Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A kurcze, skacze z dziennika na dziennik i tak już mi się pomieszało w tej mojej małej babskiej główce:D. Gdzieś czytałam o ociepleniu ścian potem u was zobczyłam styropian i tak w połaczeniu z moim Alzheimerem wyszło jak wyszło. Bowess tak fachowo wszystko tłumczy , że ja sama myślałam na początku ,że to pewnie jakiś budowlaniec - facet. Miło, że są takie mądre kobitki, którte mają pojęcie też o budownictwie. no ja to niestety nie mogę pomądrzyć się na ten temat:( Także wielki szacun:bye:

Bura...właśnie to wszystko, o czym piszesz miałam na myśli-nie tylko zamiatanie, również dźwiganie, noszenie itp. Może i na atletkę nie wyglądam, ale jednak trochę siły mam (noo nie jakoś szczególnie dużo;)), w każdym razie po bloczki w LM również byłam, również pakowałam do auta i również wypakowywałam - no dobra, to były akurat te ciut węższe, ale jak kilkadziesiąt sztuk wpakuje się, wypakuje i wniesie na pięterko to pod koniec robią się już trochę cięższe niż na początku...;) Tak czy inaczej - przyznaję: do Ciebie i innych pracujących na budowie Kobiet z FM bardzo mi daleko...

a tak poza tym...ja ciągle słyszę, jak to Tomasz wiele zrobił na budowie, SAM WSZYSTKO, jest taki niesamowity, wszyscy go podziwiają...no nie napiszę, że się z tym nie zgadzam-bo ja go również podziwiam, ale czasami trochę przykro się robi, jak o pozostałych mróweczkach się zapomina...;)

PS. faktycznie mogłaś strzelić tą płytą w faceta...;)

Bowess, Kobietko - no nie zawstydzaj mnie, proszę (zdjęcie wkleiłam, żeby nie było, że nie chcę się ujawnić - a co mi tam ;) Niewiele mam zdjęć z budowy, bo to ja jestem naczelną fotodokumentalistką :)

Edytowane przez Gosia_A

wiecie co...ręce mi opadają i wszystko inne...;)

Bura...mówisz do szyi?Wcale taka malutka nie jesteś:D co tam te moje 180cm...

oficjalnie proszę Inwestora Kierownika o bycie rozsądnym w kwestii wklejania moich zdjęć:mad: nikt tutaj nie zagląda, aby oglądać moje nogi czy cokolwiek innego:offtopic:

Edytowane przez Gosia_A

Bylo zalenie sie ze nikt "mrowek" na budowie nie zauwaza? Bylo? Pewnie ze bylo! :)

Zatem przeszukuje zasoby zeby jednak inwestorke pracujaca zaprezentowac... Wprawdzie sytuacje gdzie udaje sie takie wykonac zdarzaja sie zadko, ale za to efekty zazwyczaj sa ponadprzecietne... ;)

Szukam...szukam...szukam... ;)

Bowess, Kobietko - no nie zawstydzaj mnie, proszę (zdjęcie wkleiłam, żeby nie było, że nie chcę się ujawnić - a co mi tam ;) Niewiele mam zdjęć z budowy, bo to ja jestem naczelną fotodokumentalistką :)

Jak to zawstydzaj? Widziałaś się chyba w lusterku jakimś większym. :D

Masz figurę i okazuje się, że również wzrost modelki.

Tomasz chyba się zbliża do krawędzi. ;)

Zatem przeszukuje zasoby zeby jednak inwestorke pracujaca zaprezentowac... Wprawdzie sytuacje gdzie udaje sie takie wykonac zdarzaja sie zadko, ale za to efekty zazwyczaj sa ponadprzecietne... ;)

Czy ktoś oprócz mnie znowu "widzi" tutaj złośliwość? :mad:

Nie wkurzać matki inwestorki, oj nie wkurzać...

wczoraj - z okazji rozpoczęcia roku szkolnego na budowie nic się nie działo, za to były lody z naszym Pierwszoklasistą...dzisiaj pewnie będzie podobnie, bo sporo wrażeń mamy od samego rana...niekoniecznie pozytywnych, ale jak odbiorę najmłodszego Inwestora ze szkoły to może będę mogła napisać coś bardziej miłego...może tylko mama jest taka przerażona?

edit

Młody zadowolony, więc chyba nie było najgorzej w szkole...:)

Edytowane przez Gosia_A