Gosia_A 30.11.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 poza tym mamusia rozpoczęła przygotowania do świątecznego kiermaszu przedszkolnego:) dzieci zbierają na wycieczkę, więc trzeba coś wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.11.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 30.11.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Tomek u nas też słupy były szalowane płytami osb ( zostały z wieńca ze stropu) i super sprawa, bo naprawdę szybciej to szło... U nas zima już jest, mam nadzieje,że do was tak szybko nie dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 30.11.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 My też szalowaliśmy praktycznie wszystko płytą osb, drewno było tylko w charakterze wzmocnienia (akurat na słupkach przybite w poprzek, oprócz tego szpilki i bez problemu). Zdolna mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 02.12.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 no... weekend z glowy... wiec tak, dzieje sie jednak. moze nie jakos spektakularnie, niejakos super szybko... ale sie dzieje, cegielka do cegielki, bloczek do bloczka... i do przodu dostalismy w ostatnich dniach wiatr w zagle, dostalismy oboje, choc zapracowala na to wylacznie Szanowna Zona i w zasadzie to wylacznie jej zasluga i ciezka praca zaowocowaly nie wiem czy mogli bysmy dostas w ostatnich dniach jakas fajniejsza, lepsza informacje naleza sie gratulacje i brawa, i uklony po pas tak wiec dziubiemy dalej. stemple juz wywalone, i zrobilo sie pieknie, przestronnie, jasno, przestrzennie... scianke kolankowa mamy w zasadzie gotowa do zbrojenia i szalowania, zabiore sie za to w tygodniu, no i jesli tylko pogoda pozwoli to sprubujemy przed koncem roku zalac drugi wieniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 03.12.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Gosia zaczęłaś swoje świąteczne cudeńka. tez bym taki chciała, ale w ogóle nie wiem, jak się za to zabrać. przeprowadziłabyś tu jakiś przyspieszony kurs dla mniej zdolnych koleżanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 03.12.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 dostalismy w ostatnich dniach wiatr w zagle, dostalismy oboje, choc zapracowala na to wylacznie Szanowna Zona i w zasadzie to wylacznie jej zasluga i ciezka praca zaowocowaly nie wiem czy mogli bysmy dostas w ostatnich dniach jakas fajniejsza, lepsza informacje naleza sie gratulacje i brawa, i uklony po pas jakiś niejasny ten wpis. co to za informacja - jaśniej proszę. oczywiście gratuluję, biję brawo i kłaniam się tak nisko, jak tylko pozwala mój stary kręgosłup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 03.12.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 No właśnie Tomku, co to za tajemniczość??? A że zasługa żony to przecież jasne, my kobiety mamy same zasługi i wszystko dzięki nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 03.12.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 No właśnie Tomku, co to za tajemniczość??? A że zasługa żony to przecież jasne, my kobiety mamy same zasługi i wszystko dzięki nam Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 03.12.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 nic wiecej nie moge zeznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 03.12.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 No trudno, najważniejsze że fajnie Wam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 03.12.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Dzień dobry:) Dzieje się ostatnio, dzieje...oby sił/zdrowia wystarczyło, aby wszystkie plany zrealizować Co do wianuszków...w tym roku niestety nie bardzo jest na nie czas, podejrzewam, że zakończy się tylko na tym jednym-do przedszkola Do zrobienia wianuszka potrzebne są: podkład z wyplecionych pędów-np.winobluszczu (można kupić gotowy podkład ze słomy lub gąbki florystycznej), pistolet na klej termopotliwy, oczywiście laski kleju (zużywa się dużo) i cała masa różnych różności florystycznych (można je zebrać podczas spaceru lub kupić na allegro;), cóż więcej...odrobina wyobraźni, cierpliwości i mało wrażliwych na wysoką temperaturę opuszków palców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 03.12.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 nic wiecej nie moge zeznac No to proponuje dla nas osobny wątek pt. " co Tomasz A miał na myśli " Oczywiście gratuluję, biję brawo i kłaniam się tak nisko, jak tylko pozwala mój jeszcze starszy kręgosłup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.12.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 gratulacje, brawa i ukłony, ja tam kręgosłup mam młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 04.12.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 ach...dziękuję bardzo za brawa i ukłony, ale nieprzyzwyczajona jestem do takich pochwał co ja zrobię, jak Wam wszystkim strzeli coś w tych starych i młodych kręgosłupach?chyba ketonal w żelu będę musiała wysyłać pocztą tak poza tym...jak wyjeżdżałam z Poznania o 6:12 to zaczął sypać śnieżek...zrobiło się pięknie, tylko co z budową?:(oby w sobotę było ładnie i w plusie...w ogóle do ilu stopni poniżej zera można murować? acha i eszcze jedno...czy ktoś z Was ma szare okna?tzn. jasnoszare? Prawie jesteśmy zdecydowani na obustronny RAL 7040 (niesamowite, jak długo można się zastanawiać na kolorem okien...) tylko nie widzieliśmy ich "na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.12.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Na pewno można do -5, do betonu daje się dodatki "zimowe" a ma być około zera. Tylko później dobrze by było przykryć ten wylany beton np matami słomianymi, może deskami (pewnie jakieś macie na stanie ). Jasnoszare okna ma jeszcze MSU, popatrz w dzienniku, tylko to tez kolor aluminium. Przemyślcie kwestię rolet, nie zawsze są warte włożonej kasy (napisałam u siebie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 04.12.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Wiatr w żagle przypuszczam, że finansowy Cronin idę poczytać u Ciebie jak to z tymi roletami, bo my ciągle się wahamy czy naścienne montować... Co do szarych okien to nasi sąsiedzi mają, wyglądają pięknie do nowoczesnych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.12.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 trochę to stare ale tu są szare post 82 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?86537-Okna-biale-czy-kolorowe/page5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 04.12.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 E, no ładne! Zresztą te szczotkowane aluminiowe też śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 04.12.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 cronin: dzięki, już się wypowiedziałam w sprawie rolet-tylko u Ciebie w dzienniku;)Ja mam mieszane uczucia, Tomasz nie bardzo jest do rolet przekonany, czyli pewnie ich nie będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts