Tomasz Antkowiak 02.09.2013 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 bowess... ale jak? ze ty to nie ty, znaczy ze ty to nie on, znaczy ze nie facet? a ja caly czas sadzilem... o matko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 02.09.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 O! Tomaszu! Też nie zauważyłeś, jak piszę "kupiłam, zrobiłam"? Matko jedyna, ja chyba jestem jakaś męska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaciosaniec 02.09.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 A kurcze, skacze z dziennika na dziennik i tak już mi się pomieszało w tej mojej małej babskiej główce:D. Gdzieś czytałam o ociepleniu ścian potem u was zobczyłam styropian i tak w połaczeniu z moim Alzheimerem wyszło jak wyszło. Bowess tak fachowo wszystko tłumczy , że ja sama myślałam na początku ,że to pewnie jakiś budowlaniec - facet. Miło, że są takie mądre kobitki, którte mają pojęcie też o budownictwie. no ja to niestety nie mogę pomądrzyć się na ten temat:( Także wielki szacun:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 02.09.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 (edytowane) Bura...właśnie to wszystko, o czym piszesz miałam na myśli-nie tylko zamiatanie, również dźwiganie, noszenie itp. Może i na atletkę nie wyglądam, ale jednak trochę siły mam (noo nie jakoś szczególnie dużo;)), w każdym razie po bloczki w LM również byłam, również pakowałam do auta i również wypakowywałam - no dobra, to były akurat te ciut węższe, ale jak kilkadziesiąt sztuk wpakuje się, wypakuje i wniesie na pięterko to pod koniec robią się już trochę cięższe niż na początku... Tak czy inaczej - przyznaję: do Ciebie i innych pracujących na budowie Kobiet z FM bardzo mi daleko... a tak poza tym...ja ciągle słyszę, jak to Tomasz wiele zrobił na budowie, SAM WSZYSTKO, jest taki niesamowity, wszyscy go podziwiają...no nie napiszę, że się z tym nie zgadzam-bo ja go również podziwiam, ale czasami trochę przykro się robi, jak o pozostałych mróweczkach się zapomina... PS. faktycznie mogłaś strzelić tą płytą w faceta... Bowess, Kobietko - no nie zawstydzaj mnie, proszę (zdjęcie wkleiłam, żeby nie było, że nie chcę się ujawnić - a co mi tam Niewiele mam zdjęć z budowy, bo to ja jestem naczelną fotodokumentalistką Edytowane 2 Września 2013 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 02.09.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Bura[/b Bowess, Kobietko - no nie zawstydzaj mnie, proszę (zdjęcie wkleiłam, żeby nie było, że nie chcę się ujawnić - a co mi tam Niewiele mam zdjęć z budowy, bo to ja jestem naczelną fotodokumentalistką Bowess... tu masz jeszcze lepsza fote inwestorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 02.09.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Bowess... tu masz jeszcze lepsza fote inwestorki co za złośliwość nad złośliwościami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 02.09.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 No, potwierdzam - nogi do szyi (nawet w rozkroku ) Wiem z autopsji, bo sama sięgam Inwestorce tylko do szyi Ależ, Gosia, nie ma się o co oburzać - ja bym chciała tak wyglądać od tyłu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 02.09.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Jak bedzie zainteresowanie to moze znajde jeszcze jakies ciekawostki do wklejenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 02.09.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 (edytowane) wiecie co...ręce mi opadają i wszystko inne... Bura...mówisz do szyi?Wcale taka malutka nie jesteś co tam te moje 180cm... oficjalnie proszę Inwestora Kierownika o bycie rozsądnym w kwestii wklejania moich zdjęć nikt tutaj nie zagląda, aby oglądać moje nogi czy cokolwiek innego:offtopic: Edytowane 2 Września 2013 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 02.09.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Jak będzie zainteresowanie to może znajdę jeszcze jakieś ciekawostki do wklejenia... Znaczy... w sensie... że inne fotki? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 02.09.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Bylo zalenie sie ze nikt "mrowek" na budowie nie zauwaza? Bylo? Pewnie ze bylo! Zatem przeszukuje zasoby zeby jednak inwestorke pracujaca zaprezentowac... Wprawdzie sytuacje gdzie udaje sie takie wykonac zdarzaja sie zadko, ale za to efekty zazwyczaj sa ponadprzecietne... Szukam...szukam...szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 02.09.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 czy tylko ja mam wrażenie, że igrasz z ogniem? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 02.09.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Jak tam postępy kominem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 02.09.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Bowess, Kobietko - no nie zawstydzaj mnie, proszę (zdjęcie wkleiłam, żeby nie było, że nie chcę się ujawnić - a co mi tam Niewiele mam zdjęć z budowy, bo to ja jestem naczelną fotodokumentalistką Jak to zawstydzaj? Widziałaś się chyba w lusterku jakimś większym. Masz figurę i okazuje się, że również wzrost modelki. Tomasz chyba się zbliża do krawędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 02.09.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Tomasz zawsze balansuje na krawędzi. Adrenalina i takie tam ....... Szukasz tych innych fotek inwestorki? Bo my tu wszyscy cierpliwie czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 03.09.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 (edytowane) Zatem przeszukuje zasoby zeby jednak inwestorke pracujaca zaprezentowac... Wprawdzie sytuacje gdzie udaje sie takie wykonac zdarzaja sie zadko, ale za to efekty zazwyczaj sa ponadprzecietne... Czy ktoś oprócz mnie znowu "widzi" tutaj złośliwość? Nie wkurzać matki inwestorki, oj nie wkurzać... wczoraj - z okazji rozpoczęcia roku szkolnego na budowie nic się nie działo, za to były lody z naszym Pierwszoklasistą...dzisiaj pewnie będzie podobnie, bo sporo wrażeń mamy od samego rana...niekoniecznie pozytywnych, ale jak odbiorę najmłodszego Inwestora ze szkoły to może będę mogła napisać coś bardziej miłego...może tylko mama jest taka przerażona? edit Młody zadowolony, więc chyba nie było najgorzej w szkole... Edytowane 3 Września 2013 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.09.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 łączę się w szaleństwie szkolnym, (u nas zerówka w szkole) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 04.09.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 No, potwierdzam - nogi do szyi (nawet w rozkroku ) Wiem z autopsji, bo sama sięgam Inwestorce tylko do szyi Ależ, Gosia, nie ma się o co oburzać - ja bym chciała tak wyglądać od tyłu :D ... i te 180 cm ! Tylko kilka dni mnie tu nie było, a tu się tyle dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 04.09.2013 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ja sie juz nic nie odzywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.09.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 matka inwestorka niech się nie burzy, bo z taką figurą i wzrostem to jak się ma mąż nie chwalić. jakbym miała 180cm, to sama bym się pokazywała z każdej strony. niech pokazuje, nacieszymy chociaż oko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts