Tomasz Antkowiak 01.05.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 upal doskwiera... a ja mecze najbardziej upierdliwe miejsce... ale jutro bedzie koniec i moze zona inwestorka odstawi wreszcie grabie i zrobi jakies zdjecie... jak nic sie nie pieprznie to od piatku zaczniemy po trochu zasypywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 01.05.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 żona inwestorka nawet o tym myślała, ale jakoś ciągle było coś innego do roboty grabiła, wyrównywała, grabiła, wyrównywała, grabiła...i mając nadzieję na obfitszy deszcz wysiała nawet trawę dookoła fundamentów...no więc wysiewała, wysiewała, wysiewala...zmokła...po czym deszczyk przestał padać chciałam tylko dodać, że na chwilę obecną nie chodzi oczywiście o piękną, dekoracyjną murawę, ale raczej o to, aby choć troszkę mniej się kurzyło... jutro postaram się nadrobić zaległości w dokumentacji fotograficznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 02.05.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 (edytowane) no i nadrobiłam trochę zaległości w dokumentacji fotograficznej... szkoda tylko, że inwestorce nikt nie zrobi zdjęcia przy pracy (potem będzie, że sie obijała...;P) a dzisiaj dorobiła się kilku konkretnych odcisków od grabienia i pada... fundamenty 'mają się ku końcowi'... Edytowane 2 Maja 2012 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 04.05.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) fundament "sie skonczyl"... teraz "sie zasypuje" grabiła, wyrównywała, grabiła, wyrównywała, grabiła Edytowane 4 Maja 2012 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 05.05.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 (edytowane) Pierwsze wrażenie po zobaczeniu osoby na zdjęciu myślałam, że to MSU Gratulacje skończonego fundamentu Edytowane 5 Maja 2012 przez Kamila i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 05.05.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Jakim czarnym mazidłem smarowałeś? jaki koszt? i czy reaguje z styropianem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 05.05.2012 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Jakim czarnym mazidłem smarowałeś? jaki koszt? i czy reaguje z styropianem? 1. Dysperbit 2. 45 w promocji, 58 normalnie za wiadro 20 kg (jak dotad poczlo chyba 8 wiader) 3. nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 05.05.2012 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Pierwsze wrażenie po zobaczeniu osoby na zdjęciu myślałam, że to MSU mam nadzieje ze nie mowimy o tym zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 05.05.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 nie no o tym drugim, gdzie inwestorka grabiła, wyrównywała, grabiła, wyrównywała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 05.05.2012 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 specjalnie dalem takie ciut z profilu zeby uniknac nieporozumien jakbym wkleil w pozycji podobnej do tego z malowania law to by dopiero byly podejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 06.05.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Antoś, no mogłeś wybrać ciut lepsze ujęcie...;-P pierwsza warstwa piasku jest już ubita Wczoraj Tomasz cały dzień robił hałas i sąsiedzi nas przestali lubić... a jutro i pojutrze kolejne wywroty piachu i w środę powtórka z rozrywki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 06.05.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 nie kus losu kochanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.05.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Pierwsze wrażenie po zobaczeniu osoby na zdjęciu myślałam, że to MSU Gratulacje skończonego fundamentu Sama mam de ja vu albo musze przestac pic Pozdrawiam inwestorke sobowtorke:) Idzie pieknie, kawał dobrej pracy ekspresowym tempem. Trzymam za Was kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 06.05.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 tempo jak tempo, znow troche spadnie bo jutro wracamy do pracy, tyle ze piach znow jutro przyjedzie, we wtorek tez, tak ze w srode wibrujemy kolejne 44 tony, i w sobote nastepne... mysle ze to juz bedzie ilosc wystarczajaca, jesli tak to po kolejnym weekendzie (tydzien 20) zalejemy B20 na posadzke na gruncie i bedzie upragniony stan "0"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiolaB 07.05.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 A dlaczego chcesz wylewać B20 a niechudy B10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 07.05.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 bo mam B20 w projekcie to po pierrwsze a po drugie roznica w cenie wynosi 20pln/m3 co daje mi na calosci 180 PLN oszczednosci gdybym wylal B10... wiec wybieram mocniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiolaB 07.05.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Tylko czy mocniejszy jest tam potrzebny?przykryjesz to 15 cm styropianu podłoga-dach i ok 7 cm wylewki, a tiry raczej nie będą jeździły.A te 180 to można włożyć w izolację..... tam się bardziej przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 07.05.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 no moze i nie jest potrzebny, ale jesli mialo by mi cos peknac po postawieniu np palety bloczkow to wole sie nie denerwowac tym bardziej ze nie dam glowy ze idealnie wypoziomuje piasek i wszedzie bedzie 10-12cm i nie trafi sie miejsce gdzie bedzie np 8 nie wiem tez czy za kilka lat nie zapragniemy miec w salonie 1000 litrowego akwarium np jakos tak czuje wewnetrzny spokoj na mysl o B20 i "wewnetrzne fuj, ukryte blee" na mysl o B10 jakos tak mam to w glowie poukladane, czy dobrze, czy zle... juz tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiolaB 07.05.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ja wylane mam 10 cm chudego, lany w czwartek rano a w piątek rano postawione już było 9 palet gazobetonu i nic nie pękło. Ale każdy robi jak mu pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 07.05.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 MSU...dopiero teraz tak na szybko (bardzo szybko, bo wiecznie brakuje na to czasu) przejrzałam Wasz dziennik budowy...trochę podobieństwa może i faktycznie jest pozdrawiamy serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts