Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mi chodziło o takie kotwy.

http://www.sklep.unimet.pl/produkt_z_nakretka_epm_professional_kotwa_z_klipem_kmc_8.2.50,313891.html

Pożar jest możliwy nie tylko w supermarketach.

widzę że ktoś się na wojnę szykuje............. ( ale to tylko moje zdanie bo każdy kołek który trzyma jest dobry )

Witam, od kilku dni wieczorami bylem wyjety z zyciorysu przez Wasz dziennik... Przeczytalem caly, od deski do deski, kazde zdjecie, kazda wiadomoc ;) Swietne opisy, duzo mozna bylo sie nauczyc. Mieszkam jakies 30km od Was - w Szamotulach i jestem kierowca lawety, takze kiedys bedac w Luboniu postaram sie zobaczyc Wasz dom chocby z daleka. Pozdrawiam i dzieki za ten dziennik.

Jako ze ida Swieta, czas prezentow, my tez kupilismy sobie prezent :) Stelaz pod kibel :D do dolnej lazienki, ktora lada chwila zaczne wyklejac plytami, wiec stelaz jest niezbedny. Jako ze u nas kibelem jest na dole pod oknem (tak aby siedzac sobie na nim swiat za oknem dokladnie wiedzial gdzie go akurat mamy) wiekszeosc stelazy byla za wysoka, a poniewaz dodatkowo miejsca jest malo to te wystarczajaco niskie byly za szerokie. Dlatego tez kupilismy idealnie pasujacy, polski stelaz "FOKA", w specjalnej, limitowanej do jednego egzemplarza wersji "TK12 Edizione"... ;) Czyli kupilismy zwykla "FOKE" a pakiet limitowany dolozylem sam :)

Obcialem stelaz z gory, przesunalem poprzeczke wspierajaca zbiornik, skrocilem rure i jest gitara :) Stelaz "FOKA", niestety juz bez gwarancji na rame, pasuje idealnie :)

Jeszcze na koniec 2 slowa o samym stelazu... malo obiektywne slowa bo nie mialem nigdy innego stelaza w rekach abym mogl porownywac...

Na pierwszy, drugi, trzeci i kazdy kolejny rzut oka zarowno rama jak i caly osprzet wydaja mi sie byc super fajne, przemyslane, pomyslowe i latwe w serwisie...

Podwarszawski producent na stronie ma komplet czesci zamiennych.... na prawde nie wiedze powodu aby placic za oryginalnego Geberita 2 razy wiecej...

Przy okazji kupilismy tez drabinke do dolnej lazienki... wybieralismy dlugo jak na nas, ze 3-4 minuty pewnie :)

Serdecznie dziękujemy za życzenia, również przesyłamy moc najlepszych życzeń - co prawda już po Bożym Narodzeniu, ale trochę zaniemogłam w Święta z najmłodszym Inwestorem...:(

Wszystkiego, co najlepsze w Nowym Roku! Spełnienia marzeń dla Was wszystkich...u nas jednym z nich jest przeprowadzka w XII do naszego TK12...czy się spełni?nie wiem...ale marzenia trzeba mieć:yes:

Tak mi wjechales na ambicje, ze nie zagladam to zajrzałam, ale musze tu opierdzielic szanownych Inwestorów, bo zdjec tu jak na lekarstwo, a wiecie, ze ja blondynka jestem i czytam tylko książki z obrazkami;)

Co do k-g i szpachli to tylko semin, semin i jeszcze raz semin, takze popieram to co wczesniej napisał Jarek. Jak zrobisz seminem, zadnym innym juz nie bedziesz chcial dzialac. Ja robilam najpierw twardym, a potem miekkim ( sorry ale nie pamietam ktory numer byl ktory, kupisz w Liroju). Pomimo, ze producent napisał ze do twardego juz nie potrzeba tasmy bo mają włokna zbrojące to i tak uzywałam tasm na szczeliny. Poza tym narozniki aluminiowe z tasma zbrojacą, tez juz ktos pisał. To tyle z moich dywagacji

Perkusja - spoko- slyszałes, kawalek "Prosto" z majowej płyty Kazika? Jakby co zostawiam do odsłuchania, zajebisty poczatek, zreszta jak cala reszta :p