Tomasz Antkowiak 22.05.2017 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Czesc! Zycie staje sie nudne i monotonne kiedy sie nic nie robi Z kolei zblizajac sie (moze i powoli, ale jednak) do magicznej granicy lat 40 dojzaly mezczyzna zaczyna miewac zachcianki (nie zebym tak po sobie, ja jestem mlody, nie mniej tak slyszalem ). Lubi sobie od czasu do czasu cos naprawic, czy kupic...a to garbusa skonczyc, a to dokupic ogorka, albo i dwa... Z polaczenia tych dwoch jkze istotnych watkow nie moze powstac nic innego niz... WIATA Tak, wiata garazowa, jak dumnie i wyniosle to brzmi Postawilem juz dom, zagospodarowalismy ogrod, wychowujemy dzieci i psisko, nasadzilismy drzew ze wiadomy minister nie nadarzyl by wycinac... i przyszedl czas aby sie znowu ruszyc, cos zbudowac (po za zawodowego ) - postawie wiec wiate. Postawie wiate zeby wszytskie moje zlomy w niej poupychac. Bedzie sie znow dzialo aiki - 2 slowa do Ciebie: KUP IMMERGASA - kociol jest super, sterowanie super, koszty ogrzewania smieszne - bierz i sie nie zastanawiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 22.05.2017 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Dzięki Tomek za odp i witam po długim czasie na FM. Może jak wiatę będziesz robił to częściej zajrzysz do nas wolno sie budujących. Choć z ekipy z Twoich czasów to tylko ja się tu męczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kac-Per 28.05.2017 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Choć z ekipy z Twoich czasów to tylko ja się tu męczę. Ja tez daleko w tyle zaczynałem jak Tomek praktycznie kończył. Pozdrawiam sąsiada. Z Mojego opisu pod postem jestem na etapie "A później Apap, Ketonal Żel itp'' " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.07.2017 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Siema Antkowiaki, żebyscie sobie nie mysleli, ze ten tego zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 28.02.2018 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) Wiata powstaje... w bólach... straszliwych. Zrobila sie z tego wielka locha, ma nieco ponad 60 m2 blachy na dachu. Gdyby nie mrozy to pewnie skonczyl bym juz nabijanie lat, pomierzyl i zamowil blache... no ale jest zima wiec musi byc zimno, a jak jest zimno to baterie we wkretarce padaja szybko wiec sie robic nie da... Robic sie nie da, to czlowiek w domu, siedzi i kombinuje, a to wstawi drzwi do spizarni, po 3 latach mieszkania... a to wymysli ze mozna by szklarnie postawic... No mozna by postawic, byl tu nawet o takiej szklarni drewnianej na poliweglanie komorowym watek gdzies. Moze ktos pamieta i poratuje linkiem, inspiracji szukam Edytowane 28 Lutego 2018 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 28.02.2018 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Pamiętam z niego tyle, że przy komorowym za mało światła przechodzi i roślinki nie teges. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 28.02.2018 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Hmmm, myslisz ze mniej jeszcze niz np w gtowych tunelach foliowych z marketu (taka ta zielona folia w kratke)? Mielismy taki tunel i roslo calkiem spoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 28.02.2018 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Ja nie myślę tylko pamiętam takie opinie innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 28.02.2018 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Abstrahujac od szklarni... 982.747 - liczba odwiedzin no to jest chyba jakas gruba przesada... to jest rzeczywiscie prawie MILION czy ja cos zle patrze ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 28.02.2018 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 Hmmm, myslisz ze mniej jeszcze niz np w gtowych tunelach foliowych z marketu (taka ta zielona folia w kratke)? Mielismy taki tunel i roslo calkiem spoko... Zagadaj z Elfir to pewnie coś więcej będzie wiedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 28.02.2018 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) Zagadaj z Elfir to pewnie coś więcej będzie wiedziała. Ale ze o opinie ogrodnika pytac? Eeee, to nie trzeba Mam w domu jedna taka Pania doktorową w tej dyscyplinie Edytowane 1 Marca 2018 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ezuark 07.11.2018 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Siema, Bardzo dobrze się czytało i aż mnie dziw bierze, że w ogóle tu trafiłem. Na początku myślałem, że zbieżność nazwisk itp ale zdjęcia potwierdziły, a pamięć mnie jeszcze nie myli i aż specjalnie z tej okazji założyłem tu konto. Także pozdro dla Was i chłopaków z Batorowa (o ile jeszcze tam pracujesz ) Na pewno kiedyś tu jeszcze zajrzę i o niejedno zapytam. Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 29.11.2018 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Siema, Bardzo dobrze się czytało i aż mnie dziw bierze, że w ogóle tu trafiłem. Na początku myślałem, że zbieżność nazwisk itp ale zdjęcia potwierdziły, a pamięć mnie jeszcze nie myli i aż specjalnie z tej okazji założyłem tu konto. Także pozdro dla Was i chłopaków z Batorowa (o ile jeszcze tam pracujesz ) Na pewno kiedyś tu jeszcze zajrzę i o niejedno zapytam. Szymon Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 14.12.2018 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 ..a Ty to już zapomniałeś o zdjeciach...??? facety lubią patrzeć pozdro NETbet'fotosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 16.08.2019 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Wiewiórki i bobry dzień dobry, dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 18.08.2019 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Cos z telefonu nie bardzo sie dodalo... Zatem: wiata stoi, szklarnia stoi i nowa robota sie szykuje Pytanie: jak bezpiecznie wlezc i poruszac sie po dachu o nachyleniu 40 stopni pokrytym blacha trapezowa? Hmmm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 19.08.2019 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 Drabina sznurowa, drabina od samego dołu lub rusztowania, no i lina i uprząż. Ja opuszczałem od szczytu drabinę na linie którą wiązałem po drugiej stronie dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 20.08.2019 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 Każdy sposób dobry, byle nie ruski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 09.09.2019 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2019 Ogarniete Kupilem haki drabinowe na kelenice i poszlo sprawnie 42 mostki w weekend i 18 paneli w kolejny weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kac-Per 09.09.2019 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2019 Będzie darmowy prąd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts