Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja pojade na klej, najwyzej bede go skrobal po kazdej warstwie :)

prawda jest taka ze produkty "bez markowe" czesto sa produkowane przez wiodacych producentow...tyle ze jako tania linia, czesto na zamowienie jakiejs konkretnej sieci...

stad wole jednak kupic produkt sygnowany logiem "prefabet" ktore jednak jakas tam renome ma... moze nie jest to to samo co ytong czy solbet, ale jednak nie jest to tez no name...

no i masz racje... kada rzadzi :

Witam, murujecie sami z żonką?

zasadniczo malzonka zajmuje sie naszym Lobuzem bardziej:) ewentualnie pracami okolobudowlanymi tudziez przygotowaniem law :)

muruje sam, esc troche pomaga na ile sil mu wystarczy :)

opalilem sobie czolo i mnie troche piecze...ze o rekach nie wspomne...tylko tak smiesznie, bo tylko od koszulki do rekawic :)

Może mi się wydaje ale ta "20" to chyba też prefabet, jutro sprawdzę. Ja też wolę nie kupować no name'ów :) ale akurat na attykę mogę sobie pozwolić, to w zasadzie element dekoracyjny nie konstrukcyjny.

Czekam aż zaczniesz ściany, będę wiedziała na co się nastawiać :)

kurde nie chce cie marwic ale nie wiem czy dam rade zaczac w maju...

na razie gonie fundament, mam do srody wlacznie urlp o i chce te 800 bloczkow ktore mam wymurowac, brakujace podlcze i dokupimy od reki, ale zamin je wymuruje to chwila zejdzie bo zawodowe obowiazki beda niestety mnie wzywac...

potem przjdzie poizolowac, poobsypywac, wylac podloge i dopiero zabierac sie za sciany... wiec moze byc tak ze zaczniemy w czerwcu dopiero...