Tomasz Antkowiak 26.03.2014 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Generalnie pracy nie zostalo juz az tak znowu duzo... gdyby brac pod uwage ekipy i ich codzienna prace na budowie. Ale ekip nie ma, bo kasy na ekipy nie ma:) Ja i moja praca na budowie jest za free wiec oboje z Inwestorka to nikczemnie wykozystujemy Problem jednak polega na ty, ze pomimo prob usilnych nie udalo mi sie jak narazie rozdwoic, na delikatnym rozdwojeniu jazni sie tylko skonczylo. Plany na najblizsze tygodnie to dach oraz komin od kominka. A pozniej pewnie wroce do plyt na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 27.03.2014 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Wydaje się, że nie zostało wiele.....ja tylko popołudniami po 4 godzinki na budowie a w tej chwili nie wiem za co sie brać - kominek obudowa, dolne wc-płytki, obróbka podwieszanych sufitów, elektryka montaż gniazd na dole, budowa spiżarki, druga warstwa rigips na poddaszu, panele, malowanie poddasza, obsadzenie drzwi wew, duża łazienka-płytki, gresy, pralnia gres, kotłownia gres, garaż gres, ocieplenie stropu w garażu, styropian na zewnatrz cała chata, ogrodzenie, tarasy.....jezu....nawet nie chce mi sie myśleć co dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 27.03.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 dzisiaj ku pamięci...Antkowa bluzka budowlana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yasiek 27.03.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 A kiedy już to wszytko zrobisz, trzeba będzie zacząć remontować,, przemeblowywać, i tak do zaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 27.03.2014 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 (edytowane) To nie jest budowlany T-shirt. To byl T-shirt zlotowy... ale sie wysluzyl i teraz go dobijam na budowie T-shirt budowlany to ten z para pod parasolem Edytowane 28 Marca 2014 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 27.03.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 nie ściemniaj, bo tego też nosisz na budowie! ostatnio chciałam go wyrzucić, ale w ostatniej chwili wrzuciłam jednak jeszcze :Pdo prania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 28.03.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 A kiedy już to wszytko zrobisz, trzeba będzie zacząć remontować,, przemeblowywać, i tak do zaje... I ta właśnie myśl mnie prześladuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.03.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Oj nie marudźcie, spojrzyjcie na to z pozytywnej strony: na ileś lat naprzód nie trzeba się martwić o wakacje, gdzie w tym roku pojechać, weekendy wszystkie się ma znakomicie zagospodarowane, żadnego zalegania do góry bębnem na fotelu w sobotę nie ma, tylko zdrowy ruch, często na świeżym powietrzu... same zalety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 28.03.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jarek - no popatrz - nie podchodziłem do tego tak a tu tyle pozytywów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bridges 28.03.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 A kiedy już to wszytko zrobisz, trzeba będzie zacząć remontować,, przemeblowywać, i tak do zaje... Przemeblowywać to może, ale remontować przez jakiś czas nie będzie czego, bo przecież sami budujemy - czyli dobrze - i nic nie będzie spaprane. To po ekipach się poprawia i remontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.03.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 bo przecież sami budujemy - czyli dobrze - i nic nie będzie spaprane. Yyyy... khem... heh... yhu dychu... tak... co to ja chciałem powiedzieć... tego, wiosna przyszła, ładna pogoda dzisiaj, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 28.03.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 (edytowane) A kiedy już to wszytko zrobisz, trzeba będzie zacząć remontować,, przemeblowywać, i tak do zaje... szczerze mówiąc to ja takiego podejścia w ogóle nie rozumiem... wiadomo, że co jakiś czas trzeba coś naprawić, poprawić czy przemeblować - w mieszkaniu również... chociaż prawda jest taka, że mieszkanie w domu z ogrodem nie jest raczej dla leniuchów - zawsze jest co robić, chociażby trawę kosić, liście zgrabiać czy coś przycinać...oczywiście nie mówię tutaj o tych z pięknych, wielkich domów, z jeszcze większymi ogrodami zaprojektowanymi i utrzymywanymi przez architektów krajobrazu, bo my do takich nie należymy:wiggle: trzeba mieć co robić w życiu;) Edytowane 28 Marca 2014 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 28.03.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jak się już wszystko wybuduje, wykończy i wogóle na cacy to se będę mógł remontować a co.Już teraz jak w weekend nie mam co robić (czytaj brak kasy) to mnie nosi i idę się choć przejść i pozamiatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yasiek 28.03.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Nie zrozumcie mnie źle, ja nie narzekam, lubię coś robić, nie lubię się obijać, chociaż parę godzin przy dobrej grze na konsoli nie zaliczam do straconych , ale z nowym domem jest jak ze starym samochodem, ciągle coś trzeba grzebać żeby nie zaniedbać, ma być sprawnie i schludnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łosiu 28.03.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Robienie robieniem, wiadomo że w domu coś czasem trzeba, ale pamiętajcie że "lenistwo źródłem postępu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 28.03.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Potrzeba matką wynalazków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 28.03.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 No to dalej w tym klimacie . Tylko leniwi ludzie są inteligentni. Trzeba tak robić , aby się nie narobić i zarobić ! / Z wyjątkiem ogrodu. Tam narobić się, to czysta przyjemność./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dafi Pe 30.03.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Oto co dziś na fejsie znalazłem 26 strona z Waszego tematu https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1478101282406349&set=pb.1478100165739794.-2207520000.1396176532.&type=3&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 30.03.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Komin na szerokość cegły, krzywulce szamotowe. Dach na parterze. Szkoda trochę tych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 30.03.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 buuuhaha, no to się uśmiałam...szkoda takich komentarzy komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts