MusiSieUdac 14.04.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 MURUJEMY ponad 100 bloczkow udalo sie dzis postawic w 2,5 naroznika... mysle ze jutro uda sie skonczyc narozniki i potem pojedziemy sciany Witam, murujecie sami z żonką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 14.04.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 u nas niezmiennie 5,95 ten z prefanetu, ten mniejszy jest tez i faktycznie jest tanszy, ale to jakis "no name" (marka na etykietce z palety: "markety budowlane") wiec jakos nie mam przekonania... a co? zaczynasz sie przekonywac do szarego ?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.04.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 kasa rządzi ja z tego mniejszego chcę wymurować murki attyki, tam nie potrzebuję markowego, co do reszty zastanawiam się tylko jak trzyma wymiary, czy da radę na klej czy jednak zaprawa, bo to że sprzedawcy mówią, że na klej to jeszcze nie przesądza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 14.04.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 ja pojade na klej, najwyzej bede go skrobal po kazdej warstwie prawda jest taka ze produkty "bez markowe" czesto sa produkowane przez wiodacych producentow...tyle ze jako tania linia, czesto na zamowienie jakiejs konkretnej sieci... stad wole jednak kupic produkt sygnowany logiem "prefabet" ktore jednak jakas tam renome ma... moze nie jest to to samo co ytong czy solbet, ale jednak nie jest to tez no name... no i masz racje... kada rzadzi : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 14.04.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Witam, murujecie sami z żonką? zasadniczo malzonka zajmuje sie naszym Lobuzem bardziej:) ewentualnie pracami okolobudowlanymi tudziez przygotowaniem law muruje sam, esc troche pomaga na ile sil mu wystarczy opalilem sobie czolo i mnie troche piecze...ze o rekach nie wspomne...tylko tak smiesznie, bo tylko od koszulki do rekawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.04.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Może mi się wydaje ale ta "20" to chyba też prefabet, jutro sprawdzę. Ja też wolę nie kupować no name'ów ale akurat na attykę mogę sobie pozwolić, to w zasadzie element dekoracyjny nie konstrukcyjny. Czekam aż zaczniesz ściany, będę wiedziała na co się nastawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 14.04.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 kurde nie chce cie marwic ale nie wiem czy dam rade zaczac w maju... na razie gonie fundament, mam do srody wlacznie urlp o i chce te 800 bloczkow ktore mam wymurowac, brakujace podlcze i dokupimy od reki, ale zamin je wymuruje to chwila zejdzie bo zawodowe obowiazki beda niestety mnie wzywac... potem przjdzie poizolowac, poobsypywac, wylac podloge i dopiero zabierac sie za sciany... wiec moze byc tak ze zaczniemy w czerwcu dopiero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 14.04.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 elo:) Ojciec-Mąż-Inwestor chyba nie bardzo ma siłę wrzucić jakieś zdjęcie, więc Matka-Żona-Inwestorka to zrobi...;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 14.04.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 cos ci slabo kochanie idzie... EDIT: moze wina za duzo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 14.04.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 yhm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 14.04.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.04.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Eee dobrze idzie ja planuję dopiero zacząć w czerwcu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 14.04.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Inwestor w akcji, co prawda-odwrócony w nieodpowiednią stronę, ale w akcji...;P pod koniec dnia ta ścianka, nad którą się schyla została wymurowana:D prawda, że piękna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 14.04.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 acha...no i żeby nie było, te "dziury" w murku później też zostały "zarzucone" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 14.04.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 a kto chce zobaczyc inwestorke "odwrocona w nieodpowiednia strone" ? ten naroznik to naroznik jadalni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 14.04.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 a tutaj kawałek salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 14.04.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 nawet najmłodszy Inwestor dzielnie pomagał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 14.04.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Antoś...Ty się pilnuj, dobrze Ci radzę ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 14.04.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 nie dam sie zastaszyc ani zaszczuc wolnosc! matka inwestorka szmaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 14.04.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 to nie jest wcale śmieszne ;P obrażam się i wcale Cię tym Ketonalem nie nasmaruję ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts