Jarek.P 20.04.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 23.04.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Co tam u Was, dach przykryty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 23.04.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Jszcze nie. Jest szansa ze do piatku skoncze pierwsza polac i od soboty zaczne murowanie komina na polaci drugiej. Niestety, dzialam tylko po pracy i sporo czasu zajmuje mi docinanie arkuszy (pierwsze 5 ukladanych w calosci poszlo blyskawicznie). Pewnie bylo by jeszcze dluzej gdybym cial nozycami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 23.04.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Oby burza Was oszczędziła bo z drugiej strony Poznania właśnie leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dafi Pe 23.04.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Oby burza Was oszczędziła bo z drugiej strony Poznania właśnie leje Druga strona Poznania ładnie dostała - na ul. Zakopiańskiej i Szarych Szeregów były głębokie kałuże, do zderzaka spokojnie A z tematów budowlano - dachowych, to dom, w którym działam jest pokryty papą ( dekarze rozpoczęli kładzenie dachówki) i dzisiejsza ulewa pokazała wszystkie niedociągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 23.04.2014 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Druga strona Poznania ładnie dostała - na ul. Zakopiańskiej i Szarych Szeregów były głębokie kałuże, do zderzaka spokojnie Dafi Pe - budujesz gdzieś na Strzeszynie? jestem tam prawie codziennie Tomasz - gratuluje 400.000 odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 24.04.2014 04:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Nie oszczedzila nas burza Ide rzucic okiem czy wszytsko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dafi Pe 24.04.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Dafi Pe - budujesz gdzieś na Strzeszynie? jestem tam prawie codziennie Tomasz - gratuluje 400.000 odwiedzin Zgadza się Robimy instalację elektryczną w nowo budowanym domu, a to że tynkarze nas zaczynają gonić, powoduje, że wychodzimy z budowy około 23 Sąsiedzi chcieli się sprowadzić do spokojnej okolicy, a tu po 22 młoty walą w najlepsze Tomek, z dachem OK ? Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Dafi Pe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 24.04.2014 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dach ma sie dobrze. Zostal nam do przykrecenia jeden arkusz... tylko kurde akurat mi padly baterie od antygrawitacji i nie bardzo wiem jak wlezc na gore aby go przykrecic... drabina jest ze 3 metry za krotka aby siegnac od szczytu. Cos czuje ze przyjdzie upic BHPowca i skonstruowac jakis twor z rusztowania (mam 4 ramki) drewnianych koziolkow i drabiny... Moze jutro Gosia wrzuci jakies zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 24.04.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Weź tą drabinę lepiej o kalenicę zaczep albo do komina uwiąż.Pijany BHP'owiec to tylko będzie Ci opowiadał co to się gdzieś tam wydarzyło jak się tak robiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 25.04.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 szybka aktualizacja, ale tylko zdjęcia z telefonu, noooo...."prawie aktualny stan" Kierownik Inwestor nieźle się natargał z tą blachą w pojedynkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 25.04.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Z tym ostatnim arkuszem to faktycznie niezła gimnastyka cię czeka. jesli chcesz go połozyć sam. Weź kogoś do pomocy tu nie ma żartów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 25.04.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Coś mi się zdaje, że drabina dekarska będzie potrzebna, może choć prowizorka z desek zbita? http://www.dmn.pl/al_img/hakikv/drabina_na_dach.jpg http://www.dmn.pl/al_img/hakikv/nowe/drabina_dachowa_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 26.04.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Wyglada to rozsadnie.... podoba mi sie. Musze cos takiego chyba zorganizowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shitol 27.04.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 witamciężko się taka blachą obrabia okna połaciowe? czy to tylko kwestia docięcia do kołnierza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 28.04.2014 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Kwestia dociecia do kolnierza. Przynajmniej tak sadze W przeciwnym wypadku mieli bysmy zrobione zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shitol 28.04.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 to oby bylo dobrze i zeby się na głowę nie lało a tak odbiegając od tematu to mamy to same nazwisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 28.04.2014 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Podejrzana sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shitol 28.04.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 estetycznie bardzo mi podchodzi ta blacha my zastanawiamy się czy ze względu na koszty nie zrezygnować z dachówki na rzecz blachy w tym właśnie stylu powiedz mi co to za producent jest bo się do tego info nie dokopałem? no i czekam na zakończenie prac i zdjęcia efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 28.04.2014 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 To jest TRB-30/1100 produkcji BUDMAT w pokryciu poliester mat gruboziarnisty RAL 7024. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts