krzysztof5426 02.02.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 STO lat Tomaszu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 02.02.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) uwaga, uwaga!!!!!!!!!!!! mamy schody!!!!!!!!!! tralaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ależ mnie duma rozpiera...że też sobie takiego zdolnego męża wybrałam kto by pomyślał te 15 lat temu, że On taki zdolny jest...hehehe:lol2: Edytowane 2 Lutego 2013 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 02.02.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Edytowane 2 Lutego 2013 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 02.02.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 No pięknie! Wielkie gratulacje oraz wyrazy podziwu! Teraz już możesz śmigać na górę jak człowiek, Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 02.02.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 noo właśnie! dzisiaj jeszcze miałam lekki strach przed zejściem, bo płyty są nieprzykręcone i nie ma balustrad, ale jest o NIEBO lepiej, ale jestem szczęśliwa:lol2: 'tylko' schody, a tyle radości mi sprawiły:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 02.02.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 teee prawie jak moje.. prawie.. bo my mamy zieloną płytę wiórową.. super wyglądają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.02.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 WOW super. W zasadzie mogłyby tak zostać gdybyście preferowali styl loftowy Ale mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 02.02.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Wreszcie ma ciekawość została zaspokojona uff Ja bym je tak juz zostawił. Elementy metalowe pomalować na srebrno a płyty na biało i woala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 02.02.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Tak mi się te Twoje schody spodobały że mówię do Przemka - a może zrobimy stopnie z płyty osb? Nie zgodził się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 02.02.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 hahahah...Kwitko...ja to samo powiedziałam Tomaszowi, że takie mi się podobają (no tutaj to są stare płyty), ale powiedział, że będą się kruszyły, więc odpadają, ale wyglądają całkiem nieźle:lol2:rewo66: stal będzie na szaro, stopnie z jasnego drewna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 02.02.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 zdjecia byly, pochwaly byly, no... to w zasadzie sie nie mam potrzeby odzywac pojde, ksiazke poczytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 02.02.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Ty się przygotuj bo jutro zawozimy stal do teścia i decyzją komisji (ja i Przem) zostałeś wybrany na głównego eksperta Wiec jak tylko teść zacznie spawać zawalę Cię zdjęciami;) Mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 02.02.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 co ja sie tam znam, nawet uprawnien spawalniczych nie mam, elektryczne mi sie skonczyly a wysokocisnieniowe koncza sie chyba w marcu potrzeba matka wynalazku, i nic ponad to. potrzebowalem schody zeby nie targac na gore wiaderek z zaprawa i klejem po drabinie. zreszta z bloczkami po drabinie wchodzi sie tez wybitnie niewygodnie. prace zbrojarskie i szalowanie budza we mnie wstret i obrzydzenie, wiec wylewanie schodow jakos mnie przerazalo. ktos podzucil temat stalowych schodow, Gosia zaaprobowala., wyrysowalem sobie na ile potrafie, kupilem co trzeba i tyle, sa schody gdyby to podsumowac to na razie liczac wraz ze wszelkimi kupowanymi materialami (tarcze do ciecia, sciernice listkowe czy typu octopus, drut do spawania) to nie pekl jeszcze tysiac zlotych (stal jakies 680 chyba, plyty OSB wykozystalem stare po szalunkach - a na szalunki kupilem juz tez uzywki, 4 cale plyty za 2 stowki), do tego dolozymy potem pare groszy na odpowiednie i estetyczne wykonczenie konstukcji. nastopnice trzeba bedzie gdzies zlecic i to bedzie najwiekszy koszt, ale sadze ze sie w 2 tysiacach zamkna. podsumowujac, bez balustrad i szklanych wypelnien powinno wyjsc nie wiecej niz 3,5 tysiaca. gdyby odpuscic szklo pewnie dobili bysmy do 4 tysiecy... ale cos mi podskornie mowi ze szkla nie podarujemy sobie... i bedzie slicznie PS. zamiast ksiazki otwarlem piwo, "armagedon 2012" z browaru "Krajan" w Nakle. calkiem dobre ciemne piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 03.02.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Też Ci posłodzę- fajne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 03.02.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 schody (konstrukcja) pomalowane Cortaninem F, teraz cale sa czarno-fioletowe, juz nie rdzawe i "laciate" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 03.02.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 A gdzie dowód tej fioletowej czerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 03.02.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 dowody być może pojawią się jutro, ponieważ dzisiaj naczelna fotografka również zakasała rękawy do pracy, a że pod koniec nie mogła nawet palcem u nogi zamarzniętym ruszyć to zwiała czym prędzej do ogrzewanego domu, rozmrażać swoje stópki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 03.02.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 choinka!! dlaczego te płytki drewnopodobne są takie drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 03.02.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Bo udają drewno a nim nie są Fałsz zawsze drogo kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 04.02.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 łał, przez chwilę mnie nie było, a tu i schody i impreza była. 100 lat Tomaszu!!! i gratuluję talentów schodowych. jak tam fotografka, odmroziłaś paluszki? to już płytki kupujesz? ale ci fajnie - masz już schody, a zaraz będziesz miała i podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts