Lataren 29.12.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Chcę przykleić płytki na części podwieszonego sufitu - tylko nie wiem - żeby nie opadły - ktoś już walczył z czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 30.12.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Jeszcze mi nigdy nie spadły.A jakiej wielkości są płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 04.01.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Drogo wychodzi,ale na pewno nie spadną ci na głowę jeśli przykleisz je na silikon.Tylko nie do farby;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 09.01.2012 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Jeszcze jedno - czy trzeba je czyms przytrzymywać aby nie opadły zanim klej zwiaże? Czy są jakieś specjalne kleje? czy wystarczy zwykły klej troche gęstszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueEyedDevil 10.01.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Atlas Plus, przez grzebień, dociśniesz klej się rozprowadzi i nie ma bata zeby odpadła ) oczywiście klej nie może być zbyt żadki. i tak jak pisał kolega żadnych farb pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 11.01.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Pod spodem tylko płyta gk i moje chęci i cierpliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueEyedDevil 11.01.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 No to nie ma obaw zagruntuj to jeszcze i klej grzebień nie wiem 5-6mm klej konsystencji pasty do zębów i jechane dociśnij żeby klej sie rozprowadził i nic nie odpadnie, ciężko to będzie nawet odkleić , ja używałem kleju Atlas Plus tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts