Gosia_A 14.05.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) tiaaaa już nie mogę doczekać się tych ścian...oby pogoda choć troszkę sie poprawiła...niech będzie z 5 stopni więcej wracając do naszego najmłodszego Inwestora...naprawdę we wszystkim chce pomagać!dzisiaj nawet przyklejał paski styropianu!nasza krew... Edytowane 14 Maja 2012 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 14.05.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Jejku, jak ja Wam zazdroszczę budowania ścian Nie to że chciałabym znów je budować ale to taki fajny etap. Daje tyle radości, więc cieszcie się nim puki możecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 15.05.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 ściany dopiero zaczniemy, ale i tak już się cieszymy:D ciekawe, jak będzie potem... póki co-staramy się myśleć etapowo w piątek przyjeżdża beton-wreszcie zakryją ten piasek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 17.05.2012 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 ufff... dylatacja zrobiona, listwa wibracyjna wypozyczona, beton bedzie jutro na 8.00... czekamy w napieciu w sobote natomiast robimy izolacje poziome na murku i jazda ze scianami ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 17.05.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 a gdzie fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 17.05.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 nie ma beda jak bedzie stan 0 dzis mi sie juz nie chcialoto raz a dwa ze mam na jutro pilna robote zawodowa wiec spieszylem sie aby skonczyc na budowie w miare szybko, ale jutro beda na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 18.05.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 mamy stan zero... mamy swoj kawalek podlogi... .. nie mamy zdjec jakos tak ucieklo w natloku spraw, jutro nadrobimmy - jesli uda sie wytrzezwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.05.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 No to gratulowac ekipa, teraz trza wytoczyc ciezkie dzialo, tzn szrota jakiegos:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 19.05.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Gratulacje.. teraz to już z górki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 19.05.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 No to gratulowac ekipa, teraz trza wytoczyc ciezkie dzialo, tzn szrota jakiegos:) czy mowiac szrota mialas na mysli to? bo jesli tak to po pierwsze primo nie jest taki znow ciezki po drugie primo w ubieglym roku udalo mi sie go po kilku latach bezruchu odpalic a nawet przejechac kawalek wiec moze nie trzeba by bylo wypychac po trzcie primo i ostatnie to nie jest zaden szrot:) to jest puzzel moj pierwszy samochod, ktory ma u nas wyrok dozywocia zdjecia stanu 0 beda jak polozymy smarka spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 19.05.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 śpi już ten smark?? mój chwilę temu odpłynął.. czekam na zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 19.05.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 spi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 20.05.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 rewelacja.. przepiękny stan 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 20.05.2012 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 bo ja wiem... troche bloczkow, troche betonu, troche stali i od cholery piasku... zeby od razy ze przepiekny... no moze tyle ze staramy sie miec na budowie porzadek i zawsze posprzatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 20.05.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 och...kochanie Ty moje...w końcu zauważyłeś!!!! w końcu zauważyłeś, że KTOŚ na tej budowie sprząta...no pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 20.05.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 a to bedzie nam roslo przy furtce jarzebina akacjowa lub akacja jarzebinowa ewentualnie z kolei to wyrasta nam z tarasu a na budowie nie sprzata nikt, porzadek i lad utrzymuje sie samoczynnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 21.05.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Naprawdę super.. czyściutko i w ogóle, równiutka płyta.. oby szybko do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 21.05.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 no i masz..."babo placek" ;P a już myślałam, że mąż mnie trochę pochwali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 21.05.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 oj niedobry ten mąż.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 21.05.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 no generalnie pochwala sie nalezy wczoraj pani inwestor dzielnie malowala murki i kleila folie na pozioma izolacje, z takim poswieceniem ze wysmarowala sobie nawet... ... no co? pochwal sie moja droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts