aiki 03.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Witam i podziwiam.Zaczynamy w tym roku (właściwie to już bym zaczął) i na podobnych zasadach - może brat trochę więcej będzie pomagał.Jedyną zaletą tej zimy długiej jest tylko to, że sporo czasu siedzę i czytam.Wasz dziennik zajął mi 3 wieczory MSU jedna niedziela i chyba Netbeta całego poczytałem. Pozdrawiam i życzę powodzenia ps. Jak się zima skończy to będę w ziemię wchodził. oczywiście SAMOROBY bez ekip jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 04.04.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 aiki: witaj dziennik jeszcze załóż, aby móc do Ciebie/Was zaglądać... ja również życzę powodzenia i wytrwałości!! niech pogoda i gwiazdy Wam sprzyjają u nas z nowości: na sobotę zamówiony jest beton do zalania wieńca-nie będziemy już dłużej tolerowali tej zimy, wywołujemy wiosnę tak poważnie: oby pogoda pozwoliła zrealizować plany...miały być okna po świętach wielkanocnych, a my jeszcze wieńca zalanego nie mamy:bash: co za ogon...no nic, siła wyższa. Zobaczymy jak to będzie. Tradycyjnie-postaram się udokumentować "zdarzenie" i podzielić się dokumentacją fotograficzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.04.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 MSU jedna niedziela Cholera nie wiedziałam, że da się te wypociny w jedną niedzielę przeczytać, ale chyba nie na trzeźwo co? Powodzenia Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 04.04.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) update informacji: beton bedzie we wtorek. w sobote lenie smierdzace betoniarze nasi nowi nie pracuja... PS. jest mi to na rake bo moze zdarze wykuc w ziemii dziury pod te zasrane fundamenty slupkow... Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 04.04.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Dziennik jest w dziennikach.http://forum.muratordom.pl/blog.php?178347-quot-Dom-w-bor%C3%B3wkach-3-quot-MADDNa razie jeszcze nie zacząłem nic robić (zima) to i do samorobów nie przenoszę.MSU no niestety ja piję bardzo rzadko coś mocniejszego - dla mnie COLA będzie napojem budujących.I to przy niej ta niedziela była no i dwa małe szkraby na kolanach. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez aiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 07.04.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) na szybko wklejam kilka zdjęć, komentarz później... Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.04.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 oo to Ty taki młody jestes??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 07.04.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 nie, tylko tak dobrze wygladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 07.04.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Budowa domu odchudza, odmładza i odświeża (na mrozie), Wszyscy tak wyglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 07.04.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 "urobek " dnia dzisiejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 07.04.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Budowa domu odchudza, odmładza i odświeża (na mrozie), Wszyscy tak wyglądamy Tak tylko jak się skończy i czapkę zdejmie to jakoś tak łyso;) Hmm.. a ja dopiero zaczynam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 08.04.2013 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 lyso nie... ale siwo odrobine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.04.2013 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 No to się ruszyło teraz jak się wyrwiecie z robotą to będą iskry lecieć a ja tam wiedziałam ,że wy młodziki, po Gosi poznałam i jakieś znajome te spodnie robocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 08.04.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) msdracula: po Gosi?!?!??ależ mi miło...hehehehe... może po torcie urodzinowym Tomasza, który gdzieś tam w styczniu wkleiłam no w czwartej dziesiątce już od jakiegoś czasu jesteśmy...jeszcze młodzi?już niemłodzi?czy to ważne?;)czujemy się chyba podobnie, jak 15 lat temu, a to, że czasami plecy, kolana i inne części ciała bolą...no cóż...;)rower trzeba odkurzyć i kondycję trochę podreperować...pozdrawiam dziś wyjątkowo wiosennie...nie pamiętam czy już pisałam (a nie chce mi się teraz sprawdzać) kupiliśmy w leroyu ostatnio mały tunel foliowy do moich pomidorków, ha! Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 09.04.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 dotarlo wczoraj poczta elektroniczne serducho naszej chalupki PLC Mitsubishi MELSEC FX2N-32MT-DSS wprawdzie docelowo bedzie za maly, ale na start wystarcza nam 32 we/wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 09.04.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 i jeszcze jeden news od najblizszego poniedzialku czyli od 15.04 bedziemy mieli na budowie pierwsza ekipe - ciesle wlasnie potwierdzili ze beda miedzy 7 a 8 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jendrulakowalski 09.04.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Mógłbyś rzucić schemat Twojej instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 09.04.2013 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 na razie nie, jak narysuje to pokarze bedzie to najwczesniej jak zamkniemy bryle - czyli na koniec kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 09.04.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Tomku !A co to za maszt widoczny na zdjęciu z wpisu nr 1510 ? Jeszcze raz przyjrzałem się zdjęci i już wiem. Ubrałem mocniejsze okulary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 09.04.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 wieza GSM, 95 metrow od nas, mierzac w lini prostej (do podstawy, do anten bedzie wiecej bo sa na jakiejs tam wysokosci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts