DEZET 11.10.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ciekawe, że na znanym portalu nie ma żadnego używanego podnośnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 11.10.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ciekawe, że na znanym portalu nie ma żadnego używanego podnośnika. No właśnie. Ciekawe dlaczego? Czyżby używane sprzedawały się jak ciepłe bułeczki !! Albo DEZET szukasz na niewłaściwym portalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 11.10.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Pojawia sie ich malo i schodza sprawnie. Sprawdz w zakonczonych, na kazdej aukcji pojawia sie od kilku do kilkunastu licytujacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 15.10.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 (edytowane) haaaaaaaa! Edytowane 15 Października 2013 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.10.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 chyba nie zaszkodzi, jak jeszcze raz napiszę, że świetne te drzwi. pytanie do inwestora: jaką wysokość macie ściany kolankowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 16.10.2013 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 3,5 bloczka + wieniec 24 + 2cm zaprawy murarskiej pod pierwszym bloczkiem, czyli 2+3,5x24+24 = 110 cm od poziomu stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.10.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 18.10.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Dzis temat trudny i delikatny... RELIGIA Nasz 6 latek jak wiadomo trafil od wrzesnia do szkoly... a w szkole jak to w szkole, zajecia sa rozne i niekoniecznie mozna sobie wybierac Jest wiec oczywiscie rowniez religia (a jakze, 2 razy w tygodniu... na bogato...) Jako ze osobiscie naleze raczej do tej czesci stada owiec o rogach dlugich i kreconych oraz futrze czarnym jak ziemia, nie szczegolnie jakos sie do tego przedmiotu przykladam No ale akos tak sie stalo, ze sprawdzajac dzis Mlodemu zeszyty, cwiczenia, karty pracy i co tam jeszcze wymyslnego maja, trafil w moje rece zeszyt z kartami pracy z religii... Ogladam i co widze: Lekcja 13: Slady Bozych darow - piekno świata Polecenie: Przypomnij sobie wakacyjne wedrowki, spacery i narysuj to, co zachwycilo Cie najbardziej. I coz moje dziecko moglo narysowac? No? Byl z dziadkami nad morzem, wiec moze wlasnie morze? Zachod slonca, jakis statek, plaze, ptaki...? Z nami byl nad jeziorem, wiec moze cos w tym kierunku... Nie. Ani morza, ani jeziora, ani lasu, ani plazy ... Wiec co ? BUNKIER Piekny bunkier, z wierzyczka strzelnicza, solidny Niby namowilem go zeby moze jeszcze jakis las dorysowal, troche drzew, moze jakiegos lesnego zwierza, przyrody troche... Ciekaw jestem czy jak przyjdzie czas na ulubione piosenki to nie skonczy sie wizyta w szkole bo sie Mlody pochwali ze ze starym w samochodzie slucha KAT'a :stereo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 18.10.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Bo to młody facet więc trudno by rysował kwiatki, drzewka itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 18.10.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 No to by się nasze chłopaki dogadały Wyjątek jest wybitnym specjalistą w zakresie laserów, wieżyczek strzelniczych, wyrzutni plazmowych i nie potrafię nawet tak na poczekaniu przytoczyć, czego jeszcze On póki co się specjalizuje w dołączaniu tego gdzie się da. Przykład: polecenie w książce (klasa 1): pokoloruj obrus na stole, możesz też na nim dorysować ozdoby. Kolorowanie dziecko sobie odpuściło całkowicie, jako nudne i nieciekawe, natomiast sam obrus został w całości wypełniony batalistycznymi scenami walk robotów... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 18.10.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Wiesz... fakt faktem ze bylismy na urlopie w Bornem Sulinowie, mnie osobiscie wszelkie militarne zabytkie bardzo interesuja, gdybym tylko mogl chetnie wlazlbym do takiego bunkra tudziez szlajal sie po lesie z wykrywaczem metalu... no i chyba sie u Mlodego przyjelo Tym bardziej ze oboje jestesmy ogromnymi fanami przygod Pana Samochodzika, a przeciez w pierwszym tomie serii nie gdzie indziej tylko w poniemieckich bunkrach wlasnie zostaly odnalezione skradzione dziela sztuki Dziedzica Dunina... Tak czy inaczej bunkier jest pierwsza klasa Rzekomo Siostrze zakonnej tez sie "podobal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 19.10.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 (edytowane) Bo to młody facet więc trudno by rysował kwiatki, drzewka itp hola, holaaaa!!!! to syn ogrodniczki, więc kwiatki i drzewka też czasami rysuje, a co! kto może - proszę trzymać za mnie kciuki w najbliższy czwartek od 11:00. Mam ostatni zakręt do pokonania. Potem laba... albo skończy się ulgowe traktowanie męża i dostanę wreszcie porządną fuchę na budowie... Edytowane 19 Października 2013 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.10.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 ja będę trzymać. konsekwentnie do końca. będę mogła sobie potem przypisać część sukcesu SUPER OGRODNICZKI. powodzenia Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 24.10.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Witamobserwuje twoj dziennik i mam pytanko, odnosnie ocieplenia fundamentow bo chyba cos pisales ze nie ocieplales w pierwszym roku budowy:)i mam pytanie czy nic sie nie dzialo i ewentualnie jaka to ziemia bo u nas jest piasek i sie zastanawiamy czy moze to w stanie nieocieplonym przezimowac:)czy nic sie nie bedzie dzialo bo u nas jest piwnica nie sam fundament, sorki ze tak chaotycznie pisze ale ja tak zawsze:)bylabym wdzieczna za odpowiedz:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 25.10.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 dzis tylko krutko: wrocilismy. mam zone "dr inż." z wyroznieniem i pekam z dumy idziemy spac bo padamy na pysk, oboje pozdrawiamy i dziekujemy za trzymane kciuki dr inż. Inwestorka, oraz ja, Inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 25.10.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Gratulujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.10.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 26.10.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 udało się gratulacje dla mgr inż. Inwestora za to, że wytrzymał ze mną - zwłaszcza w ostatnich latach, które nie były łatwe...dziękuję Ci:hug: (dla tych, którzy nie doczytali wcześniej - mój szanowny Małżonek cierpi na wrodzoną, udokumentowaną dysgrafię/dysortografię, która nie wynika z Jego niechlujstwa... 1...9 :* dziękuję za kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 27.10.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Tomku !Rozumiem , że zamrożona skrzynka dobrego szampana to w domu na dr. Gosię czekała !!! GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 27.10.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Serdecznie gratuluję Pani dr inż. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts