bury_kocur 13.11.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Cześć pyskaty Tomaszu! Pracuj, pracuj na budowie, to nie będziesz mieć siły na złośliwości, a mury dalej będą rosły, same zyski, widzisz? Szykujcie się powoli na wizytę, bo u nas za tydzień plus minus powinny być okna A propos - jechałam sobie przez Luboń niedawno i gapiłam się wzdłuż drogi z nadzieją, że znajdę Waszą budowę Gdyby nie drobny szczegół, że jechałam pociągiem, pewnie nawet bym zrobiła nalot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 13.11.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Jak tam na placu boju Postepy jakieś są? Nic jadę walczyć dalej do domu. Trza układac tę chol .... wełnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.11.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 kocurku ale on się właśnie w ten sposób nakręca. jak się tak wyzłośliwi u Ciebie, to dopiero ma powera i tak zasuwa, że pewnie już skończył te swoje mury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 14.11.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 trapezowa antracyt?więcej fothttp://allegro.pl/dom-w-prestizowej-okolicy-zobacz-lodz-zabiczki-i2784351390.html http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/27/84/35/13/2784351390 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 14.11.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 (edytowane) Etos meskosci, posadzic drzewo, miec syna i wybudowac dom... taaa... w kwestii syna chcialem dzis, bo co tam budowanie, co tam wszystko inne... wrocilem z budowy, gosie z malym costam sobie dziubali w pokoju. usiadlem do kompa, wlaczylem youtuba zeby costam gralo. mam taka ulubiona wersje jednego dokonalego, ponadczasowego kawalka. oryginalna, plytowe warsje woze w zmieniarce w samochodzie i czasem sie trafi ze leci jak wioze smarka do przedszkola... w kazdym razie wlaczam youtuba, i "dorosle dzieci", wersja live z warszawy 2009 rok, zespol TURBO ze Struszczykiem i goscinnie Kupczykiem na wokalu. wlaczam i sie zaczyna. mlody podniosl glowe, "ej, ja to znam" i przyszedl do mnie na kolana, malo tego ze siedzial wpatrzony w TURBO jak w najlepsza bajke to jeszcze odspiewal z nimi pewnie z polowe tekstu... idac za ciosem pozniej bylo TSA i "51" oraz KAT i "Lza dla cieniow minionych" (obie wersje Live) bo to tez sie przewija w samochodzie...i to tez mlody zna moj 5 letni syn. krew z krwi. mam nadzieje ze czym skorupka za mlodu... ehhh... poczulem sie dumny PS. wiele bym oddal za mine katechetki gdyby jej mlody z KATem wyjechal PPS... no skoro domy w "prestizowej okolicy" kryje sie trapezowa blacha, i to w centralnej polsce, w miescie lodzi znaczy sie, to mnie sie ta blacha tez podoba Edytowane 14 Listopada 2012 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 15.11.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A co najciekawsze, te ładniejsze, ciekawsze w formie, kryte są blachą.Szkaradełka, typu dworek straszydełko, kryte są dachówką ceramiczną, czerwoną.Ja mieszkaniec miasta UĆ , Ci to mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 15.11.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Szkaradełka, typu dworek straszydełko, kryte są dachówką ceramiczną, czerwoną. zapomniales dodac ze ta najbardziej mega super blyszczaca wersja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.11.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 oj tam. jak ktoś tak lubi, to co mu żałować? jak tam postępy na budowie? kiedy więźbę stawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 16.11.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) scianka kolankowa na froncie jet, na tyle natomiast jest 1-sza warsrwa, jutro bedzie reszta. po za tym wyciagnalem polowe stempli Edytowane 16 Listopada 2012 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 17.11.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 ok, przod i tyl mamy wymurowane. zostaly 4 pola, po 6 bloczkow na szczytach i mozna by szalowac i zalewac slupki oraz wieniec... Gosia zrobila dzis jakies zdjecia to moze cos wieczorem sie pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 19.11.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Dzień dobry wszystkim:) Trochę 'zaniemogliśmy' ostatnio z Tomaszem...ale ja już powoli wracam do żywych, chociaż antybiotyk drugi tydzień biorę Tomasz chyba nie jest jednak taki "zły" (nooo złośliwy to co innego:P) bo jak to przywykł powtarzać: "złego diabli nie biorą", a jego dzisiaj też dopadło (baaaa-chyba pierwszy raz z powodu choroby nie poszedł do pracy-niewiarygodne, wprost niemożliwe!!) a jednak...miejmy nadzieję, że Złośliwiec nad złośliwcami niedługo powróci do formy, bo w środę drewno przyjeżdża!!! Zdjęcia wrzucę pewnie najwcześniej jutro, bo w domu będę dzisiaj późno... Co tam kasa, co tam pogoda...zdrowie najważniejsze:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 19.11.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) Edytowane 19 Listopada 2012 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 20.11.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Oczywiscie ze zlego nie biora, wlasnie dlatego szybko zauwazono pomylke i juz jestem spowrotem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 20.11.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Cóż Tomaszu, widzisz, że tylko anioły są w stanie z Tobą wytrzymać... Pozdro, Gosia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 20.11.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 coś w tym jest...:lol:rozanieliłam się na dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 21.11.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 jest drewno... i jest go od cholery te 8,5 kubika wyobrazalem sobie jako 1/3 no najwyzej 1/2 tej ilosci ktora przyjechala. jak na razie nie mam absolutnie zadnych zastrzezen do naszego tartaku. drewno przyjechalo bez pozlizgu, na ustalona godzine, sposob poukladania, poprzekladania i powiazania ze soba poszczegolnych belek budzi moje zaufanie. jakosci impregnacji oczywiscie nie sposob ocenic, wiec tutaj nie mam zdania. elementy sa na obecna chwile proste, nie poskrecane, bez ubytkow i wad (jakies drobne oflisy gnieniegdzie owszem sie trafia, ale to drobiazgi), sloje sa dosc geste. na wszystkich dlugosciach sa dosc spore zapasy. podsumowujac, na razie jestem sklonny nasz tartak polecic co bedzie dalej, zobaczymy. mam nadzieje ze w momecie jak sie zabiora za konstrukcje to bedzie rownie dobrze. HDS ktory z drewnem przyjechal niestety nie dal rady wjechac do nas na dzialke, wiec oboje panowie ktorzy ukladali drewno (no i ja tez w roli pomagiera) urobili sie po same pachy (najdluzsza murlata miala ponad 8 metrow i przekroj 16x20cm...) bo lacznie elementow konstrukcyjnych jest 80szt... i kazdy trzeba bylo przeniesc, poskladac, poprzekladac w poziomie oraz w pionie, pospinac wastrwami, pospietrzac... i teraz rece ciagne za soba po podlodze prawie ze no ale drewno jest... i pachnie pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 21.11.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 no i mamy już pomysł na tegoroczny prezent świąteczny...zestaw kosmetyków o zapachu lasu;) zapach tartaczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 21.11.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 no i mamy już pomysł na tegoroczny prezent świąteczny...zestaw kosmetyków o zapachu lasu;) zapach tartaczny ale koniecznie tartaczny swierkowy z nuta zielonego barwnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.11.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 dobre dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 22.11.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 naczelna fotografka uzupełnia dokumentację fotograficzną...na razie tylko o 1 zdjęcie, ale może dzisiaj zrobi kolejne... to oto drewno wzbudza w Antonim takie emocje... hmmm....a może to dla siebie powinnam sprawić wyżej wymienione perfumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts