Gosia_A 12.02.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Bridges: witaj, gdzie dokładnie budujecie Wasz domek? to miłe, co napisałeś i niezmiernie nas cieszy, że może się to komuś później przydać. To oczywiście w 99,9% zasługa mojego Kierownika Inwestora, pozostały ułamek % to mój wkład zdjęciowy... Prawda jest taka, że chyba najważniejsza jest motywacja...oczywiście finanse są tutaj niezbędne, ale ta pierwsza chyba daje największego kopa...Sama czasami zastanawiam się, jak pogodziliśmy tyle spraw, wybrnęliśmy z tylu ciemnych zaułków, jak to możliwe, że jesteśmy już na tym etapie, co teraz. Ale jakoś ciągle dajemy radę:wiggle:Tomasz daje radę...Amol oczywiście ciągle w natarciu:lol2: na spotkanie jesteśmy otwarci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.02.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Gosia, to samo pomyślałam o tej doktorowej, ale powtórzyłam za Twoim mężem. Ty jesteś najprawdziwsza Pani doktor i wcale się nie nabijam, tylko podziwiam. serio. i jeśli uścisków nigdy za wiele to :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bridges 13.02.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Bridges: witaj, gdzie dokładnie budujecie Wasz domek? to miłe, co napisałeś i niezmiernie nas cieszy, że może się to komuś później przydać. To oczywiście w 99,9% zasługa mojego Kierownika Inwestora, pozostały ułamek % to mój wkład zdjęciowy... Prawda jest taka, że chyba najważniejsza jest motywacja...oczywiście finanse są tutaj niezbędne, ale ta pierwsza chyba daje największego kopa...Sama czasami zastanawiam się, jak pogodziliśmy tyle spraw, wybrnęliśmy z tylu ciemnych zaułków, jak to możliwe, że jesteśmy już na tym etapie, co teraz. Ale jakoś ciągle dajemy radę:wiggle:Tomasz daje radę...Amol oczywiście ciągle w natarciu:lol2: na spotkanie jesteśmy otwarci... Witam Panią Doktorową My znaleźliśmy kawałek naszej ziemi w Skórzewie. Upatrzyliśmy działkę narożną, nieforemną, a związku z tym i tańszą o jakieś 25% od pozostałych I dlatego się zdecydowaliśmy. Dojazd stamtąd bezproblemowy i to wielki atut jest. Bukowska praktycznie do miasta zrobiona, więc dojazd do miasta jest jak po sznurku dwupasmową. A jeszcze jeden powód dla którego Waszą opowieść dziennikowo-budowlaną tak fajnie się czytało jest taki, że ja jestem Tomasz, a moja małżonka .... no właśnie - Gosia (co prawda nie doktorowa ) Do tego mamy Juniora w podobnym wieku, bo za chwilę kończy 6 lat. Jedyna różnica jest taka, że w naszym składzie jest jeszcze mała Inwestorka prawie 1,5 roczna. Powoduje to już całkiem spory tłok w dotychczasowym M2 o powierzchni 41m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 13.02.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 co Wy macie z tą doktorową...czy ja jestem w pracy?chyba się obrażę Bridges w takim razie mamy nieco więcej wspólnego niż tylko imiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dafi Pe 13.02.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Mój tata opowiada często anegdotę z życia wziętą. Kiedyś jak pracował w AWF-ie, to jego współpracownik spytał jednego z doktorów: "Panie Doktorze, zapisałby mi pan coś na ból krzyży?". Człowiek ten był nieświadomy, bo każdy zwracał się do tego wykładowcy per "Panie Doktorze" i tak wyszło Ostatnio spytał się jednego doktoranta z UE w Poznaniu, czy po obronie będzie wystawiać recepty, lecz ten nie zrozumiał żartu i zaczął po kolei tłumaczyć czym się zajmuje Tak więc Pani Doktór, wszystko przed Panią PS: Jak idzie walka z sufitami? PS2: Coraz więcej Poznaniaków widzę na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 13.02.2014 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Sufity sa juz w: -kuchnio-jadalnio-salono-korytarzu -pokoiku -wiatrolapie zostaly do zrobienia: -lazienka -kotlownia -spizarnia zdjecia mam tylko z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 14.02.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 małe uzupełnienie dokumentacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 14.02.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Salon juz robi wrazenie I ładny równiutki ścieg na płytach z wkretów. Fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 14.02.2014 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 No wiesz... precyzyjna inzynierska robota HEHEHEHEHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 14.02.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 No wiesz... precyzyjna inzynierska robota HEHEHEHEHE Znaczy wkręta waliłeś co grzbiet od wkrętarki? (w przypadku gwoździ sprawdzoną i bardzo praktyczną, precyzyjną metodą pomiarową jest bicie "co trzonek od młotka" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 15.02.2014 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Nieee moetoda najmniejszych kwadratow... czyli w naroznikach i potem na pol, znow na pol, i znow na pol az uznalem ze wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 15.02.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Wkręty powinny być raczej na przemian, a nie obok siebie... ale przy takiej ilości chyba bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 15.02.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 wczoraj zrobiło się u nas wiosennie...uwielbiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 15.02.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 My znaleźliśmy kawałek naszej ziemi w Skórzewie. Codziennie przejezdzam przez Skorzewo w drodze do i z pracy Gdzie ta dzialka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 17.02.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Salon rzeczywiście robi wrażenie - zwłaszcza wielkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bridges 17.02.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 (edytowane) Codziennie przejezdzam przez Skorzewo w drodze do i z pracy Gdzie ta dzialka? 1km od Kościoła Batorowską w kierunku Bukowskiej i w prawo Edytowane 23 Lutego 2014 przez Bridges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 17.02.2014 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Kumam, czyli gdzies na tylach. Tamtedy smigam skuterem w sezonie, samochodem, zima, trzymam sie glownych drog:) Wiosna za oknami, kiedy startujesz ze scianami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bridges 17.02.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Pogoda faktycznie zachęca do działań. Liczyłem, że jeszcze trochę na budowę wchodzić nie będzie można. Idąc Twoim przykładem chciałem sobie przygotować strzemiona do koszy na strop, zastanawiałem się skąd wytrzasnąć giętarkę. A tu psikus Przed murami czeka mnie zakończenie stanu "zero" na co składać się będzie: - uzupełnienie jednej komory piachem i zagęszczenie ostateczne wszystkich. - folia kubełkowa na 1/3 ściany fundamentowej - obsypanie ścian fundamentowych i niwelacja terenu - podbeton - na nowo podpisać umowę na prąd bo zlikwidowałem licznik Materiał już mam, bo kupiłem na koniec roku, tylko zadzwonić na plac i sprowadzić na budowę. Pozostaje skołować betoniarkę i ruszać do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.02.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Hej Z ostatnich fot wynika,ze prawie najgorsze macie za sobą,no prawie bo jeszcze trzeba wyszlifować i urodzić, no ale..czemu mielibyście mieć lepiej:p No Tomek, metoda wmawiania jak widać jest bardzo skuteczna na FM Buziaki Samoroby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 20.02.2014 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Szanowna Pani, jakby Pani miedzy zmianami pieluch, karmieniem i szykowaniem do szkoly drugiego starszego Smarka przeczytala nieco uwazniej to by Pani Szanowna wiedziala ze z lenistwa zdecydowalismy sie szpachlowanie i szlifowanie zlecic:) Pan ktory sie tym zajmowac bedzie zaczyna w najblizszy poniedzialek W kwestiach pozostalych sie nie wypowiadam Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts