Jarek.P 30.03.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Przejrzałem i inne zdjęcia z tej galerii Zdjęcia jak zdjęcia 3/4 z nich jest równie starych jak internet, ale komentarze do nich - perełki normalnie. Mój numer jeden na tą chwilę: "nałuszniki" :rotfl::lol2: PS: po raz kolejny się przekonuję, że fejsbuk to nie portal tylko stan umysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 30.03.2014 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) W sumie chetnie udowodnil bym wszytskim komentujacym ich ignoracje a wlasciciela galerii zapytal skad ma prawa do rozpowszechniania tego zdjecia, ale nie mam konta na "fejsie" PS. chyba ze... chyba ze skozystam z konta Gosi... EEE jednak mi sie nie chce szamotowa cegla... co za imbecyl... Edytowane 30 Marca 2014 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 30.03.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Daj spokój. Na pociechę Ci powiem, że zdjęcie mojego okrągłego okna nad garażem, w fazie oklejania styropianem na byle jak i wycinania okrągłej dziury prowizorycznie znalazło się na portalu uryna.net (portal poświęcony fuszerkom technicznym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dafi Pe 30.03.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 W sumie chetnie udowodnil bym wszytskim komentujacym ich ignoracje a wlasciciela galerii zapytal skad ma prawa do rozpowszechniania tego zdjecia, ale nie mam konta na "fejsie" PS. chyba ze... chyba ze skozystam z konta Gosi... EEE jednak mi sie nie chce szamotowa cegla... co za imbecyl... Dlatego wrzuciłem link do tego zdjęcia Tak przeglądałem, bo kilku znajomych polubiło ten profil i w trakcie tego zobaczyłem to zdjęcie i skojarzyłem po cegle - może zostanę detektywem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczak81 01.04.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Tak. Na dachu bedzie blacha trapezowa T35 Eco od BlachProfil 2, kolor RAL7024 mat. Panie Tomaszu jak blacha pojawi się na dachu czy pochwali się Pan zdjęciami. Nam też spodobała się blacha T35, ale mówiono mam, że nie bardzo to na domek jednorodzinny, że za wysoka, ostatecznie wybraliśmy T18, która obecnie czeka na przykręcenie. Jestem ciekawa jak u Pana to wyjdzie. No i pozdrowienia dla wszystkich budujących, bo pilnie zaglądam tu i do Waszych dzienników i podglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 01.04.2014 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 "Pan" sie pochwali PS. Per "Pan" do moze do Jarka mozna bylo by sie zwaracac, albo do NetBet'a na przyklad, bo oni juz sa sta... znaczy sie oni juz swoje lata maja PPS. W miedzyczasie zmienila sie nam ciut koncepcja i zamiast T35 Eco kladziemy TRB-30/1100. Jest odrobine nizsza i jakby delikatniejsza, tak jak T35 Eco co drugi trapez ma uzuniety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 01.04.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 PS. Per "Pan" do moze do Jarka mozna bylo by sie zwaracac, albo do NetBet'a na przyklad, bo oni juz sa sta... znaczy sie oni juz swoje lata maja . .... jak cię zaraz bez łeb ździelę.... ...lata srata....życie zaczyna się po czterdziestce... pozdro NETbet'osiemnacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 01.04.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Tak mowia... glownie Ci po czterdziestce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 01.04.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 .... jak cię zaraz bez łeb ździelę.... Tylko dobrze celuj, bo tam na śliskie łatwo trafić. Łapa się omsknie, resztę fryzury popsuje... (młodzieniaszek się znalazł, cholera...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczak81 02.04.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Oj tam oj tam, mnie rodzice uczyli szacunku do innych więc pierwszy raz per Pan, a później się zobaczy No nic idę męczyć temat podłogówki, bo już głupieję. No i u Was w dziennikach pogrzebię i poczytam jakie macie ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 02.04.2014 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 U nas 100% podlogowki liczone przez Asolta. Jesli masz jakies watpliwosci to proponuje zlecic mu projekt i wyliczenia. Bedziesz zadowolony/a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczak81 02.04.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 U nas 100% podlogowki liczone przez Asolta. Jesli masz jakies watpliwosci to proponuje zlecic mu projekt i wyliczenia. Bedziesz zadowolony/a. No to napiszę PW do tego Pana i popytam co i jak, bo już zgłupiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 04.04.2014 04:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jutro przyjedzie blacha na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 04.04.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jutro przyjedzie blacha na dach właśnie chciałam się tym pochwalić może też zdążymy pojechać po klinkier na komin...oczywiście grafitowy:) kto wie - może nawet po rynny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 04.04.2014 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Sa i rynny Kupilismy - budzetowo troche - Scala Plastics G125 w kolorze grafitowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 05.04.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Dojechala blacha i obrobki. Jest super Za chwile jedziemy po klinkier na komin a pewnie wieczorem beda jakies zdjecia. Zarowno kolor jak i sam ksztalt profila jest swietny. lezac plasko blacha wydaje sie nieco jasniejsza niz na probce ale to tylko zludzenie. Drzwi tez mamy w RALu 7024 (tyle ze nie MAT) i one wydaja sie sporo ciemniejsze. Ale to chyba glownie kwestia tego za sa pod okapem (zacienione) oraz jednak struktura powierzchni jest inna - gladka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 05.04.2014 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Zdjec nie ma Ale za to jest klinkier antracytowy na komin Roben Portland. Z tematow po za zakupowych: wieszam haki rynnowe... jaka to odmuzdzajaca robota... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 06.04.2014 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Zdjec nie ma Ale za to jest klinkier antracytowy na komin Roben Portland. Z tematow po za zakupowych: wieszam haki rynnowe... jaka to odmuzdzajaca robota... masakra E tam Tomaszu przesadzasz przy tym tys kapinke trzeba mysleć. Z wielką ciekawością czekam na zdjęcia z efektu finalnego blachy , komina i rynien . Kolorystyka już mi się podoba a klinkier obejrzałem sobie w necie. Fajny wybór gratulacje dla inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 07.04.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Zdjec nie ma zdjęć blachy nie ma, ponieważ nie została odpakowana, aby nic się z nią nie stało do czasy montażu...zrobiłam tylko kilka zdjęć, które może odrobinę oddają jej kolor i fakturę... i te odmóżdżające haki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 08.04.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Haki zamontowałeś, a jak wciągniesz blachę na dach? Ładna ta blacha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts