Tomasz Antkowiak 08.04.2014 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Haki zamontowałeś, a jak wciągniesz blachę na dach? Ładna ta blacha! hmmm... jak... jak najostrozniej haki ida pod pas nadrynnowy a pas pod blache wiec i tak nie bardzo jest wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 10.04.2014 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Z okazji dzisiejszej audiencji na Probostwie taki oto temat muzyczny mi sie nasunal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 12.04.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) jest!!!!!!!! osobiście...jestem BAAARDZO zadowolona z efektu!!!!!!!! przez ten mat wydaje się jaśniejsza, ale za to pięknie błyszczy w słońcu. Profil też jest super, jak dla mnie - idealna:wave: Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 12.04.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Prezentuje sie ładnie. Ciekawy jestem jaki kolor elewacji planujecie?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 12.04.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Nie dajesz żadnej wróblówki ani siatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ahya 12.04.2014 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Fajowo ta blacha wygląda, uwielbiam szare i antracytowe dachy. Nie moge sie doczekac efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczak81 13.04.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Bardzo fajnie to wygląda i profil taki szeroki, fajnie, fajnie. Jednak trapezówka ma swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 13.04.2014 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 W sumie o wroblowce wcale nie pomyslalem, ale to chyba dlatego ze nie widze u nas takiego problemu. U tesciow polozylismy blache w lipcu 2013, wczesniej byl eternit i nigdy nie bylo klopotu z drobnymi ptasiorami. Moze dlatego, ze mamy w okolicy bardzo liczna populacje srok i wroble, ktore owszem sa, kryja sie chyba po krzakach i koronach drzew a nie buszuja bezkarnie. Generalnie polozylismy wczoraj 5 arkuszy, bez wycinanek, za wylaczeniem drobnych dzior pod kominki wentylacyjne. Teraz niestety zaczna sie wycinanki pod okna, i to mnie nieco przeraza. Nie jestem dekarzem i wszytsko co robie robie na czuja na podstawie zdjec i filmow w netu... Tak ze idealnie nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 13.04.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Spoko Tomaszu dasz radę wierzymy w ciebie Podstawa to nie spiesz się i przemysl i zmierz 2x zanim coś (blacha) zaczniesz ciać. Jak to mówią "będzie Pan zadowollooony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 14.04.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Dekarzem nie jestem, ale doradziłbym na krawędziach dachu do każdej łaty dać wkręty. No i nie tnij blachy kątówką, tylko nożycami do blachy (jeśli wiedziałeś to zignoruj radę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 14.04.2014 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Dekarzem nie jestem, ale doradziłbym na krawędziach dachu do każdej łaty dać wkręty. No i nie tnij blachy kątówką, tylko nożycami do blachy (jeśli wiedziałeś to zignoruj radę ) Na krawedziach dachu beda jeszcze wiatrownice, wiec zageszczenie wkretow bedzie wieksze. Do ciecia blachy mam nozyce oraz wyzynarke. Kupilem tez dzis uzywany nibler bo dluzszych ciec boje sie robic nozycami. Oczywiscie wiem ze ciecie powodujace wysoka temperature powoduje zmiany w rdzeniu blachy i w efekcie korozje oraz mozliwosc uszkodzenia opilkami/iskrami powlogi na sporym kawalku, ale dziekuje za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszKRK 15.04.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 #Antoś na drugi raz jak będziesz murował kominy z cegły szamotki to nie zapomnij o otworach Pytanie mam jak robiłeś chudego na gruncie to w końcu kładłeś folię? Po co się robi tam dylatację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 16.04.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 kupiliśmy (na razie zamówiliśmy do odbioru po świętach ) zmywarkę do domu...tak - to nie jest do końca normalne, aby nie mając dachu kupować zmywarkę, no ale okazja była...i od razu widać, czego nie lubimy w domu robić...zmywać sprzęt absolutnie niezbędny, nie ma co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 17.04.2014 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Kartka z kalendarza 2 lata temu: 1 rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 17.04.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 a dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 17.04.2014 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 a dzisiaj nie ma zdjec Szefowa ostatnio robi mniej bo i ja robie na budowie mniej niestety. Czasu jakby nieco brakuje, albo pogoda gowniana. Moze po swietach troche przyspieszy to wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 18.04.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 aktualne zdjęcia to te, które ostatnio wkleiłam z blachą, zdjęcia robię na bieżąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 18.04.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 A wcale ze nie Wczoraj wieczorem przykrecilem arkusz blachy ponizej okna HA! Po za tym olatowanie jest juz uzupelnione dookola okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 19.04.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 http://samobudowa.pl/foto/zajaczek.gif Moc prezentów od zajączka, co koszyczek trzyma w rączkach, Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy! Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 19.04.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Spokojnych , zdrowych i ciepłych świąt Wielkiejnocy. Bogatego zajączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts