Gosia_A 11.10.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 braaaawwwoooo, braaaawooo, cuuudnie!! mój Mąż i jego pomocnicy-wspólnicy (ten z lewej i ten z prawej) są najwspanialsi na świecie... (żeby nie było, że własna, osobista żona go nie podziwia ;P podziwia baaaaaaardzo) może jutro pstryknę jakieś zdjęcie-żeby było bardziej aktualnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 12.10.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 I zaraz sprawdzimy czy piony są prawidłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 12.10.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 :Psą idealne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 12.10.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Oto wierna żona, murem za mężem Prostym murem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.10.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 taka żona to skarb:)teraz musisz się mężu Gosi odwdzięczyć za taką lojalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 12.10.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 wyjedzie czlowiek na pol dnia do klienta i juz tu zadyme mi w dzienniku kreca... piony sa, poziomy sa, dziury sa jak trzeba wszytsko jest nie podlizywac mi sie tu, co to ma byc za kolko wzajemnej adoracji wrocilem dzis chwile wczesniej i udalo sie skonczyc pion kuchenno-spizarniany. wychylilem go jakies 3cm powyzej poziomu stropu i wyzej na razie nie ciagne. jutro sprubuje skonczyc pion 6 kanalowy... oby pogoda sie utrzymala taka jak dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 13.10.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Dzisiaj i jutro będzie popadywało w całej Polsce, ale w Poznańskim ma być przynajmniej ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 13.10.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Tomek u Ciebie zawsze świeże informacje pogodowe, nie ma po co telewizora włączać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 13.10.2012 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 nie pada, swieci slonce, jest przyjemnie cieplo muruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 13.10.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Nie znudziło ci się już murowanie tych kanałów A gdzie dokumentacja że prosto w pionie w poziomie i dziurawo tam gdzie trzeba:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.10.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 jak będzie zimno, zaradzimy, wszyscy będziemy chuchać i dmuchać to temperatura się podniesie, u nas na pomorzu straszny ziąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 17.10.2012 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 znowu przestoj od soboty... znowu nie mam kiedy tknac budowy... moze jutro sie uda zostac w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 17.10.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Tak to bywa ja też od niedzieli nic nie zrobiłem bo więcej obow. w pracy i człowiek wraca do domu o 18.00 to już nie ma sensu jechać na budowę. Jutro mam wolne to jadę ocieplać ścianę zewnętrzną. Ma nie padać więc pogoda ok na takie prace. W weekend dalszy ciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 18.10.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 pogodę mamy dziś przepiękną w Poznaniu/Luboniu!świeci słońce i jest cudnie!zapowiada się, że coś się dzisiaj będzie działo na budowie, tylko muszę chyba obudzić wreszcie kierownika, bo wrócił biedak nad ranem z pracy... noooo toooo....miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 18.10.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 no tak... troche pospalem no ale komin dymowo-wentylacyjny do kominka stoi, pion 6 kanalowy tymczasem czeka jeszcze na 3 ostatnie warstwy, moze uda sie to jutro zrobic. jesli tak to w sobote sprubuje obmurowac calosc dookola i moze wtedy uzupelnimy zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.10.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 pogoda ma być super. więc owocnej pracy i obfitej fotorelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 20.10.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 pogoda byla faktycznie super, no i dzieki temu udalo sie pokonczyc kominy. dodatkowo obmurowalem jeden ze szczytow bloczkami #6 i zabezpieczylem je deskami... nie wiem czy sa jakies zdjecia, ja nie mialem czasu, ale jesli Gosia niczego nie zrobila to jutro uzupelnimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 20.10.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Oby zima odpuściła tak jak w tamtym roku i obyście dach zdążyli położyć.. zawsze w zimę coś w środku można dłubać.. a jeśli pokryjecie dach to okna tez w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 20.10.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 jesli wogole dach to tylko odeskowany i pokryty papa okna to melodia przyszlosci, napewno nie wczesniej niz 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 20.10.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Gosia zdjęcia oczywiście zrobiła, przedwczoraj również, ale jakoś nie przegrała...:/ nawet jeśli uda nam się jakimś cudem dach zrobić w tym roku to okien już na 100% nie...zresztą-najpierw i tak muszę zobaczyć na żywo u kocurków te szarości (chociaż mi konkretnie nie może wyjść z głowy bazaltowy, a nie grafitowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts