Gosia_A 04.02.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 elo max-maniacy ...schody mam i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu:) ale dachu jeszcze nie mamy nad głową :pmyślałam, że jak będzie strop nie będzie padało nam do salonu, a tu masz....klops:mad:jak wybierałam wodę z chałupy, tak wybieram...:mad:podłogi...hmmm...może jesienią będą;)ale powoli orientuję się w cenach i jestem...niepocieszona, a właściwie to nawet trochę zła:mad:nie chcę wyposażenia z najwyższej półki, no ale niektóre ceny to lekka przesada:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 04.02.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 ale masz jeszcze czas, więc i szansę na jakieś promocje, albo poszukanie czegoś innego. na pewno kupisz to, co sobie wymarzyłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 04.02.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Gosiu !Zerknij do Praktikera, coś tam było przeceniane. - Płytki. Gratuluje schodów. Fajne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 05.02.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 tak naprawdę do czasu zakupu płytek jeszcze ceny mogą zmienić się nie raz i nie dwa, teraz i tak są ważniejsze wydatki na głowie, ale i tak jestem zniesmaczona tymi płytkami:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 05.02.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Gosia ja też byłam okropnie zniesmaczona cenami płytek. Drogie są i te na podłogę i na ściany. Żeby zaoszczędzić pojechaliśmy po płytki pod Kielce, do fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.02.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Taaa widzę Gosia że też polujesz na drewnopodobne Z Praktikera ja brałam płytki hiszpańskie i je oddałam , więc trzeba uważać. Mają jeszcze inne, to zależy jakie chcesz czy bardziej rustykalne czy eleganckie Duży wybór jest w OBI. Popatrz tez na allegro, Tutli polecała tego sprzedawcę, ma różniste płytki i fajne ceny TU przykładowa aukcja. Niestety tych płytek które ja chciałam nie ma już, więc zapewne zostanę przy panelach. Problem z płytkami polega na tym, że koniecznie trzeba je zobaczyć na własne oczy, zdjęcia przekłamują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 05.02.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Żeby zaoszczędzić pojechaliśmy po płytki pod Kielce, do fabryki pod Kielce?Kwitko????przecież to kawał drogi, ceny były tak okazyjne, że warto było jechać aż tak daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 05.02.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 to zależy jakie chcesz czy bardziej rustykalne czy eleganckie Niestety tych płytek które ja chciałam nie ma już, więc zapewne zostanę przy panelach. Problem z płytkami polega na tym, że koniecznie trzeba je zobaczyć na własne oczy, zdjęcia przekłamują. cronin: zdecydowanie rustykalne:yes:my raczej będziemy mieli cały dół w płytkach, ponieważ: 1. będzie podłogówka prawdopodobnie wszędzie 2. kiedyś zapewne będzie psiak:yes: (no i jak już to zostało gdzieś napisane...raczej niemały;)) więc płytki wydają się najbardziej rozsądnym rozwiązaniem, ale jak będzie nie wiem, bo na razie nawet dachu nad głową nie mamy...wizja domu jest, ale wiem, że w trakcie może się coś zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.02.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 My też podłogówka wszędzie, i tez będą zwierzaki, ale jeśli nie znajdę płytek które będą mi się naprawdę podobały, to położę tymczasowe panele. I poczekam na płytki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 05.02.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 A ja Wam powiem że na płytkach psy się strasznie ślizgają i źle im się chodzi, zwłaszcza szybko Ale też nie chciałabym widzieć drewnianej podłogi użytkowanej przez psiaka Gosia ceny były mega okazyjne, a pojechaliśmy tylko dlatego że mieliśmy udostępniony samochód dostawczy z pełnym bakiem Więc podróż za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 05.02.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 pod Kielce?Kwitko????przecież to kawał drogi, ceny były tak okazyjne, że warto było jechać aż tak daleko? moja droga zono... pozwole sobie przytoczyc kilka znanych ci historii... -rok 2004 - maluchem jedziemy do Wroclawia po dach do garbusa (dla powatpiewajacych wkleje zdjecie na dole) -ten sam rok - 2004 - kupujemy kolejny dach, tym razem nieco lepiej wyciety... w Olsztynie - kolega przywozi nam go busem w nocy -rok 2005 - z Zakopanego Agwa do spolki z Robinem przywoza nam przednie zawieszenie do garba -rok 2005 zima - listonosz przynosi paczke z wycietym tylnym okienkiem z Ovala (1/3 dachu garbusa) - miejsce nadania Jelenia Gora -rok 2007 - za oceanem, konkretnie na Florydzie kupujemy kilka shifterow, kolektory dolotowe i jakies drobiazgi i ciotka Petera wysyla je nam w paczce PolAmerem -rok 2007-2008 - niezliczone ilosci pojedynczych felg z Porsche 928 i 944 przyjezdzaja do nas z Niemiec, Szwajcarii i Danii kurierem - lacznie uzbieraly sie ze 3 pelne komplety -rok 2008 - kupujemy na Allegro lodowke... we Wroclawiu -rok 2012 - cegla z Krasnika -rok 2012 - ksztaltki kominowe z Katowic im dalej tym ciekawiej chyba maluch w chelmie z garbusowego faltdachu tajemnicza paczka z jeleniej gory... listonosza nie bylo zza niej widac to bylo w paczce i to co z tego powstalo. stan na "ubiegle lato", po domu garbaty jest nastepny w kolejce do skonczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 05.02.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ja tutaj też podglądam lecz nic nie piszę ale teraz to już nie mogę zmilczeć....... PIĘKNY GARBUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 05.02.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Oj, mi też serce skoczyło, jak zobaczyłam:jawdrop: Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 05.02.2013 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 moj pierwszy samochod, od 14 lat z nami tylko rok krocej niz jestesmy para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.02.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Och, zatkało mnie gratuluję fantazji i uporu w dążeniu do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.02.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 dlaczego mnie to nie dziwi w Waszym wydaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 06.02.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) oo reeeety!!!!!!!!!! aż łezka zakręciła się w oku...mój kochany Maluszek...tyle dla nas zrobił. ja tylko dodam, że garba Tomek też sam naprawia (spawa, łata, nawet tapicerkę na siedzenia uszył!!!SAM!!!a ja nie potrafię guzika przyszyć porządnie;) trochę "nienormalni" jesteśmy to fakt... i dobrze nam tak, prawda Tomuś? (wystająca przez okno rączka to oczywiście nasz pierworodny majstruje za kierownicą) Edytowane 6 Lutego 2013 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 06.02.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Garbek śliczny i czarny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 06.02.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Garbek śliczny i czarny ! krzysiek, zmien monitor lub okuliste garbaty jest w kolorze Dark Rosewood z palety Chryslera, to takie ciemne bordo, wpadajace w braz i sliwke, perla PS. ide ponitowac prowizoryczne stopnie do schodow aby nikt na pysk nie spadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 06.02.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 To garbusa nie kończysz? I w tym roku na zlot nim nie pojedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts