Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

niby troche odpuscilo... ale tylko troche

rano wychodzilem z mlodym przed 7 z domu to bylo -9, ale kolo poludnia bylo +1... wiec nie najgorzej.

w zwiazku z powyzszym, z najwyzszym poswieceniem, bolacym lewym zgieciem lokciowym (cos mnie dzis kiepsko nakluli...) zaszalowalem caly przod "na gotowo"

jak sie zepne to jutro machne tyl...

W radiu zapowiadaja ze dzis od ok 17 ma u nas zaczac napierdzielac (nie, nie "padac", nawet nie "sypac" ale wlasnie "napierdzielac") snieg, i tak az do jutra do poludnia... minimum 20 centymetrow.

I czuje, czuje cholera w kosciach, ze przyjdzie mi po raz kolejny, po raz SIODMY ( 7 !!! ) zrzucac snieg ze stropu. Za szostym razem mialem juz dosc, Gosia mi pomogla, wiec jakos poszlo. Ale jeszcze raz, jeszcze tylko raz niech mi to cholerstwo biale napada to kupie odsniezarke.

Tomek !

A ja to wszystko chrzanie. Będę odgarniał...

... i nie tylko !!!

W czwartek zaczynamy sezon.

Woda już jest. Woda ognista też. Piwo zostanie dowiezione. Kaczki na rosołek kruszeją i kawałek świeżej wędzonki. W dwóch domach będzie napalone.

MIODZIO i bez Najjaśniejszych Koleżanek Małżonek !!!

Naprawdę współczuję budującym tej zimy. W tamtym roku mieliśmy farta bo zimowy zastój na budowie to były niecałe trzy tygodnie.

Teraz jak patrzę, to zimę mamy już czwarty miesiąc i naprawdę Wam współczuję tak długiej zimy, można się wk$%^&,bo człowiek chęci ma, a pogoda wszystko blokuje. Na całe szczęście to już kwestia kilku dni i musi się w końcu wypogodzić