kamelia i milek 18.12.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 odp do kołków z allegro kolki metalowe wbijesz tylko w twarde pełne podłoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 18.12.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 odp do kołków z allegro kolki metalowe wbijesz tylko w twarde pełne podłoże no tak czy inaczej wieszac trzeba na belkach od terivy, pustaki to tylko wypelniacz jednak. Tak czy inaczej - dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal1983 19.12.2013 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Mi chodziło o takie kotwy. http://www.sklep.unimet.pl/produkt_z_nakretka_epm_professional_kotwa_z_klipem_kmc_8.2.50,313891.html Pożar jest możliwy nie tylko w supermarketach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamelia i milek 21.12.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Mi chodziło o takie kotwy. http://www.sklep.unimet.pl/produkt_z_nakretka_epm_professional_kotwa_z_klipem_kmc_8.2.50,313891.html Pożar jest możliwy nie tylko w supermarketach. widzę że ktoś się na wojnę szykuje............. ( ale to tylko moje zdanie bo każdy kołek który trzyma jest dobry ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiu226 21.12.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Witam, od kilku dni wieczorami bylem wyjety z zyciorysu przez Wasz dziennik... Przeczytalem caly, od deski do deski, kazde zdjecie, kazda wiadomoc Swietne opisy, duzo mozna bylo sie nauczyc. Mieszkam jakies 30km od Was - w Szamotulach i jestem kierowca lawety, takze kiedys bedac w Luboniu postaram sie zobaczyc Wasz dom chocby z daleka. Pozdrawiam i dzieki za ten dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 22.12.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Dziekujemy za slowa uznania Jestesmy nimi zaskoczeni i gdyby nie wrodzona pyszalkowatosc to pewnie bym sie nawet lekko zawstydzil Jasiu, gdyby trafil Ci sie kurs do TransGaz'u w Luboniu to obejrzysz dom z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 22.12.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Jako ze ida Swieta, czas prezentow, my tez kupilismy sobie prezent Stelaz pod kibel do dolnej lazienki, ktora lada chwila zaczne wyklejac plytami, wiec stelaz jest niezbedny. Jako ze u nas kibelem jest na dole pod oknem (tak aby siedzac sobie na nim swiat za oknem dokladnie wiedzial gdzie go akurat mamy) wiekszeosc stelazy byla za wysoka, a poniewaz dodatkowo miejsca jest malo to te wystarczajaco niskie byly za szerokie. Dlatego tez kupilismy idealnie pasujacy, polski stelaz "FOKA", w specjalnej, limitowanej do jednego egzemplarza wersji "TK12 Edizione"... Czyli kupilismy zwykla "FOKE" a pakiet limitowany dolozylem sam Obcialem stelaz z gory, przesunalem poprzeczke wspierajaca zbiornik, skrocilem rure i jest gitara Stelaz "FOKA", niestety juz bez gwarancji na rame, pasuje idealnie Jeszcze na koniec 2 slowa o samym stelazu... malo obiektywne slowa bo nie mialem nigdy innego stelaza w rekach abym mogl porownywac... Na pierwszy, drugi, trzeci i kazdy kolejny rzut oka zarowno rama jak i caly osprzet wydaja mi sie byc super fajne, przemyslane, pomyslowe i latwe w serwisie... Podwarszawski producent na stronie ma komplet czesci zamiennych.... na prawde nie wiedze powodu aby placic za oryginalnego Geberita 2 razy wiecej... Przy okazji kupilismy tez drabinke do dolnej lazienki... wybieralismy dlugo jak na nas, ze 3-4 minuty pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.12.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 prezenty w sam raz pod choinkę, chyba w tym roku u wszystkich był budowlany mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 23.12.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 (edytowane) prezenty w sam raz pod choinkę, chyba w tym roku u wszystkich był budowlany mikołaj Hi hi skąd wiesz ? Edit: Tomaszu i Gosiu zdrowych , spokojnych i pogodnych Świąt Mnóstwa budowlanych (i nie tylko) prezentów. Edytowane 23 Grudnia 2013 przez rewo66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamelia i milek 23.12.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Jak wszyscy o tych prezentach to my też się pochwalimy więc zakupiliśmy 3 stelaże do kibli grohe jak szaleć to szaleć Wesołych świąt! Ps -i ściągamy Was dalej, u nas elektryka i tynki produkcji własnej pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 23.12.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Najserdeczniejsze życzenia Cudownych świąt Bożego Narodzenia, Ciepła i wielkiej radości, Miłych oraz hojnych gości, Pod choinką dużo prezentów, A w Waszych sercach wiele sentymentów. życzą Kamila i Marcin wraz z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 23.12.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Wesołych,zdrowych Świąt Bożego Narodzenia i dużo prezentów "niebudowlanych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 23.12.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Samych pogodnych i szczęśliwych dni, dużo prezentów pod choinką.… i kilku milionów w totka / wyłącznie dla budujących / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.12.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejzi 23.12.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Sufit można zrobić napinany: http://goo.gl/8fwbzx biały, kolorowy albo zdjęcie, z podświetleniem ukrytym powyżej Ja również życzę wszystkim Wesołych Świąt (patrząc na pogodę - chciałoby się napisać: wesołego jajka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dafi Pe 24.12.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Również życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 24.12.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Zdrowych, Szczęśliwych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 27.12.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Serdecznie dziękujemy za życzenia, również przesyłamy moc najlepszych życzeń - co prawda już po Bożym Narodzeniu, ale trochę zaniemogłam w Święta z najmłodszym Inwestorem... Wszystkiego, co najlepsze w Nowym Roku! Spełnienia marzeń dla Was wszystkich...u nas jednym z nich jest przeprowadzka w XII do naszego TK12...czy się spełni?nie wiem...ale marzenia trzeba mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.12.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Tak mi wjechales na ambicje, ze nie zagladam to zajrzałam, ale musze tu opierdzielic szanownych Inwestorów, bo zdjec tu jak na lekarstwo, a wiecie, ze ja blondynka jestem i czytam tylko książki z obrazkami;) Co do k-g i szpachli to tylko semin, semin i jeszcze raz semin, takze popieram to co wczesniej napisał Jarek. Jak zrobisz seminem, zadnym innym juz nie bedziesz chcial dzialac. Ja robilam najpierw twardym, a potem miekkim ( sorry ale nie pamietam ktory numer byl ktory, kupisz w Liroju). Pomimo, ze producent napisał ze do twardego juz nie potrzeba tasmy bo mają włokna zbrojące to i tak uzywałam tasm na szczeliny. Poza tym narozniki aluminiowe z tasma zbrojacą, tez juz ktos pisał. To tyle z moich dywagacji Perkusja - spoko- slyszałes, kawalek "Prosto" z majowej płyty Kazika? Jakby co zostawiam do odsłuchania, zajebisty poczatek, zreszta jak cala reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 30.12.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 musze tu opierdzielic szanownych Inwestorów, bo zdjec tu jak na lekarstwo no to się poczułam opierdzielona, więc nadrabiam zaległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts