krzysztof5426 24.02.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 W piątek i w Łodzi i Poznaniu ma być od 13 do 15 ===== 5 o C ===== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Grażyna 24.02.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam w związku z tym, że znalazłam dzisiaj wasz dziennik wypadało by się przywitać i pogratulować ciekawego dziennika budowy:) Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 24.02.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam w związku z tym, że znalazłam dzisiaj wasz dziennik wypadało by się przywitać i pogratulować ciekawego dziennika budowy:) Pozdrawiamy W związku z tym, że się witacie i gratulujecie, my witamy Was również i dziękujemy Krzysiek - trzymam Cie za słowo. Jesteś osobiście odpowiedzialny aby się Twoja prognoza sprawdziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 24.02.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 O rzesz Ty !To piwo Cię boli ???Odwilż murowana !Będzie drugie, jak się prognoza sprawdzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 24.02.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Jak się prognoza sprawdzi a dodatkowo utrzyma przez cały weekend to będzie 4-pak Tak że wiesz... możesz zacząć uskuteczniać gusła, czary i co tam jeszcze żeby tylko na weekend była wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 24.02.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 U nas w sobotę była zima (śnieg i (-) 1* a w niedziele juz wiosna słoneczko i +5* To chyba już ostatnie podrygi zimowej ostrygi Przyszły weekend ok _10* Ale najawazniejsze ze dzień juz coraz dłuzszy Będzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 24.02.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 nie mogę się powstrzymać...muszę wkleić pasuje do naszej krzywej cegły, gitary Tomasza, mojego zamiłowania do roślinek i książek, na które będziemy potrzebowali sporo miejsca... Już wiem, gdzie coś takiego wyczarujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 25.02.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 No i przede wszystkim: zrób to sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.02.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 fajna inspiracja. a po samodzielnym zbudowaniu domu, wykonaniu schodów i po drodze pewnie jeszcze wielu innych rzeczy, to taki regalik to będzie dla Was bułka z masłem. PS. ale Tomasz chyba nie był za malowaniem cegły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 25.02.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Pewnie, że nie był, własną piersią cegłę zasłoni To ja byłam za i zdania nie zmieniłam, tyle że ja się zamachnę wyłącznie na swoją Tomaszowa pasuje do koncepcji niemalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.02.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 pamiętam kocurku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 25.02.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) nasza cegła pozostanie nietknięta, nooo...pewnie jeszcze z 5 razy będę ją musiała przejechać szczotą, ale potem będzie już niepoprawiana:lol2: p.s.wysiewałyście coś już Kobitki do ogrodów? w sensie-nasiona na rozsadę? Edytowane 25 Lutego 2013 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.02.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 ja się zabieram i zebrać się nie mogę.:no: ale planuję na dniach zasiać jakieś pomidorki koktajlowe. tylko nasiona muszę kupić. może jeszcze jakieś pory i selery (chociaż nie wiem po co, może dla frajdy?). a Ty już chyba coś siałaś. muszę zajrzeć na poprzednią stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 25.02.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 W tym roku jakoś spóźniłam rozsady, ale dziś planuję nadrobić. Na pierwszy ogień idą pomidorki i rączniki, a dalej się zobaczy. Jak za tydzień będzie tak ciepło, jak podobno ma być, to inspekt czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.02.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 a no widzisz. jeszcze o ziółkach zapomniałam.muszę dopisać do listy zakupów. polecam tymianek, jeśli jeszcze nie masz. bardzo szybko się rozrasta i jest całą zimę zielony. no i najważniejsze, że wieloletni. nie trzeba co roku siać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 25.02.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Nic nie sieję, bo "ogródek" wygląda jak lej po bombie, tragedia. Nawet sadzić nie ma gdzie i czego - ale postanowiłam kupić ze 3 brzozy i posadzić w narożniku działki, żeby nie tracić czasu - niech sobie już rosną, a w tym miejscu to ani nawiezienie ziemi, ani montaż ogrodzenia im nie zaszkodzi. Za resztę będę mogła się zabrać dopiero po uporządkowaniu i podniesieniu terenu, na co na razie nie ma czasu ani pieniędzy Pierwszeństwo zagospodarowania sił i środków ma dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.02.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 bowess a możesz doradzić jakąs dobrą odmianę pomidorków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 25.02.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Bardzo polecam koktajlowe - nie chorują, bardzo dużo owocują, dobrze rosną na zwykłej grządce (nie trzeba szklarenek, folii). Moje ulubione to zwykłe czerwone czereśniowe i żółta gruszka, bo fajnie razem wyglądają w sałatkach i na kanapeczkach. Z większych u mnie udają się najlepiej Betalux. Taki zwykły pomidor, ale też nie choruje i dość obficie owocuje. No i są niskie, a u mnie często mocno wiele, więc takie przyziemne lepiej sobie radzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.02.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 dzięki za informację. mam nadzieję, że Tomasz nas nie wyklnie, że poważny budowlany dziennik zamieniłyśmy mu w poradnik ogrodniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 25.02.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 nie mogę się powstrzymać...muszę wkleić [attach=config]172746[/attach] pasuje do naszej krzywej cegły, gitary tomasza, mojego zamiłowania do roślinek i książek, na które będziemy potrzebowali sporo miejsca... Już wiem, gdzie coś takiego wyczarujemy... rewelacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts