Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam i podziwiam.

Zaczynamy w tym roku (właściwie to już bym zaczął) i na podobnych zasadach - może brat trochę więcej będzie pomagał.

Jedyną zaletą tej zimy długiej jest tylko to, że sporo czasu siedzę i czytam.

Wasz dziennik zajął mi 3 wieczory MSU jedna niedziela i chyba Netbeta całego poczytałem.

Pozdrawiam i życzę powodzenia

ps. Jak się zima skończy to będę w ziemię wchodził. oczywiście SAMOROBY bez ekip jesteśmy

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

aiki: witaj :) dziennik jeszcze załóż, aby móc do Ciebie/Was zaglądać...:D ja również życzę powodzenia i wytrwałości!! niech pogoda i gwiazdy Wam sprzyjają :D

u nas z nowości: na sobotę zamówiony jest beton do zalania wieńca-nie będziemy już dłużej tolerowali tej zimy, wywołujemy wiosnę:lol2: tak poważnie: oby pogoda pozwoliła zrealizować plany...miały być okna po świętach wielkanocnych, a my jeszcze wieńca zalanego nie mamy:bash: co za ogon...no nic, siła wyższa. Zobaczymy jak to będzie. Tradycyjnie-postaram się udokumentować "zdarzenie" i podzielić się dokumentacją fotograficzną.

Dziennik jest w dziennikach.http://forum.muratordom.pl/blog.php?178347-quot-Dom-w-bor%C3%B3wkach-3-quot-MADD

Na razie jeszcze nie zacząłem nic robić (zima) to i do samorobów nie przenoszę.

MSU no niestety ja piję bardzo rzadko coś mocniejszego - dla mnie COLA będzie napojem budujących.

I to przy niej ta niedziela była no i dwa małe szkraby na kolanach.

Edytowane przez aiki

msdracula: po Gosi?!?!??ależ mi miło...hehehehe...;) może po torcie urodzinowym Tomasza, który gdzieś tam w styczniu wkleiłam ;) no w czwartej dziesiątce już od jakiegoś czasu jesteśmy...jeszcze młodzi?już niemłodzi?czy to ważne?;)czujemy się chyba podobnie, jak 15 lat temu, a to, że czasami plecy, kolana i inne części ciała bolą...no cóż...;)rower trzeba odkurzyć i kondycję trochę podreperować...pozdrawiam dziś wyjątkowo wiosennie...nie pamiętam czy już pisałam (a nie chce mi się teraz sprawdzać) kupiliśmy w leroyu ostatnio mały tunel foliowy do moich pomidorków, ha!:lol2: Edytowane przez Gosia_A