Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Będę trzymała oczywiście. Powodzenia!

U nas chłopaki w ogóle nie ryli ścian, tylko pod puszki będą wiercone otworzy, no i przez ścianę dla kabla. Kable ponoć w warstwie kleju się schowają. U nas będą płyty K-G. Hmm

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to ja - Małgorzata z Tomkowego konta...PRZEŻYŁAM!!!!!!! pochwalę się, a co: 5 x bdb (no tak, pięciu oceniało dwa egzaminy;)) co tam będę się chwaliła co za egzaminy, pochwalę się jak ukończę wszystko, na razie pierwsze koty za płoty, jesienią reszta się wyjaśni...;P do poniedziałku przerwa z nauką, więc może jutro porobię zdjęcia i trochę ogarnę budowę!!! DZIĘKUJĘ ZA KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO MIŁE!!! :)

Witam,

Od jakiś 2 lat oglądam projekty domów. Pierwszym projektem, który zrobił na mnie wrażenie to właśnie TK12. Codziennie pojawiają się nowe projekty (mniej lub bardziej fajne), ale ja ciągle powracam do tego. Dzisiaj natrafiłam na to forum co mnie ucieszyło. Ale wymiękłam jak zobaczyłam cytaty moich ulubionych zespołów. Najwidoczniej muzyczne gusty mamy również podobne.

Pozdrawiam serdecznie Gośkę i Tomka Antkowiaków.

Trzymam kciuki nie tylko za egzaminy ale również za sprawne roboty wykończeniowe.

P.S.

Muszę się pochwalić , że 21.06 wybieram się na koncert LUXTORPEDY do Obornik, a 22. 06 do Strzelec Krajeńskich na COMĘ.

Wiecie... Gosia to troche kujon... ;)

Do egzaminow przygotowywala sie od tygodni (jesli nie miesiecy)... ja uczyl bym sie (to znaczy przegladal bym na szybko wykonane ksera) w pociagu... :)

i dlatego ona zgarniala i teraz zgarnia piatki a ja wiekszosc egzaminow zdawalem na szarym koncu i dawno po terminie :D (za wyjatkiem prawa jazdy, ktore zdalem za 1 podejsciem:))

Justyna. Gratulujemy wybornego gustu budowlanego, muzycznego oraz zazdroscimy wolnego czasu ktory mozesz spedzic na sluchaniu muzyki na zywca.

Na budowie: mozolnie lacze instalacje na dole, juz mam prawie koniec w szafie. Moze na koniec tygodnia zaczne programowac PLC i testowac jak to dziala.

Losiu, no daj chlopie spokuj ;) To juz lepiej sie czyta np "7 przygod detektywa Konopki" :) niz ta moja grafomanie ;)

Krzysiek, Gosia zaniemogla. Dopadla ja jakas zaraza zoladkowa i nie bardzo moze sie rozstac z miska/wiadrem/muszla :D Mysle ze lada dzien sie ogarnie bo jesli nie to prawdopodobnie zarosniemy na budowie brudem ;)

Tzn ja bym generalnie nawet pewnie troche posprzatal, ale nie moge znalezc miotly, zmiotki i smietniczki w tym balaganie :p

Tzn ja bym generalnie nawet pewnie troche posprzatal, ale nie moge znalezc miotly, zmiotki i smietniczki w tym balaganie :p
Ha ha, coś dziwnego jest z tymi sprzętami, że się zupełnie same gdzieś zapodziewają. Ja będąc sam na budowie jakoś ich nie ogarniam, a następnego dnia żonka ze wzrokiem Bazyliszka lokalizuje je w 2 sekundy:D Szósty zmysł, trzecie oko czy cóś?:D

Ha ha, coś dziwnego jest z tymi sprzętami, że się zupełnie same gdzieś zapodziewają. Ja będąc sam na budowie jakoś ich nie ogarniam, a następnego dnia żonka ze wzrokiem Bazyliszka lokalizuje je w 2 sekundy:D Szósty zmysł, trzecie oko czy cóś?:D

Taki wiesz, zwierzecy magnetyzm ;)

A moze to jeszcze co innego... no bo wiesz... wiekszosc kobiet w koncu spotyka w zyciu zaszczyt bycia tesciowa... a od tesciowej do miotly to juz wiesz... zupelnie blisko ;)

Taki wiesz, zwierzecy magnetyzm ;) A moze to jeszcze co innego... no bo wiesz... wiekszosc kobiet w koncu spotyka w zyciu zaszczyt bycia tesciowa... a od tesciowej do miotly to juz wiesz... zupelnie blisko ;)
Zaczynamy stąpać po kruchym lodzie. Temat jeszcze nie teściowych, prawie albo już jest tematem bardzo delikatnym i oby te uwagi nie dotarły do uszu samych zainteresowanych :D. Zdarza się czasami,że wnikliwe obserwacje potwierdzają przypuszczenia jakoby teściowa i miotła to jeden sprawnie działajacy mechanizm ale na szczęście nie jest to zasadą. Ja na swoją nie narzekam :D. Dzieki naszym kobitkom można bez uszczerbku na zdrowiu pracować na budowie, wszystkie skrawki, ścinki, odpady i śmieci w magiczny sposób znikaja z podłogi, czasami też narzędzia i potrzebne materiały :D