Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Przejrzałem i inne zdjęcia z tej galerii :D

Zdjęcia jak zdjęcia 3/4 z nich jest równie starych jak internet, ale komentarze do nich - perełki normalnie. Mój numer jeden na tą chwilę: "nałuszniki" :rotfl::rotfl::rotfl::lol2::lol2::lol2:

PS: po raz kolejny się przekonuję, że fejsbuk to nie portal tylko stan umysłu :lol:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W sumie chetnie udowodnil bym wszytskim komentujacym ich ignoracje a wlasciciela galerii zapytal skad ma prawa do rozpowszechniania tego zdjecia, ale nie mam konta na "fejsie" :)

PS. chyba ze... chyba ze skozystam z konta Gosi... :)

EEE jednak mi sie nie chce :)

szamotowa cegla... co za imbecyl...

Edytowane przez Tomasz Antkowiak

W sumie chetnie udowodnil bym wszytskim komentujacym ich ignoracje a wlasciciela galerii zapytal skad ma prawa do rozpowszechniania tego zdjecia, ale nie mam konta na "fejsie" :)

PS. chyba ze... chyba ze skozystam z konta Gosi... :)

EEE jednak mi sie nie chce :)

szamotowa cegla... co za imbecyl...

Dlatego wrzuciłem link do tego zdjęcia ;) Tak przeglądałem, bo kilku znajomych polubiło ten profil i w trakcie tego zobaczyłem to zdjęcie i skojarzyłem po cegle - może zostanę detektywem :D

Tak. Na dachu bedzie blacha trapezowa T35 Eco od BlachProfil 2, kolor RAL7024 mat.

Panie Tomaszu jak blacha pojawi się na dachu czy pochwali się Pan zdjęciami. Nam też spodobała się blacha T35, ale mówiono mam, że nie bardzo to na domek jednorodzinny, że za wysoka, ostatecznie wybraliśmy T18, która obecnie czeka na przykręcenie. Jestem ciekawa jak u Pana to wyjdzie.

No i pozdrowienia dla wszystkich budujących, bo pilnie zaglądam tu i do Waszych dzienników i podglądam. :cool:

"Pan" sie pochwali ;)

PS. Per "Pan" do moze do Jarka mozna bylo by sie zwaracac, albo do NetBet'a na przyklad, bo oni juz sa sta... znaczy sie oni juz swoje lata maja ;)

PPS. W miedzyczasie zmienila sie nam ciut koncepcja i zamiast T35 Eco kladziemy TRB-30/1100. Jest odrobine nizsza i jakby delikatniejsza, tak jak T35 Eco co drugi trapez ma uzuniety.

PS. Per "Pan" do moze do Jarka mozna bylo by sie zwaracac, albo do NetBet'a na przyklad, bo oni juz sa sta... znaczy sie oni juz swoje lata maja ;)

.

.... jak cię zaraz bez łeb ździelę....

...lata srata....życie zaczyna się po czterdziestce...:lol:

pozdro

NETbet'osiemnacha

Dojechala blacha i obrobki. Jest super :)

Za chwile jedziemy po klinkier na komin a pewnie wieczorem beda jakies zdjecia. Zarowno kolor jak i sam ksztalt profila jest swietny. lezac plasko blacha wydaje sie nieco jasniejsza niz na probce ale to tylko zludzenie. Drzwi tez mamy w RALu 7024 (tyle ze nie MAT) i one wydaja sie sporo ciemniejsze. Ale to chyba glownie kwestia tego za sa pod okapem (zacienione) oraz jednak struktura powierzchni jest inna - gladka.

Zdjec nie ma :)

Ale za to jest klinkier antracytowy na komin :) Roben Portland.

Z tematow po za zakupowych: wieszam haki rynnowe... jaka to odmuzdzajaca robota... masakra :)

E tam Tomaszu przesadzasz :yes: przy tym tys kapinke trzeba mysleć. Z wielką ciekawością czekam na zdjęcia z efektu finalnego blachy , komina i rynien . Kolorystyka już mi się podoba a klinkier obejrzałem sobie w necie. Fajny wybór gratulacje dla inwestorów :yes: