Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

żona inwestorka nawet o tym myślała, ale jakoś ciągle było coś innego do roboty ;) grabiła, wyrównywała, grabiła, wyrównywała, grabiła...i mając nadzieję na obfitszy deszcz wysiała nawet trawę dookoła fundamentów...no więc wysiewała, wysiewała, wysiewala...zmokła...po czym deszczyk przestał padać :( chciałam tylko dodać, że na chwilę obecną nie chodzi oczywiście o piękną, dekoracyjną murawę, ale raczej o to, aby choć troszkę mniej się kurzyło...:(

jutro postaram się nadrobić zaległości w dokumentacji fotograficznej...

no i nadrobiłam trochę zaległości w dokumentacji fotograficznej...:) szkoda tylko, że inwestorce nikt nie zrobi zdjęcia przy pracy (potem będzie, że sie obijała...;P) a dzisiaj dorobiła się kilku konkretnych odcisków od grabienia i pada...1.JPG

fundamenty 'mają się ku końcowi'...

Edytowane przez Gosia_A

Pierwsze wrażenie po zobaczeniu osoby na zdjęciu myślałam, że to MSU:)

Gratulacje skończonego fundamentu

Sama mam de ja vu albo musze przestac pic :cool:

Pozdrawiam inwestorke sobowtorke:)

Idzie pieknie, kawał dobrej pracy ekspresowym tempem. Trzymam za Was kciuki

tempo jak tempo, znow troche spadnie bo jutro wracamy do pracy, tyle ze piach znow jutro przyjedzie, we wtorek tez, tak ze w srode wibrujemy kolejne 44 tony, i w sobote nastepne...

mysle ze to juz bedzie ilosc wystarczajaca, jesli tak to po kolejnym weekendzie (tydzien 20) zalejemy B20 na posadzke na gruncie i bedzie upragniony stan "0"...

no moze i nie jest potrzebny, ale jesli mialo by mi cos peknac po postawieniu np palety bloczkow to wole sie nie denerwowac :) tym bardziej ze nie dam glowy ze idealnie wypoziomuje piasek i wszedzie bedzie 10-12cm i nie trafi sie miejsce gdzie bedzie np 8 :) nie wiem tez czy za kilka lat nie zapragniemy miec w salonie 1000 litrowego akwarium np :)

jakos tak czuje wewnetrzny spokoj na mysl o B20 i "wewnetrzne fuj, ukryte blee" na mysl o B10 :D jakos tak mam to w glowie poukladane, czy dobrze, czy zle... juz tak mam