Gosia_A 18.04.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) tymczasem uzupełnienie naszej dokumentacji fotograficznej z pola boju... proszę w szczególności docenić wykonanie zdjęcia nr 4... zrobiłam je z palety bloczków - na trzęsących się nogach... Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 18.04.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 18.04.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) i jeszcze coś... tatammmmmmmmm!!!!!!! cylindry zrobiłam z folii budowlanej, która nam została;) na razie jest tam galimatias, ale jak posadzę pomidorki w maju to wszystko uporządkuję; tunelik jest mały 200x300x190 (jakoś tak), ale jak już został postawiony to każdy ma swoje roszczenia terytorialne (ja chcę truskawki w tunelu, ja paprykę, a ja pomidorki i bazylię, w sumie to ogórki też by się przydały itp... a tutaj...płacząca truskaweczka...no nie mogłam jej nie sfotografować, prawda, że przepiękna? I kto ośmieli się powiedzieć, że rośliny nie są CUDNE? Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 18.04.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 O jaaa... chwilę człowieka nie ma na forum, a Antki już więźbę mają! No no! Gratuluję! i gratuluję Gosi wejścia na paletę bloczków (a ja już wchodzę po drabinie, której nikt mi nie trzyma! też robię postępy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 18.04.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 hej Kocurowo-jak dawno u nas nie byłaś, miło Cię widzieć;)ja do Was czasami zaglądam, ale jakoś się nie odzywam... WIĘŹBA ZROBIONA! tylko wieńca nie powiesiliśmy:( Panowie zaczęli już deskować, idą jak burza-dzisiaj pracowali 12 godzin, jutro mają zamiar rozpocząć kłaść papę ja połowę dnia pracowałam w ogrodzie-tzn głównie sprzątałam, wynosiłam ścinki belek, grabiłam, zbierałam gruz...i ledwo żyję...chociaż przyjemnie jest tak się zmęczyć na świeżym powietrzu;) Porządkoutrzymywaczka:lol2: zdjęcia będą jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.04.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 cudnie ! zielono na górze i na dole gratuluję odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.04.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 łooo szklarenka pierwsza klasa i jaki porządek w niej no i dach nad głową juz już prawie gratulacje a jak z blachą, dalej trapezowa? czy jakaś zmiana koncepcji mnie ominęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 18.04.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 trapez T20 z Ruukki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 19.04.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Oooo super szybciutko poszło z więźbą.. u nas to się ciągnęło i ciągnęło.. no ale sami robili.. jeszcze chwila i będzie dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 19.04.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Wpadlem na chwile na budowe bedac akurat przejazdem w poblizu i chlopaki zapierniczaja az furczy Jesli zdarzy sie jeszcze kiedys ze na budowie pojawi sie nam jakakolwiek ekipa to nasi Ciesle z p. Bogumilem i p. Januszem na czele wysoko stawiaja poprzeczke. Jak tylko zamkna temat dachu (w zakresie jaki ustalilismy) to z czystym sumieniem bede ich polecal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 19.04.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ho ho ho! No gratuluje! Bardzo szybko Wam (znaczy cieślą) poszło To blacha od razu? Bo miała być w przyszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 19.04.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 a no samemu z bratem. u szwagra stawiałem z doświadczonym i bardzo mnie wówczas wku....cym cieślą no ale przydało się.Nauczył mnie co i jak.Dach mam prosty bo już przy wyborze projektu patrzyłem pod kątem "zrobię se sam".W drzewie dłubać lubię, sprzęt mam więc "musi się udać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 20.04.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 gratuluję więźby i pomidorków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 20.04.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 No poszło ekspresem Bravo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 21.04.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 S S O (no taki troche oszukany, bo musze domurowac jeszcze szczyty powyzej nadprozy, ale ogarne to do srody:)) panowie Ciesle sprawili sie w 6 dni wliczajac w to odeskowanie, pokrycie papa oraz nabicie kotrlaty podsumowujac, od wczoraj od ok 21, nie bedzie nam juz padalo na glowe PS. jesli ktokolwiek z Wielkopolski chcialby namiary na Ciesle od ktorego mozna przy okazji kupic drewno konstrukcyjne, obiciowe itp itd to chetnie podzielimy sie namiarem na P. Bogumila. Wg mnie rewelacyjna ekipa, mlodzi (w naszym wieku znaczy...) ludzie, pracowici, szybcy, dokladni, bardzo rozsadni i MYSLACY! (bardzo podobalo mi sie ich podejscie do materialu jaki im dostarczalem - gwozdzie, papa, prety gwintowane itp itd. Ewidentnie zalezalo im na tym aby uzywac tego racjonalnie i rozsadnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 21.04.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 21.04.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 jeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 21.04.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Nie no super.. domek super się prezentuje.. oby tak dalej.. i można robić pomimo deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 21.04.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 A co tam powtórzę się B r a v o Dom wreszcie wygląda jak dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.04.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 bosko!!! gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts