozna utonac w bagnie jakie sie robi po deszczu. Pod niebiosa wychwalam kociolek gazowy nasz i wszelkie decyzje podejmowane w kwestiach ocieplenia oraz okien. Rachunek za prad tezwcale nie powala pomimo ze intesywnie uzywamy plyty indukcyjnej a cisnieniowy ekspres jest wlaczony od rana do nocy. Pies podwoil juz swoja wage od momentu pojawienia sie u nas i terroryzuje mi rodzine Generalnie, fajnie sie zyje u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.02.2015 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Oj, jakiś niepokojący ten Twój wpis. Czyżby Adaś chorował? W każdym razie życzę Wam dużo siły w zwalczniu wszelkich przeciwności. Trzymajcie się dzielnie, a ja trzymam kciuki, żeby było dobrze. Pozdrawiam i uściski dla Gosi i chłopaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 26.02.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Oj, jakiś niepokojący ten Twój wpis. Czyżby Adaś chorował? W każdym razie życzę Wam dużo siły w zwalczniu wszelkich przeciwności. Trzymajcie się dzielnie, a ja trzymam kciuki, żeby było dobrze. Pozdrawiam i uściski dla Gosi i chłopaków. Pozdrawiam i przyłączam się do życzeń Max-maniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 08.03.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 zdjęcia będą, jak już trochę ogarniemy cały ten bajzel;) ciężkie dni za nami, Adaś po pierwszej operacji powoli dochodzi do siebie, ale wymaga 100% uwagi, więc trudno zrobić cokolwiek "dla siebie"...pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bridges 13.03.2015 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Długo mnie nie było, ale nadrobiłem Wasz dziennik.Gratulacje osiągnięcia celu!Gratulacje pojawienia się nowych Domowników i dużo zdrowia dla Adasia. Zdrowie dzieci najważniejsze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 01.04.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) zdjęcia zrobiłam, planowałam wkleić, ale coś się posypało w komputerze i znowu nie mam...:(postaram się to nadrobić, może w Święta...wszystkiego dobrego życzę wszystkim zaglądającym - chociaż tych chyba coraz tu mniej...zdrowia I siły WAM ŻYCZĘ! Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 03.04.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Zaglądam i czuję się obżyczona. Dziękuję i Wam również życzę zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 04.04.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 uzupełnianie dokumentacji fotograficznej czas zacząć...dom wysprzątany (prawie), ciasta upieczone, chłopaki - cała Trójka śpią, dziewczynka też...trochę urosła i żeby nie było...tylko do zdjęcia tak grzecznie pozuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 04.04.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 łazienka dolna...szaro-szara;)osobiście z efektu jestem bardzo zadowolona, płytki LM drzwi szare...w dalszym ciągu jestem nimi zachwycona;)no i kawałek salonu oraz kuchni-jeszcze nie skończonej;) generalnie...szarości, ecru, beż i trochę dodatków bardziej jaskrawych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 07.04.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 No prosze, ktos tu jednak zaglada Kochanie, to drugie zdjecie lazienki to robilas siedzac na kibelku? Tym dziwniejsze mi sie to wydaje ze drzwi zostawilas otwarte Coreczka jest gzeczna zawsze, wszytsko co zjeo niej mowia to pomowienia A rosnie jak na drozdzach, od 6,9 do 19kg w 2 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 08.04.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Zaglądają. Dziewczynkę i łazienkę podziwiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bridges 08.04.2015 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Wrażenia z wnętrza SUPER! Płytki Tomek sam kładłeś czy ktoś Ci pomagał bo wyszły bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 10.04.2015 04:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Czesc. Spieszylismy sie aby udalo sie wprowadzic do swiat, dlatego lazienke ukladal P. Radek, podczas kiedy ja skladalem kuchnie, kladlem reszte podlog w domu i robilem miliard innych zaleglych prac Gorna lazienke sam moze poloze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 04.05.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 (edytowane) moje ukochane kosmosy mam nie tylko w ogrodzie... a tutaj piotrusiowy pokój Edytowane 6 Maja 2015 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaciosaniec 06.05.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 GRATULUJĘ przede wszystkim - fajnej rodzinki, pięknego domu i psiuni. Życzę dużo zdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 14.06.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 (edytowane) na "budowie" dzieje się...dzieci i pies rosną, tylko my z Kierownikiem Inwestorem się nie starzejemy...wiecznie młodzi, tylko jakoś tak nieco bardziej połamani... przecież wiadomo, że na każdym kocyku jest cudownie, tylko nie na swoim, przecież tam nie ma małego 'ludzia'... Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 15.06.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 No gratulacje (bo nie pamiętam czy już gratulowałem). Słyszałem od małżonka że zaganiani jesteście, dlatego dużo sił i wytrwałości życzę, jak znajdziecie chwilę zapraszam na grill'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts